Topiknyitó: Shorttime 2025. 09. 23. 15:18

ERSTE NetBroker Pro (2025 ÚJ VERZIÓ)  

Sziasztok!
Ebben a topicban lehetne feltenni az Erste új Netbroker Pro felületével kapcsolatos kérdéseket, felületi beállítás tippeket stb.
Üdv.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bitKain
bitKain ma, 10:51
Előzmény: #160  Lou70
Arra is.
A jutalékon felül van náluk állomány díj (jelentését lásd lent), és TBSZ számlánként is külön lehúznak. 
Szóval ha nem csinálok semmit, akkor is vagy 20.000 Ftot otthagyok náluk 
(A tartott részvényeim értéke 50M felett van, és minden évben nyitok TBSZ-t, azaz van 5+1 van)
Namost azért, hogy kerskedhetek 4 tőzsdén (német, osztrák magyar és amerikai), kapok egy szar rendszert, a devizaváltás középárfolyam +1%-on történik, plusz minden tőzsde real time árfolyamáért még külön kell fizetnem, ha több mélységben akarom látni az ajánlati könyvet, akkor még többet kell fizetnem. 
Ez így elég frusztráló.
.
Állományi díj: Az 50 millió Ft piaci értékű havi átlagos pénz- és értékpapír-állomány eléréséig 0,01% / hó (vagy csomagtól függően 0,015% / hó). Az 50 millió Ft feletti havi átlagos állományi rész díjmentes
Zille szerda, 21:44
Előzmény: #159  LXR
Van rajta magyar nyelv.
Lou70
Lou70 szerda, 21:14
Előzmény: #156  bitKain
a jutalékra érted, hogy drága?
LXR szerda, 16:10
Előzmény: #158  Freeshark
Interaktive Brokers használatához perfekt angol nyelv tudás elengedhetetlen. És aki nem tud angolul?
Freeshark szerda, 12:50
Az Interactive Brokers még a Randomnál is sokkal jobb!
Nézz utána a cégnek és nyiss számlát, kapsz 1% bónusz részvényt ezzel a linkkel: 
http://www.ibkr.com/referral/milan560
bitKain
bitKain szerda, 12:44
Voltam a CIB-nél is (oda az IEB felvásárlása miatt kerültem), az még szarabb volt és még drágább.
Tud valaki egy olcsó és jó rendszert, ahol van TBSZ és az összes magyar részvény elérhető?
Esetleg van promójuk is, hogy a költözés költségeinek egy részét is átvállalják?
(Nem kicsi portfolióról lenne szó.)
bitKain
bitKain szerda, 12:39
Sajnos a Random Capital felvásárlása miatt kerültem az Erstéhez.
Összefoglalva: egy lassú, fos rendszert kaptam (a Randomos PETI helyett), ami ráadásul kurva drága.
Érthetetlen, hogy a Random évekkel korábban egy sokkal jobb rendszert ki tudott fejleszteni, míg az Erste még most sem képes rá. 
Köszönöm, hogy létezik ez a fórum és ezt leírhattam!
Kicsit jobban érzem magam. 
bikkmakk szerda, 11:31
Az adatszolgáltatás (fizetős) arra képtelen, hogy a részvény napi árváltozását pontosan jelezze. Változik az árfolyam, az árfolyamváltozás meg nem változik vele együtt. Azért ez nem egy komplex számítás, amit el kéne végezni :)
treff
treff 2026. 06. 05. 09:34
Kevésbé Tisztelt Erste fejlesztők és support!
.
Mikor lesz végre a Netbroker Proban újra látható a részvények kötéslistája, azaz minden egyes kötés?
Hétfő óta kénye-kedve szerint válogatva jelenít meg (de inkább nem) megtörtént részvény adásvételeket a kötéslistákban a rendszerük!
.
Jó lenne, ha nem csak beszednék a magas díjakat, hanem normális szolgáltatást is nyújtanának cserébe!!!
VT24
VT24 2026. 05. 30. 11:25
'Erste Market GO applikáció frissült!
