Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bronz 2026. 01. 30. 08:51
Törölt hozzászólás
hekki
hekki 2026. 01. 30. 08:03
Előzmény: #2804  bronz
Meglátogatta ott Magyar Pétert?
krida
krida 2026. 01. 30. 07:53

Köszönjük továbbá közösen Orbán Viktornak, hogy
- ma Magyarországon szinte nem is ismerjük azt a szót, hogy "munkanélküliség" - minden más kormány alatt jól ismert szó volt. Európában utolsó helyen kullogunk a munkanélküliek arányának nagyságában, azaz nálunk a legjobbak az adatok. 
- rengeteg céget behozott. Nem tudom, hogy csinálta, de a korábbi kormányokkal ellentétben ez hatalmas siker! 
.
Bpest esetében jól látjuk a fidesz- és más pártok irányítása alatt város közötti különbséget. A liberálisok úgy tűnik máshoz különösebben nem értenek mint az állandó prájdolás, kosz, piszok, bűnözés pártolása...
.
Az Orbán-gyűlölők persze csak szövegelnek, teljesen hitelüket vesztették, hiszen a támogatásokat (pl. rezsi támogatás) szépen begyűjtik, aztán teli szájjal szidják Orbánt (holott ezeket vissza kellene utalniuk! akkor lenne valamiféle hitelességük csak!)
sasa44 2026. 01. 30. 05:36
Előzmény: #2814  sityaki
Nekem is feltűnt, hogy Kridának valamiféle szexuális zavarai lehetnek, mert ahogy észrevettem, imád tátott szájjal rohangálni a f@szerdőben...
Mondjuk én nem ítélem el, mindenki csinálja azt, amit szeret.
sityaki 2026. 01. 29. 22:59
Előzmény: #2808  krida
!Ennyire sérelmezed, hogy nem mehetsz be az ovikba, iskolákba?
Heisenberg
Heisenberg 2026. 01. 29. 22:58
Nem haltunk meg éhenfagyva, nem erőszakoltak meg az átműtött migráns óvodások és nem  szüntünk meg, mint a németek!...
Toka 2026. 01. 29. 22:41
Nem kell  bogarakat ennünk átműtve☝...ezt se felejtse ki...mert azért ez sem az utolsó!
Istvan78 2026. 01. 29. 21:25
- "nincs tandíj". De van, a helyek kb. 25 %-ban. 2002-2010 között a nappali tagozatos helyek 90%-a ingyenes volt, az esti és levelező szakon volt nagyobb arányú a költségtérítéses. Hazudozol ilyen egyszerű, mindenki által tudott kérdésben. Miben reménykedsz ilyenkor?
- Vizitdíj sose volt, csak akart lenni. Nincs paraszolvencia, viszont az egészségügyben emiatt kapacitáshiány lépett fel, sokan átmentek a magánegészségügybe legalább félállásban. Így paraszolvencia helyett van a magánegészségügyi kiadás és az állami egészségügy leromlása.
- Sokaknak nincs SZJA, de cserébe van az alacsony jövedelműeknek is SZJA, ami korábban nem volt. Sokaknak nincs SZJA, de az állam beszedi máshol a hányzó pénzt vagy egyszerűen lerontja a közszolgáltatások színvonalát, kevesebbet költ rájuk: egészségügy, nyugdíj, általában szociális kiadások
-- Mikor volt olyan 2010 előtt, hogy nem tudták kifizetni a gázszámlákat?
- "Nincsenek illegális migránsok", igaz korábban se voltak és nem is lesznek, mert miért akarna bárki itt maradni az EU egyik legszegényebb országában, továbbmennek.
- Senki nem támogatja a háborút, de veheted úgy,  hogy Orbán támogatja, mert megveszi az orosz gázt és olajat, amivel finanszírozza a háborút orosz oldalról. Az EU nem a háborút támogatja, hanem Ukrajna védekezését, azt, hogy az oroszok, mint agresszorok ne győzhessenek a megtámadott felett. 
- Semmilyen fajtalankodó nem ment korábban se az óvodákba. Szerintem ilyen egyetlen országban sincs a világon, csak a te agyadban vannak ilyen hülyeségek.
Haldir1 2026. 01. 29. 20:46
- mikor volt a magyar oktatási rendszerben a szokásos fizetős főiskolai szakokon (az állami mellett) kivül fizetős az oktatás?
- mikor kellett vizitdíjat fizetni itthon az EÜ-ben?
-sokaknak meg van SzJA, mondjuk a minimálbéreseknek, akiknek 2010 előtt nem kellett a legalacsonyabb bérekből ezt fizetni. 15%-kal meglopta őket a fidesz!
- azt meséld már el, hogy az1-1.5 milliót keresőket miért kell 37ft-os árammal, és 102ft-os gáz árral támogatni? Az hogy lehet, hogyha annyira jól csinálta a fidesz a kormányzást az elmúlt 15 évben, akkor a 2013 óta 3-szorosára nőtt minkmálbér, és a 2.5-szeresére nőtt átlagbér mellett 2026 januárjában meg kell menteni a lakoosság jelentős részét, mert nem tudja kifizetni a 13 éve ugyanannyiba kerülő rezsidíjakat?
- meséld már el hogy az EU és a NATO, mióta létezik, mennyi háborút indított vagy lépett be harcoló félként egy területén kívüli háborúba? Tudod az EU és a NATO pont azért jött létre, hogy a tagjai soha ne keveredjenek katonai konfliktusokba! 
-Oviba lehet hogy nem mehetnek be fajtalankodók, csak gyermekvédelmi, meg egyházi intézményekbe, meg magyar konzulátusokra! 
Az a nagy helyzet, hogy hiába jöttél át ide, ebbe az alternatív valóságot idéző csoportba, a hazugságaid attól még ugyanazok a hazugságok maradnak, mint a másik topicban!
sasa44 2026. 01. 29. 20:11
Ennyire futotta a fidesznek 16 év korlátlan uralkodása alatt? Hát ez elég karcsú.  
Meg vagyunk mentve!"
(volt idő, amikor volt, és az intézmények még plusztandíjat is kénytelenek voltak beszedni, annyira lehetetlen volt a működésük)".
Mikor is volt ez az idő? Frissítsd már fel a memóriánkat légyszi. 
Mert mikor én tanultam, nekem se kellett fizetnem.
Nekem pl. van SZJA.
"volt idő, amikor sok magyar család kétségbe volt esve mert nem tudták miből megfizetni a gázszámlákat)".
Talán ha elegendő lenne a fizetés, akkor nem kéne rezsicsökkentés.
Arról hallottál, hogy nem mindenki fűt gázzal?
Én sem támogatom a háborút a fidesztől teljesen függetlenül. Ehhez nekem nem kell fidesz.
Talán ha mondanál EGY példát arra, hogy melyik óvodába vagy iskolába mentek be "fajtalankodók".
Köszönjük!
krida
krida 2026. 01. 29. 19:51

Amit a Fidesz-nek köszönhetünk:
- nincs tandíj! (volt idő, amikor volt, és az intézmények még plusztandíjat is kénytelenek voltak beszedni, annyira lehetetlen volt a működésük)
- nincs vizitdíj, nincs paraszolvencia!
- sokaknak nincs SZJA!
- van rezsi-támogatás (és megfizethető a rezsi! volt idő, amikor sok magyar család kétségbe volt esve mert nem tudták miből megfizetni a gázszámlákat)
- nincsenek illegális migránsok!
- nem támogatjuk a háborút!
- nem mehetnek be a fajtalankodók az ovikba, iskolákba!
Köszönjük!
sityaki 2026. 01. 29. 19:26
Előzmény: #2798  kenyeres2
Ráhibáztál: a biztos zsákutca helyett a bizonytalan kilábalást? Igen!
Toka 2026. 01. 29. 19:22
Ezzel el is döl...lehet csomagolni...
https://www.facebook.com/share/v/16Yd1pFfxS/
bronz 2026. 01. 29. 19:04
bronz 2026. 01. 29. 18:59
sasa44 2026. 01. 29. 18:16
Előzmény: #2801  sasa44
Amúgy meg ki a fasz ez a Csercsa Balázs?
Ki nem szarja le, hogy kilép, vagy nem?
sasa44 2026. 01. 29. 18:13
Előzmény: #2791  krida
"Csercsa Balázs, otthagyta a tiszát, nem véletlenül:".
Nagyon helyes. Így válik el a szar a víztől.
Semmi szükség az olyan emberekre, akik még a választások előtt gáncsoskodni kezdenek. 
Én MP helyében simán kirúgtam volna. Mint ahogy a fidesz is tenné.

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek