Szerintem a záró előtti kb. 6000 darabos beöntés jó hír. Mivel itt short nincs, akik egymás között lefelé adogatták így tudták zárni. Pl. L visszaadta T- nek a részvényeket. Így tudta csak, felfelé voltak normális, nem manipuláló vevők.
Nem ismered őt, ezért írtad ezt.Ff.szeret szőrfözni a fórumon, sok időt töltött ezzel, szereti a tőzsdét, az életének a jelentős részét itt töltötte.A megszerzett tudását megosztotta másokkal, a véleményét kifejtette sokszor ezért került konfliktusba, Ő nem tud úgyy itt lenni köztünk, hogy csak egy topikba van jelen,az már nem Ő lenne. Én biztos vagyok benne, hogy visszatér közénk, mert a fórum az élete része volt, most pihenésre van szüksége, de látjátok, hogy nem eresztett el minket. Köszi Öreg Harcos a chartot.
Más topikokat nem kell olvasni, tudomást sem kell venni róluk. Innen ki kellett volna tiltani a őket vagy mondok egy jobbat, a Discordon lehetett volna, illetve ott kellene egy csoportot csinálni, ahová csak meghívóval lehetne bekerülni oda. Ha Farkasfu megcsinálná vagy egy megbízottja, akkor ő tudna kiküldeni meghívókat a megfelelő embereknek. Akkor ott lehetne egy jó kis közösség és nem volna egymás fikázása.
Szerintem ez a topik a legkevésbé az oka a kitiltásoknak, és az azok miatti döntésének. A Vertikál és a Jocek topikja ami nagyon sértő nemcsak neki, de nekem is.
na hát akkor ez az idő is eljött - gratulálok mindenkinek, aki részt vett farkasfu elüldözésében, igazán tehetségesek vagytok, mehet a körbe gratula és az elismerés egymás felé, le a kalappal stb...
előre is elnézést kérek Mindenkitől a stílusért, akit zavar az olyan stílusú írás, mint a következő lesz
el nem tudom képzelni, hogy egy ember hogy lehet annyira ost**a, gyengeel**jű, korlátolt gondolkodású és emellé még rosszindulatú is, hogy egy ilyen profi tőzsdei szakembert elüldöz innen - esküszöm ti meg vagytok hú**tva, még az is felmerült bennem, hogy elvesztettétek a józan ítélőképességeteket, vagy lehet, hogy csak egyszerűen az ilyen helyzeteken élvezkedtek - mélységesen sajnállak titeket és valszeg borzalmas lehet így élni, és valszeg nehezen tudtok magatokban, magatokkal elszámolni az ilyen viselkedésetekkel, merthogy lehet, hogy ti most boldogok vagytok, de nagyon sok emberrel kiszúrtatok, aki viszont másképp gondolkodik, mint ti
csak azt nem értem, de tényleg, hogy oké nem kedvelitek Őt és soha nem lesztek barátok, de az nem esett le, hogy az Ő rajzai alapján mennyi pénzt lehet/lehetett keresni itt a BÉT-en - ti úgy tűnik a saját pénzeteknek is az ellenségei vagytok - ezen érdemes elgondolkodni
nem ragozom tovább - és kérlek ne is válaszoljatok - nem szükséges kitennetek a bizihez tartozó nevet is ide a fórumra
akinek nem inge, kérem ne vegye magára
jó spekit Mindenkinek - farkasfu: remélem, hogy mihamarabb újra "találkozunk"
Így van,de olvassa a topikot. Lehet nem jön vissza, de az is lehet hogy igen. Idővel ezek a mostani sérelmek már kicsit lágyulnak mqjd.És ha a felső pingvinek hívják akkor annak nem fog tudni nemet mondani úgy sem.
Mégse veszi rajtunk kívül nagyon más. Én ma az utolsó mobilizalhatő tőkém is elsütöttem itt. Nyomdát nem adok. Van még kis telekomom pici mínuszban, de ott a jelentést mégváron.
Appeninn topik