+ ami nolincs abban benne, a Dekada, ami 100 millió. Szóval 291,25 millió az ingatlan érték, de ebben a hitel is benne van, így nettóban az 1500-Ft/ tv kb. helyes lehet. Brruttó olyan 2300 kb.
És még kapunk vissza pénzt 1-2 hónapon belül a lengyel adóhivataltól, mert a befizetett Goods year és Dekada adóösszegek visszajárnak. Ezek ott a tranzakciós érték talán 20%- a tehát nem kevés pénz jön még vissza. Igaz, a Dekada esetében ez megy is hiteltörlesztésre az Erstéhez, de legalább az adóság is csökken és az után kamatot sem kell fizetni. Én nagyon meg vagyok elégedve a cégvezetés munkájával. Tényleg értéket teremtenek.
Dodo a figyelmeztetés ellenére, ami nem is követelmény, nem hagyta abba a trollkodást! Elbúcsúztunk tőle! Aki azt hiszi, hogy könyörögni fogok, mint a másik topikban teszi a gazda, hogy ne már, fejezze be, majd pár nap pihi után újra kezdheti, akkor téved! Ezen én már túlvagyok és az elején megmondtam, nem kell figyelmeztetés se, hogy valakitől végleg megváljunk. Újra szóltam!! röviden ennyi...
A lényeg szerintem, hogy jövöre az eredmény 150 körül lehet. Ne felejtsd el, hogy említést tesznek arról is, hogy a lengyel irodába majdnem 6000 m2 -en új bérlő kezd el fizetni.
Appeninn topik