Köszönjük továbbá közösen Orbán Viktornak, hogy - ma Magyarországon szinte nem is ismerjük azt a szót, hogy "munkanélküliség" - minden más kormány alatt jól ismert szó volt. Európában utolsó helyen kullogunk a munkanélküliek arányának nagyságában, azaz nálunk a legjobbak az adatok. - rengeteg céget behozott. Nem tudom, hogy csinálta, de a korábbi kormányokkal ellentétben ez hatalmas siker! . Bpest esetében jól látjuk a fidesz- és más pártok irányítása alatt város közötti különbséget. A liberálisok úgy tűnik máshoz különösebben nem értenek mint az állandó prájdolás, kosz, piszok, bűnözés pártolása... . Az Orbán-gyűlölők persze csak szövegelnek, teljesen hitelüket vesztették, hiszen a támogatásokat (pl. rezsi támogatás) szépen begyűjtik, aztán teli szájjal szidják Orbánt (holott ezeket vissza kellene utalniuk! akkor lenne valamiféle hitelességük csak!)
Nekem is feltűnt, hogy Kridának valamiféle szexuális zavarai lehetnek, mert ahogy észrevettem, imád tátott szájjal rohangálni a f@szerdőben... Mondjuk én nem ítélem el, mindenki csinálja azt, amit szeret.
- "nincs tandíj". De van, a helyek kb. 25 %-ban. 2002-2010 között a nappali tagozatos helyek 90%-a ingyenes volt, az esti és levelező szakon volt nagyobb arányú a költségtérítéses. Hazudozol ilyen egyszerű, mindenki által tudott kérdésben. Miben reménykedsz ilyenkor? - Vizitdíj sose volt, csak akart lenni. Nincs paraszolvencia, viszont az egészségügyben emiatt kapacitáshiány lépett fel, sokan átmentek a magánegészségügybe legalább félállásban. Így paraszolvencia helyett van a magánegészségügyi kiadás és az állami egészségügy leromlása. - Sokaknak nincs SZJA, de cserébe van az alacsony jövedelműeknek is SZJA, ami korábban nem volt. Sokaknak nincs SZJA, de az állam beszedi máshol a hányzó pénzt vagy egyszerűen lerontja a közszolgáltatások színvonalát, kevesebbet költ rájuk: egészségügy, nyugdíj, általában szociális kiadások -- Mikor volt olyan 2010 előtt, hogy nem tudták kifizetni a gázszámlákat? - "Nincsenek illegális migránsok", igaz korábban se voltak és nem is lesznek, mert miért akarna bárki itt maradni az EU egyik legszegényebb országában, továbbmennek. - Senki nem támogatja a háborút, de veheted úgy, hogy Orbán támogatja, mert megveszi az orosz gázt és olajat, amivel finanszírozza a háborút orosz oldalról. Az EU nem a háborút támogatja, hanem Ukrajna védekezését, azt, hogy az oroszok, mint agresszorok ne győzhessenek a megtámadott felett. - Semmilyen fajtalankodó nem ment korábban se az óvodákba. Szerintem ilyen egyetlen országban sincs a világon, csak a te agyadban vannak ilyen hülyeségek.
- mikor volt a magyar oktatási rendszerben a szokásos fizetős főiskolai szakokon (az állami mellett) kivül fizetős az oktatás? - mikor kellett vizitdíjat fizetni itthon az EÜ-ben? -sokaknak meg van SzJA, mondjuk a minimálbéreseknek, akiknek 2010 előtt nem kellett a legalacsonyabb bérekből ezt fizetni. 15%-kal meglopta őket a fidesz! - azt meséld már el, hogy az1-1.5 milliót keresőket miért kell 37ft-os árammal, és 102ft-os gáz árral támogatni? Az hogy lehet, hogyha annyira jól csinálta a fidesz a kormányzást az elmúlt 15 évben, akkor a 2013 óta 3-szorosára nőtt minkmálbér, és a 2.5-szeresére nőtt átlagbér mellett 2026 januárjában meg kell menteni a lakoosság jelentős részét, mert nem tudja kifizetni a 13 éve ugyanannyiba kerülő rezsidíjakat? - meséld már el hogy az EU és a NATO, mióta létezik, mennyi háborút indított vagy lépett be harcoló félként egy területén kívüli háborúba? Tudod az EU és a NATO pont azért jött létre, hogy a tagjai soha ne keveredjenek katonai konfliktusokba! -Oviba lehet hogy nem mehetnek be fajtalankodók, csak gyermekvédelmi, meg egyházi intézményekbe, meg magyar konzulátusokra! Az a nagy helyzet, hogy hiába jöttél át ide, ebbe az alternatív valóságot idéző csoportba, a hazugságaid attól még ugyanazok a hazugságok maradnak, mint a másik topicban!
Ennyire futotta a fidesznek 16 év korlátlan uralkodása alatt? Hát ez elég karcsú. Meg vagyunk mentve!" (volt idő, amikor volt, és az intézmények még plusztandíjat is kénytelenek voltak beszedni, annyira lehetetlen volt a működésük)". Mikor is volt ez az idő? Frissítsd már fel a memóriánkat légyszi. Mert mikor én tanultam, nekem se kellett fizetnem. Nekem pl. van SZJA. "volt idő, amikor sok magyar család kétségbe volt esve mert nem tudták miből megfizetni a gázszámlákat)". Talán ha elegendő lenne a fizetés, akkor nem kéne rezsicsökkentés. Arról hallottál, hogy nem mindenki fűt gázzal? Én sem támogatom a háborút a fidesztől teljesen függetlenül. Ehhez nekem nem kell fidesz. Talán ha mondanál EGY példát arra, hogy melyik óvodába vagy iskolába mentek be "fajtalankodók". Köszönjük!
Amit a Fidesz-nek köszönhetünk: - nincs tandíj! (volt idő, amikor volt, és az intézmények még plusztandíjat is kénytelenek voltak beszedni, annyira lehetetlen volt a működésük) - nincs vizitdíj, nincs paraszolvencia! - sokaknak nincs SZJA! - van rezsi-támogatás (és megfizethető a rezsi! volt idő, amikor sok magyar család kétségbe volt esve mert nem tudták miből megfizetni a gázszámlákat) - nincsenek illegális migránsok! - nem támogatjuk a háborút! - nem mehetnek be a fajtalankodók az ovikba, iskolákba! Köszönjük!
"Csercsa Balázs, otthagyta a tiszát, nem véletlenül:". Nagyon helyes. Így válik el a szar a víztől. Semmi szükség az olyan emberekre, akik még a választások előtt gáncsoskodni kezdenek. Én MP helyében simán kirúgtam volna. Mint ahogy a fidesz is tenné.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!