Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Shaun 2025. 11. 19. 14:23
Előzmény: #579  Toka
Jeleztem ezt is
Felirta a nő fontosnak
Most hivtak
Toka 2025. 11. 19. 14:22
Előzmény: törölt hozzászólás
Nem beszélve az idős emberekről, olyan rendszer kell amit gyorsan átlatunk, tegnap ossze vissza kattingattam...vettem 4 kisebb dolgot...felugrott vmi ablak hogy nekem ezt nem javasolja meg hogy erositsem meg a mitudoménmit.No mindegy megerositettem azt akkor rendben volt.De volt egy helyen hogy nem piacin vettem hanem tamasztekot akartam rakni azt nem tudtam, mert kiirta hogy nem jo valami azt modositsam a mennyiséget. ..de akarmit modositottam nem volt jo neki..
Shaun 2025. 11. 19. 14:20
Sztem ezvalamilyen szinten a bet en is latszodik
Kiestek az otp sek
Kell csinalniuk kulonben elmennek az ugyfelek
Shaun 2025. 11. 19. 14:19
Előzmény: #573  O1Gci
Irj nekik
Ird meg, ne itt
Ha tobb a panasz levél mérges ügyfél akkor hatha vissza kapcsoljak a regit
Makim 2025. 11. 19. 14:18
Nem tudom de nekem sikerült visszavonni a megbízást belemegyek a megbízásokba az élő részhez és a le gördítem a lap alján pedig ott van hogy megbízások visszavonása és sikerül is visszavonni bar in must mobil single market használok
Shaun 2025. 11. 19. 14:17
Előzmény: #572  Yoakedvem
En mondtam nekik
Kiestek az otp ugyfelek a kereskedesbol
Manufacere 2025. 11. 19. 14:17
Törölt hozzászólás
O1Gci 2025. 11. 19. 14:15
Előzmény: #569  Donqatto
Én még csak nem is frissítek/nyúlok bármihez,1x csak kidob!
Az adatok frissítését vissza is vonom,eddig működött.
Most már 30 perce 0.72%-ot mutat otp-nek és az összes többi is eltér a bet.hu-tól.
Elő még nem fizettem újra (a régit ugye törölték teljesen értelmetlenül és alaptalanul) mert könyv nélkül nincs értelme és valszeg megyek is innen.
Teljesen abszurd amit ezek meg mertek tenni!
Yoakedvem 2025. 11. 19. 14:13
Miért nem függesztik fel addig a BÉT-et, amíg az OTP meg nem oldja az utolsó porblémáig a hibákat vagy azonnali hatállyal vissza nem állítja a DirektBrókert???
Shaun 2025. 11. 19. 14:12
Előzmény: #569  Donqatto
Hivtak engem is
Dolgoznak türelmet kértek!
Rengeteg panasz levelet kaptak! 
Kiváncsi leszek!
Donqatto
Donqatto 2025. 11. 19. 13:48
Jah! ÉS még 1 vicces dolog!!
Ha megbízást adtál a régi, direkt marketben, az éles marad továbbra is, de visszavonni itt nem tudod...:DD
Én pl a KERMANN IT-vel vagyok úgy, hogy benn álok a könyvben eladáson 720-on, de lehet feljebb vinném...DE NEM TUDOM!! ÉRTED?? November végéig benn marad...
Donqatto
Donqatto 2025. 11. 19. 13:45
Előzmény: #567  O1Gci
Engem is hívtak és azt ígérték, hogy a 10-es könyv biztos hogy idén be lesz vezetve...!! De miért nem akkor amikor kilövik a jól működőt??? Erre nem tudott válaszolni...mindegy, idén lesz 10-es könyv...az, hogy csak FIFO van, viszont erre nem ígért semmit, hogy idén megoldódik...
Más: Ahogy írtad, nekem is kilép néha ha frissítek...és nem kell kóddal visszalépni, furcsa...a biztonsági SMS pedig nem kerül pénzbe...
Nekem ami feltűnt, hogy rossz árakat ír ki néha, nem látni az árfolyamot...hiába a portfolió már mást mutat!! Nem értem...
cort 2025. 11. 19. 13:45
Előzmény: #567  O1Gci
Igen, nálam is ez van. Ügyfélszolgálatnak jeleztem, szokásos semmitmondó válasz.
"Sajnáljuk.....blabla......továbbítottam a kollégáknak.....blabla.....türelmét kérjük."
O1Gci 2025. 11. 19. 13:37
Másnak is kilép a SM felületből a rendszer csak úgy váratlanul?
Nekem tegnap is csinálta és ma is.
Ami viszont a legmeglepőbb számomra (a sok szar mellett),hogy bezárom az oldalt ezután majd újjat nyitok és rákattintva a belépésre már nem kér semmilyen adatot és nem küld kódot se csak beléptet!
Ez aztán a biztonság!
Persze mondhatnánk,hogy legalább már frissülnek maguktól az adatok nem úgy, mint tegnap.
Nekem ma is azt mondták,hogy nem tudják hogy mikor lesz könyv és,hogy az általam felsorolt 8-10 hibáról nem tudtak,de utánnanéznek.
Vicces egy bank lett ez.
Csak a külföldi befektetők meg ne tudják!
Makim 2025. 11. 19. 13:30
Én csak találomra tudok vásárolni vagy sikerült vagy nem szinte csak certifikáttal foglalkozom de ez ilyen fos rendszerrel nem túl előnyös mai nap is hívtam a hölgyet az otp-nél de szinte lerázott én is kértem a direkt bróker visszaállítását de süket fülekre találtam
Makim 2025. 11. 19. 13:24
Előzmény: #562  berlini
Van olyan lehetőség hogy megbízások visszavonása én már vontam vissza élő megbízást sikerült
rookie654
rookie654 2025. 11. 19. 13:16
Előzmény: #562  berlini
a megbízások menüben nem lehet? Ott vannak olyanok, h élő/lezárt és mind2-nél az állapotnál vannak még különböző lehetőségek
aytif1 2025. 11. 19. 13:10
Előzmény: #557  nyehuma
Aztaq! Miért is keresnek annyit az IT szakemberek? Hogy lebutítsák a rendszert? Én nem vagyok ott de ez felháborít. Ezt éltem túl a K&H-val is.
berlini
berlini 2025. 11. 19. 13:10
Előzmény: #553  Donqatto
én meg venni nem tudtam eddig TL110-es certit. Ma kétszer beálltam a legalacsonyabb eladási árra (1-es könyv igy csak azt látjuk) és egyik sem teljesült. Módositani sem tudom a beadottakat, ezért inditottam a 2. megbizást.
Egyébként találtatok lehetőséget a nyitott megbizások módositására?
Shaun 2025. 11. 19. 13:01
Itt a sok panasz a megfelő emberig szerintem nem jut el.
Amig a mêdia nem kapja fel, addig sirhatunk.
De itt azonal vissza kêne rakni a direktet amit kifizettünk mind.
Ês majd alapos tesztelês utân talân engedni ezt a 🤡 dolgot.

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek