Topiknyitó: hekki 2026. 01. 13. 20:46

USA - Irán háború  

Tik-tak, tik -tak
Start 2026 január 18 hajnali 3?
https://oroszhirek.hu/cnn-trump-iran-elhagyasara-szolitotta-fel-az-amerikaiakat/
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 szombat, 20:17
Előzmény: #2238  keeper
Ezt kivételesen nem én mondtam meg , valaki más lehetett :) 
tibbi60
tibbi60 szombat, 20:17
Előzmény: #2238  keeper
Várható volt 
Mindent bevetnek
Borzasztó 
keeper szombat, 20:13
Előzmény: #2236  Placi82
keeper szombat, 20:12
Előzmény: #2232  Placi82

"Murdoch a nagy Picturest nézi kutatja a kovezkezteto esemény"
-
Elemeztem, úgyh most félrevezetek mindenkit. :D
-
Az USA-IL koalíció elbukott ez 100%.
-
2 opció maradt Trump előtt:
.
1. Atom, de akkor a morális renomé már a nevében sem fog létezni az USA számára.
.
2. A háború folytatása, ami legalább 2 évig fog húzódni vagy tovább, orbitális világgazdasági válságot okozva, amibe tönkremegy mindenki, kivéve a BRICS.
-
Bármelyik forgatóköny is lesz, Kína győzött...
-
Laci ezt nyomtasd ki, kereteztesd be, majd ha 1x  találkozunk aláírom és 7-10 év múlva milliókért eladhatod Ebayen a nagy jóslatot, mint az egypólusú világrend bukásának pillanatát. :D
-
Az irániak legaláb képben vannak történelemből....
A one vengeance for all videót majd nézd meg youtubeon, ha még nem láttad volna.
Placi82 szombat, 19:58
Előzmény: #2233  keeper
Csodálkozom hogy így belevágtak , egy ilyen akcióba, úgy hogy a 4 kulcsfontosságú szorosbol 2 őt is bukhatnak az USA -Izrael.
Döbbenet , ezt a felelőtlenséget 150$ oilnal már crash lesz a világgazdaságnak. 
Borisz szombat, 19:53
Előzmény: #2233  keeper
A Yanbu-vezeték miatt én is aggódom. Ha Irán akarja az Öböl-olaj átjárását kontrollálni, márpedig akarja, akkor elemi érdeke a Yanbu-vezeték eliminálása. El kell azt iminálni nekijje mielőbb.
keeper szombat, 19:50
Előzmény: #2222  Eisenburgprofesszor

Ezt sajnos nem. :( 
DE az ukrán háborút igen. :D
keeper szombat, 19:47
Előzmény: #2221  Endre1968
Célpont: Yanbu.... -> olaj 150$ , az, hogy Szuez lényegében használhatatlanná válik, már csak bónusz....
Placi82 szombat, 19:39
Előzmény: #2231  Placi82
IQ teszten is egy idő után látod a mintákat, sémákat már el se hiszem, hogy ennyire magas..takarítás után leültem kicsit és csináltam egyet ,mert néha kapok hivatalos valid tesztet.
Na megyek segitek tovább a feleségemnek, mert 3 főnököm van isten, feleségem , és a lányom 🤣.
De gondolkozz el amit mondtam , Murdoch a nagy Picturest nézi kutatja a kovezkezteto eseményt . De ha te ezt azért nem akarod mert "azonostudatu csoportba  tartozol " vagy ,és tagadsz, mindhalálig ,ezért , ahogy jó régen fiatalkorban  volt főnököm mondta "Laci ezekről a dolgokról nem beszélünk😉, "azt hitte én is azonostudatu vagyok , sose mondtam meg hogy nem vagyok az  a""" mi kutyánk kölyke ""🤣
Placi82 szombat, 19:26
Előzmény: #2215  MrSomm
Egyoldaluan látod a dolgokat Ezért így legalább  kb 70 és évekig visszamenően novelehetned a lexikális történelem tudásod közel Kelet esetén 
Itt az AI a mai világban nem úgy mint az én időmben hogy kénytelen voltam könyvekre támaszkodni az AI osszerakkja neked zanzasitva csak azokat kérdezd meg amiktől írnak mások....
Oroszország esetében a googlit javaslom , meg a wikipediat . Különösen Z , Jacenyuk, Nuland , Blinken etc...Nézd meg kinek a csatornajan futott be Z ......melyiknoligarcha, K val kezdődik a neve és neki az életet😉 ..különösen a early life részt 😉.
Egy idő után látod a mintákat, nézz utána 2014 Majdannak,ki szervezte és hogy voltak a dolgok ......
Előzmények előzmények előzmények. Sémák, sémak, és végül ismétlődő sémák megfigyelése 
Ne onnan számításba világot hogy oroszok megindultak, vagy palesztinok mit műveletek ......, most pár éve ....
Nézd azt hogy előtte mi volt Donbassszban ,mit csinált Izrael 1948 óta , és sorolhatnám. Neked az a bajod precíz vagy de elveszél a részletekben és a Big Picturest nem nézed .A világ olyan mint a történelem . Emelkedj a zaj fole és onnan tekints le rea......
Vége amugy annak a világnak amibe idaig eltél.
3 ok miatt....
MrSomm szombat, 19:21
Előzmény: #2229  MrSomm
Egy darab konnycseppet nem fogok sem Maduro, sem Khamenei, sem Szaddam utan hullajtani. 
De annak is orulni fogok, ha vegre Trump (hatha Orban is) eltunik a politikabol. Sot remelem az elmult idoszak tortenesei miatt osszeszedik magukat Europaban is!
MrSomm szombat, 19:18
Előzmény: #2227  Murdoch
De az USA irani haboruja is agresszio. Viszont ne tegyel ugy, mint aki nem erti, hogy az olajon tul mi a baja Izrealnek es az USA-nak. Erdekes, hogy ne az Emiratusok vagy Qatar lett lebombazva. 
Az, hogy 40 eve terroristakent viselkednek, noket olnek meg, mert nem viselnek hijabot, terrorista szervezeteket tamogatnak, az talan elegendo magyarazat. 
Ha nem csak az oroszokat probalnad mentegetni meg el is hinnem, hogy csak az igaszsagot keresed…
MrSomm szombat, 19:08
Előzmény: #2225  MrSomm
Egyebkent csak azert mert valaki csinal valamit, akkor mar en is jogosan tehetem azt?
Szoval mivel Matolcsy kiszervezte a zsebebe a jegybanki alapitvanyi penzeket, akkor en is megtehetem? Vagy hogyan mukodik ez?
Nem tudom, higy feltunt-e, de egyszer sem irtam azt, hogy az USA jogosan tamadt meg barkit is. De gondolom ez mindegy, most lehet az oroszokat emlegetni, hogy igazabol teljesen jogosan tamadtak meg Ukrajnat. Szep kis logikai levezetes. Eszerint Hitler, Pol Pot, Sztalin, Szaddam, vagy Kaddhafi gyolkossagainis mind jogosak voltak. Mert az USA megtamadta Irant?
Murdoch szombat, 18:58
Előzmény: #2225  MrSomm
Nem értem. Venezuela, Irán nem aggresszió? Kapott a nyakába az usa mondjuk egy rakat szankciós csomagot? Volt ENSZ felhatalmazás? Egyébként nem kell jogásznak lenni, csak utána kell nézni, önvédelemnek van beállítva, oké.
https://www.lawfaremedia.org/article/u.s.-submits-article-51-letter-on--operation-epic-fury--to-unsc
El is hinném, ha nem lenne ott a térség felügyeletére törekvés, olaj, de mindegy.
Nandi szombat, 18:55
Aha. És a hormuzi hajóforgalommal hogyan számol el?
MrSomm szombat, 18:38
Előzmény: #2223  Murdoch
Te miota vagy a nemzetkozi jog elkotelezett hive es szakertoje?
Miert ne beszeljek orosz agressziorol? Ki tamadott meg egy masik orszagot? En nem lattam sem terror tamadast az oroszok ellen Ukrajnahoz kothetoen, sem azt, hogy 10 ezres tomegek kantalnak, hogy halal Oroszorszagra.
Borisz szombat, 18:38
trump se tud mindenhol ott lenni egyszerre. a huthikat már székletté bombázták az izraeliek is, meg lehet nézni a gúgli mapszon a Szanaá repülőteret sat view-n, szanaszerte hevernek a repülőgéproncsok, és meg lehet nézni az El Hodeida kikötőt, ahol az izraieliek az egész rakpartot végig precízen végiglyuggatták, oszt a huthik továbbra is ugyanúgy lődözik kifele a ballisztikájukat Izraelre, meg fenyegetik a Bab El Mandeb hajóforgalmát. Nem olyan egyszerű az ilyeneket leállítani, ha egyszer rázendítenek. És azt egyébként kábé lehetett előre tudni, borítékolva, hogy rá fognak ismét zendíteni.
Murdoch szombat, 18:24
Előzmény: #2215  MrSomm
Az oroszok ellen van 20 szankciós csomag, tízezres nagyságrendű szankciós eljárással. Ukrán korrupció, usa aggresszió kimentve ugyebár, most akkor vagy van jog/nemzetközi jog, vagy ha nincs, akkor nem kell a hablaty. Ennyi, a többi rizsa, hagyjuk már hogy nem vagy jogász, mezei kifogás, akkor ne beszélj orosz aggresszióról se. Nem volt ENSZ felhatalmazás, se itt, se Venezuela esetében. Moralizálásra meg nincs szükség, a Hamaszt nem kell bemutatni, de érthetően elmondták, kell az olaj, meg a szoros felügyelet, meg a dolláralapú elszámolás. A többi lényegtelen. 
Eisenburgprofesszor szombat, 18:24
Előzmény: #2221  Endre1968
Trump bármikor leállítja, ha úgy látja jónak. 
Endre1968 szombat, 18:18
Na, Izrael igaz barátai, a huszik is beszálltak a buliba.
Nemsokára vége, ugye... Aha, ja pont nem.

Topik gazda

hekki
hekki
3 2 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek