A leendő Tisza-kormány képviselői pénteken és szombaton informális tárgyalást folytattak az Európai Bizottság küldöttségével, elsősorban a Magyarországnak járó uniós pénzekről. https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20260419/megtortent-a-targyalas-az-europai-bizottsaggal-magyar-peter-es-ursula-von-der-leyenek-is-megszolaltak-831470# Az Európai Bizottság szűkszavú közleményt adott ki a tárgyalásokról. "A találkozók lehetőséget adtak a gyakorlati megbeszélésekre arról, hogy miként lehet előrelépni és valódi haladást elérni a Magyarországnak szánt, a korrupciós és jogállamisági aggályok miatt befagyasztott uniós források felszabadítása érdekében. Ez a szükséges munka folytatódni fog." __________ nullkilométeres _________ Nahát! A bizottság nem a hivatalban lévő miniszterelnökkel tárgyal, hanem a "nullkilométeres", még be sem iktatatott utódjával.
Baranyi Krisztina kidobta az irodájából a Bayer Construct vezetőit, nem hajlandó tárgyalni az építőipari céggel
„Ha én jól értem, akkor önök egy olyan cégtől jönnek, hogy a ferencvárosi fejlesztésekről tárgyaljanak, ahol szombaton levelet küldtek a dolgozóknak, hogy vagy a Fideszre szavaznak, vagy hagyják el az önök közösségét. Na, most én egy ilyen céggel, főleg polgármesteri szinten semmilyen formában nem vagyok hajlandó tárgyalni. Úgyhogy a fejlesztéssel kapcsolatban szükséges kérelem, bármi, forduljanak nyugodtan az ügyfélszolgálathoz, az illetékes irodához, ügyintézőhöz. Jó, én ezt tudom erre mondani” – mondta Baranyi az ettől teljesen megdöbbent Horváth Csabának és Balázs Attilának. VIDEÓ erről :-)) https://www.facebook.com/100044531225409/videos/1658110958658405/?__so__=watchlist&__rv__=video_home_www_playlist_video_list
Ezt Ferencz Orsolya megértette és hangoztatja is. Egyébként mindegy, hogy mit ért meg a fidesz a bűneiből vagy a választási eredményekből. Orbán már a gyurcsányi utat tapossa és a fidesz is az szdsz, mszp és dk kitaposott útján halad a történelem szemétdombja felé. Az mszp-t 1989-ben alapították és még ma is vannak képviselői a leköszönő parlamentben.
„Tükröm, tükröm, mondd meg nékem….”. A tükrök nem hazudnak, legfeljebb a tükörbe néző hazudhat saját magának, ami választási vereséggel végződik. A „jó tükör” megóv a kétharmados bukástól.
Orbán se tűnjön el, sőt kenyeres úr sem; nem hátrány, ha örök mementóként emlékeztetnek rá, hogy milyen mélyre süllyedt náluk az erkölcsi-értelmi szinvonal, és hogy mindig lesznek egyfelől gátlástalan maffiózók, másfelől tájékozatlan szerencsétlen kisemberek, akiket könnyen be lehet vadítani.
Szerinted az ennyire agymosott fideszhitüek felismerik mekkora és milyen mélyen buktak, nem csak itt MO-n hanem a világban! 1:1000000 hogy a hatalomba visszatérjenek 10 éven belül.Sőt 20 éven belül, max egy új generáció felnövése után, de 80% esély, hogy kis párttá zsugorodik, vagy eltünik a fidesz.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!