Ezért van korlátlan hatalma a fidesznek, ami sajnos bevitt a rendszerbe komoly hibákat is, mert ilyen töketlen az ellenzék. Ja és azzal próbálja megmutatni, hogy igenis tökös, hogy kirakja a nagyszínpadon a gyerekek elé. Nem így kell csinálni.
Törölt felhasználó2026. 04. 11. 07:32
Csak egy ötlet az ellenzéknek: Nem a herédet kell kirakni gyerekek elött a nagyszínpadon, hanem pl a felsorolni a szar állapotú főutak számát, fotóval stb...kikövetelni az akksigyárak körül, alatt a talajvizsgálatokat, online monitorozott weboldalal stb. Online kátyú weboldal. Ez működne, elég lenne, nem kell a töködet gyerekek elé kirakó "művészt" foglalkoztatni.
Aki az ellenzékből elhatárolódik a herekirakós nagyszinpadi, gyerekek elött megtartott műsortól az itt megteheti.
Törölt felhasználó2026. 04. 11. 07:21
Tisztelt ellenzéki herefogók. Ezek vagytok ti, nagyszínpad, hogy viselkedett az a proli ? Mi? Gyerekek elött. Megint. Még az a Csurran cseppenes sem mert elmenni , mert tudta, hogy a szél által összefújd szelektív hulladékok lépnek fel...főleg.
„Aki
nem a Tiszára szavaz, az Putyinra és Pócs Jánosra, Andi táskájára,
Lázár János kastélyára, Deutsch Tamás gondolataira, Matolcsy fiára, a
Bayer showra meg a hatvanpusztai vízilovakra szavaz.”
Tehát ezzel azt akarod mondani, hogy minden ember aki retteg a háborútól műveletlen? Mert az összes fideszes potentát és szavazó azt szajkózza, hogy fél a "háborútól". Szóval akkor mindegyikük műveletlen, ergo kevés eszük van. Na ezért kell leváltani őket okosabb emberekre. Egyetértek.
Sokaig en is. '22be mar nem mentem el szavazni, nem tudtam volna kire. Iden megyek. Ahogy kinez a dolog, az elsok kozt adom le a voksomat a kormanyvaltsra, aztan megyek dolgozni. Bevallom izgatott vagyok, hogy mi lesz az eredmeny.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!