Topiknyitó: Toka 2025. 10. 11. 10:09

(Akko) Neo- Invest(Wing)  

Ez az igazi Akko fórum
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka vasárnap, 15:43
Előzmény: #479  Labanc
Labanc
Labanc vasárnap, 15:36
Toka szombat, 21:05
Előzmény: #477  Labanc
Az a baj a cegtol nem jon adat, tapogatozás van csak...feltetelezések...a futo projektekrol pl a nagyertéku Romai ...szinte semmi hir..pedig a 2. Felevben atadják.Minden elemzohazat meg gazd ujsagot fenntartassal fogadok ..hacsak ezt az akko-t nezem a Kallivoda 9xx-es vagy8xx es arfolyama sem teljesult még soha.
Labanc
Labanc szombat, 20:26
Előzmény: #476  Toka
Amúgy az Erste által szolgáltatott előretekintő adatok lehetnek annyira pontosak, hogy azokat elemzésekhez használjuk? Nekem eddig nem nagyon tűntek megbízhatónak
Toka szombat, 18:32
Az AKKO Invest részvényeinek jelenlegi értékeltsége az Erste Market által közölt adatok alapján már most is kifejezetten kedvező, diszkontált képet mutat. A P/BV mutató 0,551 szintje azt jelzi, hogy a részvény árfolyama a könyv szerinti saját tőke mintegy 55 százalékán forog, míg a várakozások szerinti P/E 7,6 egy mérsékelt, konzervatív árazást tükröz a normalizált eredménypotenciálhoz viszonyítva. Ez a kombináció azt jelzi, hogy a piac jelenleg a vállalat eszközállományát és a várható nyereséget a fundamentális értéke alatt árazza, amely a befektetők számára potenciális felértékelődési lehetőséget jelent.A trailing EPS (12 havi gördülő) –5,8 HUF negatív értéke egy átmeneti, egyszeri tételekkel terhelt időszak eredménye. A 2025 első félévében kimutatott veszteség főként nem ismétlődő, projektátminősítésekhez, eszközértékelési korrekciókhoz és értékvesztésekhez kapcsolódó számviteli hatásokból fakadt. Ezek a tételek nem a core működés cash-flow-termelő képességét érintették, hanem mérleg- és könyvelési jellegű korrekciók voltak, így a negatív trailing EPS torzított képet ad a vállalat alapvető jövedelemtermelő képességéről.A Wingholding 66,12 százalékos konszolidált tulajdonosi aránya jelentős stratégiai és működési előnyöket biztosít. A többségi tulajdon stabil irányítást, egységes stratégiai döntéshozatalt és gyors végrehajtást tesz lehetővé. Ezen felül hozzáférést biztosít a csoportszintű fejlesztési pipeline-hoz, lehetővé teszi a szinergiák kiaknázását a fejlesztés, kivitelezés és üzemeltetés területén, és javítja a finanszírozási pozíciót banki és intézményi oldalról. Mindez egy olyan strukturális biztonsági hálót jelent, amely csökkenti a működési és projekt-specifikus kockázatokat, miközben növeli a stratégiai stabilitást és a hosszú távú értékteremtési potenciált.Az Erste által közzétett előretekintő mutatók szerint a 2025-re becsült EPS 34,7 HUF már a normalizált működéshez igazított eredményt tükrözi, figyelembe véve az egyszeri tételek kifutását és a második féléves potenciális javulást. Ha a második félévben a működés stabilizálódik, és az egyszeri negatív tételek nem ismétlődnek, elképzelhető, hogy az éves eredmény meghaladja a konszenzusos várakozást, ami pozitív meglepetést generálhat a piacon. Egy ilyen pozitív eredménymeglepetés mellett a mérsékelt, jelenlegi 7,6-os P/E szorzó gyors újraárazást indukálhat, amely jelentősen megnövelheti a részvény árfolyamát a befektetők számára.Összességében a részvény már most is olcsónak tekinthető a fundamentális értékhez képest, a trailing negatív EPS ellenére is. Ha a működés a vártnál erősebb lesz, illetve a Wingholding konszolidált stratégiai háttéréből fakadó szinergiák realizálódnak, a részvény potenciálisan gyors felértékelődési pályára állhat, amely jelentős hozamlehetőséget kínálhat a befektetők számára. A jelenlegi diszkontált árazás és a normalizált eredmény várható alakulása tehát kombinációjában előrevetíti, hogy akár meglepetésszerű, felértékelődési impulzus is kialakulhat a piacon.
Toka 2026. 01. 29. 15:53
Előzmény: törölt hozzászólás
Toka 2026. 01. 29. 15:51
Törölt hozzászólás
Toka 2026. 01. 23. 21:00
Törölt hozzászólás
Toka 2026. 01. 23. 19:45
Előzmény: #469  Toka
Nem Tiszasok azok nyugodtan hallgassák 1 perc 20 mp -tól.
Toka 2026. 01. 23. 19:43
Ezt nem a politika miatt raktam ki..de nézzetek meg!
https://www.facebook.com/share/v/182Dvigme3/
orbitalis 2026. 01. 21. 08:56
Előzmény: #467  Toka
Ezek számomra továbbra sem értelmezhető válaszok.
Az, hogy egy piaci tevékenységgel kapcsolatban Önnek azt a választ adják, hogy "nem kapott erre utasítás" az lássuk be konkrétan jogsértő. Ez a bejelentés hiányában végzett tevékenység, azaz amikor a cég tájékoztatás elmulasztása mellett végez egy tevékenységet.
Ez a jogsértés ezen az űrlapon be is jelenthető:
https://mnbpoll.mnb.hu/Survey.aspx?surveyid=214826003&lng=hu-HU
Ha valaki ilyen jogsértésről tudomást szerez, akkor legyen szíves az MNB-nél minél hamarabb jelezni.
Toka 2026. 01. 21. 08:41
Előzmény: #466  orbitalis
Orbitalis Ur, létezik, higyje el.Nekem szinte mindig aznap válaszolt, mivel egy alkalmazott igy arra reflektálhat amire-ahogy utasitast kap.Multkori levelemre ahol nehezmenyeztem hogy egy parkolohely eladásat bet kozlemenyben jelezték-a francia hotel atsorolasat illetve 2 ingatlan eladását-amibol 1et el is adtak-pedig nem jelenitettek meg bet kozlemenyben s errol csak a jelentesbol ertesultunk-azt irta s ezt be is raktam ide-hogy arra nem kapott utasítast.Gondolom Manufacere Ur is ezzel kapcsolatban-a transzparencia kerdeskorben tudakozodott náluk.Ami biztos hogy az utolso jelentésbol az lathato volt hogy dolgoznak-atstrukturáljak az Akkot- a hallgatásnak oka van mindig, ez tapasztalat.A Neo lesz a kulcsa az egésznek-hisz szinte ez maga a Neo-megha jelenleg Akko is a neve.
orbitalis 2026. 01. 21. 08:28
Előzmény: #465  Manufacere
Ha egyáltalán létezik ez a hölgy, akkor ő csak egy báb.
Egy papíron létező cég, papíron létező alkalmazottja.
RKGY-en őt is el kellene zavarni a munkaköréből, mivel nem végzi el.
Manufacere
Manufacere 2026. 01. 20. 22:11
Előzmény: #464  orbitalis
Dec. 23.-án küldtem el elsőnek semmi válasz nem jött. Több mint 1 hete másodjára. Aznap kaptam egy sablon válasz emailt, hogy kis türelmet kérnek és válaszolnak. De én is valami sablon szöveget várok jogszabályokkal alátámasztva ha már én is alátamasztottam jogszabállyal a felvetéseimet.
orbitalis 2026. 01. 20. 21:54
Előzmény: #463  Manufacere
Kapsz majd egy semmitmondó választ Beatrixtól amit a hajadra kenhedsz. Lehet eleve a chatgpt írja és Beatrix még életeben egy magyar mondatot nem írt le.
Manufacere
Manufacere 2026. 01. 16. 19:56
Előzmény: #462  Toka
Remélem jövőhéten azért legalább a levelemre kapok választ, ha már mást nem hajlandóak kommunikálni.:)
Toka 2026. 01. 16. 13:28
Előzmény: #461  Manufacere
Hat ja csak ez forditottan....itt nem szépitenek..itt hirzárlat van.....kozben a neo altali romai projektnél a neot nem emliti a wing oldalán levo ma megjelent szavazason...a wallis irodánal viszont ott van...
Manufacere
Manufacere 2026. 01. 16. 12:46

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek