Meg ezeket is lehetne konnyen figyelni:
Short ETF-ek,
Opcios volume -> nem lepne meg, ha itt jelenne meg eloszor a crash eloszele.
Bank etf-ek
Bankok arfolyama, akar sajat indexet csinalva.
Spread-ek figyelese is jo otlet, szerintem ott is hamarabb kell jelentkezzen, ha nagy a baj. Azt gondolom, hogy ott latszik majd gyorsan, ahol szinte kizarolag a profik kereskednek. A kulonfele spread-ek szerintem jok lehetnek.
Most csak bedobaltam hirtelen, ami eszembe jutott.
Chatgpt-vel kiserleteztem, hogy hirfigyelot allitottam be adott temaban es adott reszvenyekre. Napi es orankenti frissitessel. Neha tok jol mukodott, neha meg befagyott, elfelejtette, ha nem olvastam par napon keresztul, akkor leallitotta magat. Nem lepne meg, ha egy specializalt chatbot ezt mar konnyeden csinalna, hozza hir/socialmedia sentiment elemzessel. A szentiment elemzest a kezdo Python kurzuson is megmutattak, de engem nem hozott lazba.
Short ETF-ek,
Opcios volume -> nem lepne meg, ha itt jelenne meg eloszor a crash eloszele.
Bank etf-ek
Bankok arfolyama, akar sajat indexet csinalva.
Spread-ek figyelese is jo otlet, szerintem ott is hamarabb kell jelentkezzen, ha nagy a baj. Azt gondolom, hogy ott latszik majd gyorsan, ahol szinte kizarolag a profik kereskednek. A kulonfele spread-ek szerintem jok lehetnek.
Most csak bedobaltam hirtelen, ami eszembe jutott.
Chatgpt-vel kiserleteztem, hogy hirfigyelot allitottam be adott temaban es adott reszvenyekre. Napi es orankenti frissitessel. Neha tok jol mukodott, neha meg befagyott, elfelejtette, ha nem olvastam par napon keresztul, akkor leallitotta magat. Nem lepne meg, ha egy specializalt chatbot ezt mar konnyeden csinalna, hozza hir/socialmedia sentiment elemzessel. A szentiment elemzest a kezdo Python kurzuson is megmutattak, de engem nem hozott lazba.
MacroLab – Trendek, minták, töréspontok
Lehet hozni híreket, elemzéseket, saját gondolatokat vagy kérdéseket – a cél a közös értelmezés, nem a versengés. Az etikus vita érték, a beszélgetőpartner nem ellenfél.
A topikban megjelenő vélemények nem minősülnek befektetési tanácsnak.