Bevezettük a tőzsdei tranzakcióhoz kapcsolt devizaváltás funkciót. Innentől fogva már az instrumentum kereskedési devizájától eltérő devizából is tudod fedezni tranzakciódat.
Rendezhetővé tettük a piaci áttekintés instrumentumait. A funkciót megtalálod a Kezdőoldalon.
Elérhetővé tettük a regisztráció funkciót.
Bejelentkezéshez köthető felhasználói élményt és performanciát javító fejlesztéseket és hibajavításokat végeztünk. "
stopli 2026. 05. 29. 17:15
Törölt hozzászólás
stopli
stopli 2026. 05. 29. 17:07
Zárni akartam zárás előtt egy veszteséges pozit. Nem tudtam mert összefosta magát a rendszer. Mire újra beléptem már csak nagyobb veszteséggel sikerült. Aki érintetett ezzel a fos rendszerrel kapcsolatban, mindannyian pusztuljatok rohadt tetves férgek! 
Lou70
Lou70 2026. 05. 28. 21:48
Előzmény: #146  Kerekegesz
Még egyiket sem állították le.
randomly 2026. 05. 28. 20:44
Előzmény: #146  Kerekegesz
Ha a NetBroker-Pro (classic)  kérdés, igen megy nekem ma is azzal kereskedtem. Lesz pofára esés ha leállítják ... azt hiszem egyszer elindítottam az újat, semmit nem vitt át régiből, ezért írtam egy véleményt és bezártam :-) nonszensz hogy nem tudják átvinni az adatokat ... hogy lehet így fejleszteni? Az iPhone is változik, de az adataim meg vannak ha kicsit arrébb is vagy más színnel ... azt nem hiszem hogy a teljes motort átírták.
Kerekegesz 2026. 05. 28. 17:08
Ma már másodjára döglött be
Uhura 2026. 05. 27. 12:55
Előzmény: #145  stopli
Nézd ősszinte leszek ha csődközelbe lesznek majd raknak bele pénz amíg a cerisek meg a többiek kitömik őket pénzel addig minek fejlesszenek .... bazzeg előtte évekig ment a szar fos semmire nem jó régi appjuk. Ott volt az RC is olyan volt az egész mintha 80 as évek commodor proframjai és mindenki sírt rítt amikor az Erste megvette. 
Ha birták volna még pár évet monhatták volna azért ilyen mert mi szeretjükna retrot. 
Ha normális felületet akkarsz akkor: k&h ertekpapir ala Patria, Saxo, Ibk ... az erste 
Kerekegesz 2026. 05. 27. 12:53
Előzmény: #144  gyula1971
nálad még működik a régi?
stopli
stopli 2026. 05. 27. 12:45
 Mikor tervezik fejleszteni mert már eltelt több mint egy év a bevezetés óta és szinte semmi változás. Az elmúlt időszak alatt beküldött visszajelzések teljesen feleslegesek voltak mert szinte semmi nem lett javítva. 
gyula1971
gyula1971 2026. 05. 06. 13:03
Előzmény: #143  stopli
Remélem a régi felület megmarad, azt szoktam meg.
stopli
stopli 2026. 05. 06. 12:16
Összevissza mutat mindent. A figyelőlista, kötéslista és a könyv abszolút nincs szinkronba. Percek telnek el, hogy az adatok egyezzenek. Vicc! Ez igy kurva gyenge gyerekek! Állítólag örültök, hogy megszabadultatok Viktorék sanyargatásától. Akkor most már jó lenne ha végre szeretnétek minket is! 
stopli
stopli 2026. 03. 24. 17:46
Előzmény: #141  Freeshark
Egy bankba, hogy lehet megbízni? Egyébként a két céget teljesen felesleges összehasonlítani. Az egyik egy bank a másik pedig egy bróker cég. Számomra megfelelő swing kereskedésre USA és EU részvényekkel és ETF-ekkel.
Freeshark 2026. 03. 24. 16:06
Előzmény: #134  stopli
A revolutban h lehet megbízni ha van sokkal jobb ami az Interactive Brokers?

Topik gazda

Shorttime
3 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek