Összevissza mutat mindent. A figyelőlista, kötéslista és a könyv abszolút nincs szinkronba. Percek telnek el, hogy az adatok egyezzenek. Vicc! Ez igy kurva gyenge gyerekek! Állítólag örültök, hogy megszabadultatok Viktorék sanyargatásától. Akkor most már jó lenne ha végre szeretnétek minket is!
Egy bankba, hogy lehet megbízni? Egyébként a két céget teljesen felesleges összehasonlítani. Az egyik egy bank a másik pedig egy bróker cég. Számomra megfelelő swing kereskedésre USA és EU részvényekkel és ETF-ekkel.
Tényleg elszomorító amit lassan egy éve az új felülettel csinálnak, illetve amit nem csinálnak. Ennyi idő után már teljesen biztos vagyok abban, hogy őket abszolút nem érdeklik a kisbefektetők. Mivel már nagyon régen Revolut-ot használok a hosszútávú külföldi befektetéseimhez ezért figyelemmel kisérem a kereskedési felülettel kapcsolatos törekvéseiket is. Ha esetleg sikerülne nekik összehozni valamilyen használható felületet akkor én azonnal pattanok a tetű ERSTE-től.
nekem ami nagy hiány, hogy certiknél a könyv két oldala nem látható, hogy teszem azt hol áll bent 2500 db-al mondjuk az árjegyző...vétel és eladás látszik az összeg, de nem tudni az árjegyző-e, ergó hogy min. az árjegyzői db ott van-e
Ma a régi nem indult el reggel és ezért mindkettővel hajtok és csodák csodájára nem léptetett ki egyszer sem az új. Pedig ritkán néztem rá, inkább a régivel mentem. Semmi pénzért nem cserélném le a régit az újra, pedig a régi is egy kalap szar! Az újnál is ugyan úgy tapasztaltam ma, hogy nem frissül rendesen, pl. az utolsó ár a táblázatban, nem egyezik a kötéslistán a friss kötésekkel!
ERSTE NetBroker Pro (2025 ÚJ VERZIÓ)
Ebben a topicban lehetne feltenni az Erste új Netbroker Pro felületével kapcsolatos kérdéseket, felületi beállítás tippeket stb.
Üdv.