Topiknyitó: Hathor 2025. 08. 29. 10:40

Rothadó Magyar gazdaság, minden nagyon rossz.  

BoBynaknmegnyitottam a Rothadó Magyar gazdaság topikot, imádja témat, és itt süllyed ninden a francba, szétlopnak mindent szerinte, fizetéskèptelenseg jön. Jöhetnek a magyar gazdaságot savazo gindolatok, és mellé a folyamatos ATH Bux gondolatok.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szieszta 2025. 08. 30. 09:05
Előzmény: #55  Kapzsidözsi

Ilyeneknek hiába teszel be akár mit. Az elvakultság mindent felül ír, mindent megmagyaráznak. Van egy nyugdíjas rokonom, szinte éhezik, ennek ellenére, csak azt hajtogatja, orbán megvéd minket. Ezt tolják az agyába egész nap. Retteg a migránsoktól, homokosoktól, brüsszeltől, meg sorostól. Most meg már MP-től is, mert az csak rosszat akar a magyarnak. 
Az Irénke is megmondta. "Majd ha megélitek, amit mi  a háború után,  biztos megbecsülnétek orbánt"
Rettegésben kell tartani a nemzetet, mert a félelem nagy úr.
A paláverbe betelefonált egy nyugger, hogy orbán apja most mennyire félhet, mert el akarják venni élete gyümölcsét. Ahogy a kulákokat is annak idején üldözték, pedig mind milyen jó ember volt. Mert ők is kulákok voltak és az apjától is elvettek mindent. Szegény azt nagy bánatában nem látta, hogy másoktól is mindent államosítottak, nem csak ők voltak az egyetlen szerencsétlenek. Akkor a legtöbb kulák nemzedékeken keresztül gyűjtögette  össze pici vagyonkáját, most ezek percenként lopták össze hihetetlen gazdagságukat.
Olyan inflációt generálva, hogy már csak milliárdokban tudnak számolni.
Tavaly még meglepő volt az autóút kilométerenkénti 8 milliárdos ára, most már 15 milliárdról van szó. Így nem csoda, hogy lölö évente duplázza vagyonát. M1-es 1+1 sávval bővítése 10 milliárd kilométerenként? Ahol majd leszűkítik a mostani sávokat és így csinálnak plusz egyet?
Kapzsidözsi 2025. 08. 29. 23:15
Előzmény: #17  Spiller
Ember , te felfogod hogy ez egy gazdasági online újság fóruma, ahol a legtöbb kommentelő az átlagnál sokkal képzettebb gazdaságilag de minimum sokkal érdeklődőbb, olvasottabb mint az átlagjózsik. Ott esetleg el tudod adni ezeket a pontokat, meg a Digitális Ökörkörben de itt csak röhögünk hangosan rajtad.................. Mondjuk rosszabb eset ha te magad is elhiszed --- illetve nem látsz ezeken az önmagukban még igaz pontokon....Ezeket ilyen Fidelitasos káderképzőkben meg Fb Manyinéni digitális polgári körökben terjesztett propaganda pontok...
Elkezdtem pontokra válaszolni de elment eltünt a válasz... nem írom újra bármennyire felb....l.
Ha ezeket te elhiszed vagy képezd tovább magad vagy kezeltesd magad mert "valláskárosult " vagy...
Kapzsidözsi 2025. 08. 29. 22:58
"...Volt kitől tanulni a O1G-nek, nácik , komcsik (meg valószínűleg előző évszázadokban sok más mozgalom) ugyanezt csinálta.... "..Csinálj a politikából érvek versenye helyett vallást, a híveidet meg nem kell majd győzködni. Követnek ők érvek nélkül is." 
Ez az egész hit és manipuláció tulajdonképpen az emberiséggel egyidős, semmi új ebben persze.
Itt az egészben az új az volt, hogy a huszadik század végére mindenki azt hitte hogy a demokrácia már annyira erős, és annyit tanult az emberiség itt Európában a közelmúlt történelméből, hogy senkinek eszébe sem jut újra megpróbálni eladni a régi nótát ----- Vagy méginkább ha lesznek is pszichopaták (mindig vannak) akkor a népek emlékeznek még a történelemre. Aztán kiderült hogy nem, meg lehet csinálni ha elég szervilis népet elég gátlástalanul manipulálsz....még egy EU-s országban is. Jó tanulság. ...."
Kapzsidözsi 2025. 08. 29. 22:57
Előzmény: #50  szieszta
A narancskomcsi elvakultságról és hogy azt a politka "törzsiesítésvel hogy kreálták meg" bemásolom az orosz-ukrán fórumban beírtjaimait...
"Pontosan - en se vagyok baloldali pl. Dehát ez a Fidesz és körei. Igy hackelték meg a demokráciát. A "törzsi tudat" belesujkolása mindenkibe... "Aki nem velünk az mind ellenünk" , azok mind disznó komcsik, baloldaliak, hazaárulók --- ez a kedvencem. A sok trotyli nyögdíjas meg két pofára zabálja. Merthát Orbán azt ismerte fel (nem az első volt, csak az első aki gátlástalanul ki is használta.), hogy Magyarországon nagyon van igény egy gyűlölet - politikusra. Annyi a frusztráltság ebben a megcsonkított , megnyomorított kis szemétdombon, hogy egy réteg egyszerűen valakit mindig utálni akar.... és ő az élükre állt. :)))...." 
Kapzsidözsi 2025. 08. 29. 22:55
Előzmény: #34  Spiller
Báttya , bemásoljuk neked az MNB lopás.... elnézést "stratégia tartalákolás" ról a dokumetum filmeket. Asszem több is készült.
Hathor
Hathor 2025. 08. 29. 22:44
Előzmény: #53  ronaldinyo
Azért van. Itt kipöföghetik magukat.
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 08. 29. 22:22
Előzmény: #52  Hathor
Leeresztik a gözt
Hathor
Hathor 2025. 08. 29. 22:03
Na mi van itt? Beundult a topik. Jól van, nyomjátok csak a sz@rt ide :)
Hajrá! 👍
szieszta 2025. 08. 29. 21:48
Előzmény: #50  szieszta
Jobban tették volna, ha  a kuka helyett egy táblát tesznek ki, vidd haza szemetedet felirattal. Azért is kifizethettek volna pár milliót valamelyik csókosnak.
szieszta 2025. 08. 29. 21:45
Előzmény: #32  signal2

Ezt a fideszeseknek nem tudod megmagyarázni. Elvakult hír tv rajongók.
Három éve voltunk Szeged környékén kirándulni.  A Széchenyi program százmilliárdjainak 3 éves ciklusuk van. Átadáskor szép, és nagyon drága, következő évben csak saját felelősséggel használható, három évesen lezárva, esetleg összedőlve. Kilátók, pihenőhelyek, játszóterek, tanösvények. Szemetes kuka kirakva, de már nem látszik a szeméttől. Nincs ki ürítse, arra már nem jut a százmilliókból, mert az már valamelyik fideszes kiskirály zsebében pihen.
kanizsaidorottya 2025. 08. 29. 21:20
Előzmény: #47  Spiller
Ember! Ha én itt neked konkrét dolgokat írnék le, akkor holnap estig nem tudnád elolvasni a pontjaid cáfolatát! A kormányod és te sem sajnos nem ütötte meg azt a szintet! 
kanizsaidorottya 2025. 08. 29. 21:16
Előzmény: #45  Spiller
""Az egyetemek kistafirungozasa alapitvanyok keresztüli finanszirozasa szerintem jó ötlet. Egy alapitvanyban vannak kuratorok és van egy működési szabályzat. Raadasul folyamatosak az ellenőrzések."   Ha-ha-ha! Mint a kiderült példák, előkerült botrányok (Kecskemét, stb.)  is mutatják!
Spiller 2025. 08. 29. 21:16
Én betettem egy pontokba szedett  tény listát ami pro a kormanynak. Ha valaki megut egy szintet az egy kontra listát készíthet. Ha ad magára akkor ezek nem lozungok hanem konkrét dolgok. 
kanizsaidorottya 2025. 08. 29. 21:13
Előzmény: #42  Spiller
Látod, megint hazugságokat állítasz, mint ahogy mindig. Tudtommal nem ismerjük egymást! Még szerencse, hogy nem kellek neked! De másnak annál inkább! Részvétem a nejednek!
Spiller 2025. 08. 29. 21:11
Előzmény: #41  signal2
Igen ez játszik, de még nem tudjuk a részleteket. Velhetoen a kozvagyon eladásának az elkerülése volt a cél. Tudtommal leltározik varga. Az egyetemek kistafirungozasa alapitvanyok keresztüli finanszirozasa szerintem jó ötlet. Egy alapitvanyban vannak kuratorok és van egy működési szabályzat. Raadasul folyamatosak az ellenőrzések. 
kanizsaidorottya 2025. 08. 29. 21:09
Előzmény: #41  signal2
Szerintem ne törd magad, úgysem érti. Mintha kínaiul beszélnél. De hát még magyarul sem tud szegényem!
kanizsaidorottya 2025. 08. 29. 21:07
Előzmény: #38  Spiller
Megkövült? Hát, igen! 1, 10 ,50 és 1000 év múlva is téged fognak kutatni, mint őskövület, akinek nem volt tö.e!
Spiller 2025. 08. 29. 21:05
Előzmény: #37  kanizsaidorottya
Látod B. ezért nem kellesz senkinek. 
signal2
signal2 2025. 08. 29. 21:05
Előzmény: #34  Spiller
Közvagyon helyett magánvagyon lett az EU-s pénzek és a többlet államadósság nagy részéből. Cserébe szétrohadt a közinfrastruktúra, miközben közel osztrák szintre feljöhettünk volna.

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek