Szerintem minket "nem dob át a palánkon", mert mi látjuk, hogy kádár viktor nem más, mint egy aljas, gerinctelen, tolvaj hazudozó. Akiket átver, az a saját szavazótábora. És ezek, akiket átver, azok tapsolnak neki a legjobban, mindezt önszántukból, mert azt hiszik, hogy a vezérük nem veriheti át őket. Pedig de, őket veri át leginkább... Ami viszont minket is érint (meg a szavazótábort is, bár ők meg tagadásban vannak), ami orbánék teljes alkalmatlanságának eredménye, azok az elégtelen közszolgáltatások, az életszínvonak romlás.
Szomorú látni, hogy még mindig vannak mögöttük egyszerű emberek. Úgy értem, hogy Kocsis Máté, Bayer Zsolt, Szabó Zsófi, stb. motivációját értem (bár undorítónak tartom), de mit lát bennük egy olyan állampolgár, akit ugyanúgy átdobnak a palánkon, mint téged vagy engem? . Ostoba vakhit ez, és egyszerűen rossz ezzel szembesülni. Jó esetben az ember a politikához a kognitív agyterületeivel közelít, nem a hit- és hiedelemvilágra huzalozott részeivel.
hosszú idő lesz de azért bevallom hogy most élvezem mert látszik a fideszen hogy vergődnek és nem csak az itteni trollok meg a megafonosok hanem kocsis menczer és a többi suttyó is. MP ütése 23-an most mélyre ment.
Orbán olyan aki képet tesz ki, amin MP-t kutyának ábrázolják. Ezek a legalja szint, és láthatólag a fidesz ezzel akar szavazókat nyerni. A fidess itt tart ma. A legmagasabb politikusuk is egy aljas, gerinctelen hazudozó, aki egy erkölcsi nulla. Akkor miért várnánk többet az ilyen utolsó szervilis kommetelőktől?
Egyik reddites írta : "Nem is cél a találkozás.A cél egy városban lenni ugyanakkor.
Minden fideszes tudja és azon idegeskedik majf hogy mi a fasznak van itt az MP és ezt miért lehet látni, de Orbántol miért vagyunk elzárva
Aki fideszes elmegy MP rendezvényére kérdezni, el lesz porolva azzal aaz egyszerű kérdéssel, hogy miért ide jött, miért nem mehetett orbánéra?
Simán a tudta, hogy megint csak többen vannak MP-n, mint orbánon, az ugyanazt a lélektani hatást váltja ki mint a 23.-i esemény. Ezt lehetetlen orbánnak megnyerni, mert ahhoz nyilttá kéne tennie, amit nem tehet meg, mert nem meri/MP simán elmenne rá kérdezni
Mindenki tudja, hogy nem fognak találkozni, de nem is szükséges ez ahhoz, hogy simán elvegyék az összes napot, amit a fidesz azért csinál, hogy kampányoljon" Hasonlóan gondoltam én is miért jó ez ha MP oda megy ahova a traktoros is.
Előre utálom ezt az előttünk lévő fél évet, de még jobban utálom, hogy ezt az egész szörnyűséget több millió honfitársunk ostobaságának és amoralitásának köszönhetjük. . Bár nem sokat éltem benne, de ennél még a Kádár-rendszert is elfogadhatóbbnak gondolom, mert azt a diktatúrát legalább (részben) külföldi csapatok jelenléte stabilizálta olyan sokáig.
Pontosan de már ezt csinálja ebbe naz évben végig saját magát leplezi le a hazugságait hazudtolja meg :) Amúgy biztos hogy lesznek trükkjei viszont ha azokat meglépi akkor már 100% lesz hogy bizony itt diktatura van ebben az országban amennyire csak lehet egy EU-s államban. Nyilvan 100%-os diktaturát nem tud bevezetni addig amig az unio és NATO alatt vagyunk és pontosan ez a kettő véd meg minket egyelőre attól hogy ne fehéroroszország legyünk.
Igazad lehet, de félek, hogy milyen trükkök (amorális, sőt jogállami keretek közt jogszabályokba ütköző “trükkök”) vannak még orbánék kezében. . Másrészt a maffiavezér “országjárása” szerintem is visszafelé fog elsülni: zárt kör, brutális biztonsági körítés, egyre tébolyultabb kiszivárgott megnyilvánulások. Orbán saját magát leplezi majd le még a hívei előtt is azzal, ahogy egyre jobban retteg.
Mikor láttad a fideszt utoljára ennyire bizonygatni a hazugságukat. Soha most napi szinten többször is. Ez azt jelenti rohadt nagy szarban vannak és ez még csak a kezdet. MP támad nem hagyja őket levegőhőz jutni orbán szaros országjárásánál mindig ott lesz és amíg orbán 4 fal között a "VIP" vendégekhez addig MP megfog mindenkit is szólítani abban a faluban ahol éppen lesznek és az embereknek lefog esni míg a miniszterelnök elbújik addig MP kint a szabadban mindenkinek elérhető és kérdéseket lehet neki feltenni ami ezerszer nagyobb bizolmat fog az embereknek adni MP iránt. A fidesznek semmi esélye.
De ennek szerinted van értelme? Pláne ezen a színvonalon… Lehet, én vagyok rosszul bekötve, de ez a primitív floodolás maximum arra jó, hogy az ember inkább köpjön egyet, és törölje a Portfolio-s accountját, aztán legyen az övék az egész. De meggyőzni ezzel nem fognak senkit, sőt! Totál kontraproduktívnak látom.
Kiküldték a sok agyhalottat hazudozni, mert látták, hogy a Kossuth téri tömeg az nem is akkora tömeg. Hiába a buszoztatás. Közben a tiszás meneten meg többször annyi ember megjelent, önként.
Orbán tegnap: "beszélnünk kell a fiatalokkal is. Barátaim, ez nem könnyű feladat. Lehet, hogy bennünk van a hiba, de akkor is meg kell próbálnunk." _____ nem fiatal _________ Orbán már nem fiatal. 1989-ben még fiatal volt. És demokratának is látszott.
Orbán takarodj Trollmentes