Az a baj a cegtol nem jon adat, tapogatozás van csak...feltetelezések...a futo projektekrol pl a nagyertéku Romai ...szinte semmi hir..pedig a 2. Felevben atadják.Minden elemzohazat meg gazd ujsagot fenntartassal fogadok ..hacsak ezt az akko-t nezem a Kallivoda 9xx-es vagy8xx es arfolyama sem teljesult még soha.
Amúgy az Erste által szolgáltatott előretekintő adatok lehetnek annyira pontosak, hogy azokat elemzésekhez használjuk? Nekem eddig nem nagyon tűntek megbízhatónak
Az AKKO Invest részvényeinek jelenlegi értékeltsége az Erste Market által közölt adatok alapján már most is kifejezetten kedvező, diszkontált képet mutat. A P/BV mutató 0,551 szintje azt jelzi, hogy a részvény árfolyama a könyv szerinti saját tőke mintegy 55 százalékán forog, míg a várakozások szerinti P/E 7,6 egy mérsékelt, konzervatív árazást tükröz a normalizált eredménypotenciálhoz viszonyítva. Ez a kombináció azt jelzi, hogy a piac jelenleg a vállalat eszközállományát és a várható nyereséget a fundamentális értéke alatt árazza, amely a befektetők számára potenciális felértékelődési lehetőséget jelent.A trailing EPS (12 havi gördülő) –5,8 HUF negatív értéke egy átmeneti, egyszeri tételekkel terhelt időszak eredménye. A 2025 első félévében kimutatott veszteség főként nem ismétlődő, projektátminősítésekhez, eszközértékelési korrekciókhoz és értékvesztésekhez kapcsolódó számviteli hatásokból fakadt. Ezek a tételek nem a core működés cash-flow-termelő képességét érintették, hanem mérleg- és könyvelési jellegű korrekciók voltak, így a negatív trailing EPS torzított képet ad a vállalat alapvető jövedelemtermelő képességéről.A Wingholding 66,12 százalékos konszolidált tulajdonosi aránya jelentős stratégiai és működési előnyöket biztosít. A többségi tulajdon stabil irányítást, egységes stratégiai döntéshozatalt és gyors végrehajtást tesz lehetővé. Ezen felül hozzáférést biztosít a csoportszintű fejlesztési pipeline-hoz, lehetővé teszi a szinergiák kiaknázását a fejlesztés, kivitelezés és üzemeltetés területén, és javítja a finanszírozási pozíciót banki és intézményi oldalról. Mindez egy olyan strukturális biztonsági hálót jelent, amely csökkenti a működési és projekt-specifikus kockázatokat, miközben növeli a stratégiai stabilitást és a hosszú távú értékteremtési potenciált.Az Erste által közzétett előretekintő mutatók szerint a 2025-re becsült EPS 34,7 HUF már a normalizált működéshez igazított eredményt tükrözi, figyelembe véve az egyszeri tételek kifutását és a második féléves potenciális javulást. Ha a második félévben a működés stabilizálódik, és az egyszeri negatív tételek nem ismétlődnek, elképzelhető, hogy az éves eredmény meghaladja a konszenzusos várakozást, ami pozitív meglepetést generálhat a piacon. Egy ilyen pozitív eredménymeglepetés mellett a mérsékelt, jelenlegi 7,6-os P/E szorzó gyors újraárazást indukálhat, amely jelentősen megnövelheti a részvény árfolyamát a befektetők számára.Összességében a részvény már most is olcsónak tekinthető a fundamentális értékhez képest, a trailing negatív EPS ellenére is. Ha a működés a vártnál erősebb lesz, illetve a Wingholding konszolidált stratégiai háttéréből fakadó szinergiák realizálódnak, a részvény potenciálisan gyors felértékelődési pályára állhat, amely jelentős hozamlehetőséget kínálhat a befektetők számára. A jelenlegi diszkontált árazás és a normalizált eredmény várható alakulása tehát kombinációjában előrevetíti, hogy akár meglepetésszerű, felértékelődési impulzus is kialakulhat a piacon.
Ezek számomra továbbra sem értelmezhető válaszok. Az, hogy egy piaci tevékenységgel kapcsolatban Önnek azt a választ adják, hogy "nem kapott erre utasítás" az lássuk be konkrétan jogsértő. Ez a bejelentés hiányában végzett tevékenység, azaz amikor a cég tájékoztatás elmulasztása mellett végez egy tevékenységet. Ez a jogsértés ezen az űrlapon be is jelenthető: https://mnbpoll.mnb.hu/Survey.aspx?surveyid=214826003&lng=hu-HU Ha valaki ilyen jogsértésről tudomást szerez, akkor legyen szíves az MNB-nél minél hamarabb jelezni.
Orbitalis Ur, létezik, higyje el.Nekem szinte mindig aznap válaszolt, mivel egy alkalmazott igy arra reflektálhat amire-ahogy utasitast kap.Multkori levelemre ahol nehezmenyeztem hogy egy parkolohely eladásat bet kozlemenyben jelezték-a francia hotel atsorolasat illetve 2 ingatlan eladását-amibol 1et el is adtak-pedig nem jelenitettek meg bet kozlemenyben s errol csak a jelentesbol ertesultunk-azt irta s ezt be is raktam ide-hogy arra nem kapott utasítast.Gondolom Manufacere Ur is ezzel kapcsolatban-a transzparencia kerdeskorben tudakozodott náluk.Ami biztos hogy az utolso jelentésbol az lathato volt hogy dolgoznak-atstrukturáljak az Akkot- a hallgatásnak oka van mindig, ez tapasztalat.A Neo lesz a kulcsa az egésznek-hisz szinte ez maga a Neo-megha jelenleg Akko is a neve.
Ha egyáltalán létezik ez a hölgy, akkor ő csak egy báb. Egy papíron létező cég, papíron létező alkalmazottja. RKGY-en őt is el kellene zavarni a munkaköréből, mivel nem végzi el.
Dec. 23.-án küldtem el elsőnek semmi válasz nem jött. Több mint 1 hete másodjára. Aznap kaptam egy sablon válasz emailt, hogy kis türelmet kérnek és válaszolnak. De én is valami sablon szöveget várok jogszabályokkal alátámasztva ha már én is alátamasztottam jogszabállyal a felvetéseimet.
Kapsz majd egy semmitmondó választ Beatrixtól amit a hajadra kenhedsz. Lehet eleve a chatgpt írja és Beatrix még életeben egy magyar mondatot nem írt le.
Hat ja csak ez forditottan....itt nem szépitenek..itt hirzárlat van.....kozben a neo altali romai projektnél a neot nem emliti a wing oldalán levo ma megjelent szavazason...a wallis irodánal viszont ott van...
(Akko) Neo- Invest(Wing)