Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Kornelka123 szombat, 14:12
Előzmény: #1599  Kornelka123
Bocs, negyed évente..
Kornelka123 szombat, 14:11
Sziasztok! Esetleg valaki tudja, hogyan tudok adós riportot kérni? régen minden adatot le tudtam kérni az eladás-vételről, nyereség , adó, stb.. Ezen az új oldalon semmi.. Nem is értem miért fizetek lassan 13.000 havonta. Ez így egy vicc, ezért még fizetni is kell..
BT55
BT55 szombat, 11:27
Azt megtudja valaki magyarázni, hogy az egy hónapja megírt elektronikus panaszomat amit az otp oldalán írtam, azt miért postán adják fel? :D 
pedaz
pedaz péntek, 20:03
Előzmény: #1596  benji60
Felesleges védekezned azzal, hogy eltereled a témát másra. A portál nem 1 hónapos késéssel reagált. Mindössze erre akartam rámutatni.
benji60 csütörtök, 20:10
Előzmény: #1594  pedaz
Ha a lakossági átállás nulla akkor szerinted lehet a vállalalti *5ös?
benji60 csütörtök, 19:28
Előzmény: #1594  pedaz
Nem ment semmit!
pedaz
pedaz csütörtök, 10:32
Előzmény: #1591  benji60
A cikk a vállalati részről szól. A lakossági átállás volt 1 hónapja.
vnorbi csütörtök, 08:53
Előzmény: #1592  GMerci
Ennyire azért nem kell magasztalni ezt a szakmát. A szoftverfejlesztők egy része nem ért ahhoz a területhez, amivel dolgoznia kell, nem próbálja ki, hogy amit csinált, az működik-e, és nincs tapasztalata az adott területen jól használható rendszerekkel, ezért saját ötlete sincs, hogy hogyan lehetne olyat alkotni, ami aztán a végfelhsználóknak is jó lesz.
GMerci szerda, 22:52
Előzmény: #1588  Törölt felhasználó
Biztosan tisztában vannak vele, hogy néz ki egy ilyen felület, és mit kéne tudnia, sőt valószínűleg bit szinten tudják, de nem mindegy mit vesznek előre. Ahol én dolgoztam, ott egy nagyobb fejlesztés átfutási ideje 3-6 hónap volt és mi, akik nem fejlesztők voltunk, fejre is állhattunk, akkor sem ment hamarabb. Nem mindegy, hogy minek állnak neki, mert akkor pár hónapig azt kell csinálni, nincs variálás.
Amúgy az is egy nézőpont, hogy legtöbben (tisztelet a kivételnek) használni sem igen tudnak egy befektetési alkalmazást. Akik pedig ezen dolgoznak, azok fejleszteni, leprogramozni, minden számlavezető rendszerrel, szirszarral, tőzsdékkel összekötni, az összes szerveren futó dolgot megépíteni, ehhez mind értenek azon felül, hogy valószínűleg használni is tudják. Ezért nem szívesen mondok rosszat az alkalmazás fejlesztőiről, mert nálam tízszer több tudással rendelkeznek. Valószínűleg sok kötöttség van, határidők, ami miatt így jön ki egy alkalmazás. De próbáltam az MBH felületét is. Az sem egy fáklyásmenet. 
benji60 szerda, 15:44
Most volt időm ,és átolvastam a Portfolio dec 22.-én megjelent OTP SingleMarket cikkét. Azért elég gáz 1  szakmai portáltól, hogy 1 hónapos késéssel reagált, és a tényekről feltételes módban ír "előfordulhatnak"!
tickitmaster szerda, 13:31
Előzmény: #1569  keeper
Az Otp SingleMarket és Otp internetbank nem ugyanaz de saját mindkettő
Nagyon komoly szabályozásoknak és vizsgálatoknak kell megfelelnie egy élesbe álló alkalmazásnak adatkezelés tekintetében, nem kell aggódni emiatt.
tickitmaster szerda, 13:26
Előzmény: #1586  GMerci
Figyelik, és építenek is a visszajelzésekre
Törölt felhasználó szerda, 00:55
Előzmény: #1586  GMerci
no offense de szerinted ők nincsenek tisztában azzal, hogy milyen funkcióknak kellene benne lenniük és egy fórumból olvassák ki? nem az a baj hogy nem tudják hanem megcsúsztak a fejlesztéssel valami oknál fogva de muszáj volt valamit kirakniuk
HuTi kedd, 19:04
Előzmény: #1585  GMerci
Igen. Negyedik kereskedési napja nem látom a teljes mennyiséget, csak a split előttit. Megbízást beadni sem tudok nyilván, eladni csak a split előtti mennyiséget tudnám. Ma válaszoltak, kértek screenshotot (nem tudom minek) és továbbították az illetékesek felé.
GMerci kedd, 18:34
Én idén kezdtem el az OTP-nél befektetni ezzel a Single markettel. Eddig 30-40 teljesült megbízásom volt. Soha semmi gond nem volt sem a teljesüléssel, sem az elszámolással. Mindig megkaptam az értesítéseket a telefonomra. Talán egy kivétel, amikor részteljesülés volt csak és nem lett meg az egész. Na akkor semmit sem kaptam. A befektetési alapokat remélem nemsokára lehet kereskedni, mert így gáz. De úgy tudom céges számlával már lehet venni azokat is a felületen. Én egy átlag user vagyok, nincsenek extra igényeim. Nekem az a tippem, hogy a havi 1-2 részvényt vásárló nagy tömegre lőtték be a kezdeti alkalmazást és nem a traderekre. Én még adok ennek időt. Azt el tudom képzelni, hogy olvassák a fórumokat, mert eddig amit itt reklamáltunk, az szép lassan bekerült, javult. Gondolom egy ekkora mamut banknál nem 5 perc valamit átnyomni, hogy bekerüljön, ezért fejlődik ilyen tetű lassan. De nekem az a benyomásom, hogy ezek alapján is fejlesztik, amiket itt írunk. Például az elején nem lehetett eladni a készletekből, nem volt ajánlati könyv, drága volt az előfizetés. Most a menüben már ott a készletpárosítás, bár még nem aktív. A befektetési jegyek is bekerültek, csak még az sem aktív. Nekem azért úgy tűnik figyelik a reakciókat.
GMerci kedd, 18:19
Előzmény: #1556  HuTi
Stock split volt  a Snow-ban nem?
Fapapucs kedd, 14:17

.. ez a Singlemarket egy rossz paródia :(
kérem vissza a Directmarketet.
Fapapucs kedd, 14:16

aki akar Ftért venni Rheinmetallt vagy egyéb külföldi részvényt... az most megteheti :D 
Singlemarket - piactér - BÉT-en :D 
HuTi kedd, 14:15
Előzmény: #1579  fosforos
HuTi kedd, 14:13
Előzmény: #1578  fosforos
36 1 366 6400

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek