Topiknyitó: farkasfu 2025. 06. 03. 20:17

Appeninn topik  

majd később..
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Gyuri60 kedd, 18:46
Előzmény: #6193  kockaveto1
Szerintem a záró előtti kb. 6000 darabos beöntés jó hír. Mivel itt short nincs, akik egymás között lefelé adogatták így tudták zárni. Pl. L visszaadta T- nek a részvényeket. Így tudta csak, felfelé voltak normális, nem manipuláló vevők.
Colombo
Colombo kedd, 18:22
Előzmény: #6198  galbubu
Nem ismered őt, ezért írtad ezt.Ff.szeret szőrfözni a fórumon,  sok időt töltött ezzel, szereti a tőzsdét, az életének a jelentős részét itt töltötte.A megszerzett tudását megosztotta másokkal,  a véleményét kifejtette sokszor ezért került konfliktusba, Ő nem tud úgyy itt lenni köztünk, hogy csak egy topikba van jelen,az már nem Ő lenne.
Én biztos vagyok benne, hogy visszatér közénk, mert a fórum az élete része volt, most pihenésre van szüksége, de látjátok, hogy nem eresztett el minket.
Köszi Öreg Harcos a chartot.
galbubu kedd, 17:59
Előzmény: #6196  Gyuri60
Más topikokat nem kell olvasni, tudomást sem kell venni róluk.
Innen ki kellett volna tiltani a őket vagy mondok egy jobbat, a Discordon lehetett volna, illetve ott kellene egy csoportot csinálni, ahová csak meghívóval lehetne bekerülni oda. Ha Farkasfu megcsinálná vagy egy megbízottja, akkor ő tudna kiküldeni meghívókat a megfelelő embereknek.
Akkor ott lehetne egy jó kis közösség és nem volna egymás fikázása.
stacstac kedd, 17:44
Előzmény: #6196  Gyuri60
egyetértünk, nyugi, mindenki el fogja olvasni itt

jó spekit Neked
Gyuri60 kedd, 17:41
Előzmény: #6195  stacstac
Szerintem ez a topik a legkevésbé az oka a kitiltásoknak, és az azok miatti döntésének. A Vertikál és a Jocek topikja ami nagyon sértő nemcsak neki, de nekem is.
stacstac kedd, 17:36
na hát akkor ez az idő is eljött - gratulálok mindenkinek, aki részt vett farkasfu elüldözésében, igazán tehetségesek vagytok, mehet a körbe gratula és az elismerés egymás felé, le a kalappal stb...

előre is elnézést kérek Mindenkitől a stílusért, akit zavar az olyan stílusú írás, mint a következő lesz

el nem tudom képzelni, hogy egy ember hogy lehet annyira ost**a, gyengeel**jű, korlátolt gondolkodású és emellé még rosszindulatú is, hogy egy ilyen profi tőzsdei szakembert elüldöz innen - esküszöm ti meg vagytok hú**tva, még az is felmerült bennem, hogy elvesztettétek a józan ítélőképességeteket, vagy lehet, hogy csak egyszerűen az ilyen helyzeteken élvezkedtek - mélységesen sajnállak titeket és valszeg borzalmas lehet így élni, és valszeg nehezen tudtok magatokban, magatokkal elszámolni az ilyen viselkedésetekkel, merthogy lehet, hogy ti most boldogok vagytok, de nagyon sok emberrel kiszúrtatok, aki viszont másképp gondolkodik, mint ti

csak azt nem értem, de tényleg, hogy oké nem kedvelitek Őt és soha nem lesztek barátok, de az nem esett le, hogy az Ő rajzai alapján mennyi pénzt lehet/lehetett keresni itt a BÉT-en - ti úgy tűnik a saját pénzeteknek is az ellenségei vagytok - ezen érdemes elgondolkodni

nem ragozom tovább - és kérlek ne is válaszoljatok - nem szükséges kitennetek a bizihez tartozó nevet is ide a fórumra

akinek nem inge, kérem ne vegye magára

jó spekit Mindenkinek - farkasfu: remélem, hogy mihamarabb újra "találkozunk"

tmike kedd, 17:18
Előzmény: #6192  kockaveto1
Így van,de olvassa a topikot. Lehet nem jön vissza, de az is lehet hogy igen. Idővel ezek a mostani sérelmek már kicsit lágyulnak mqjd.És ha a felső pingvinek hívják akkor annak nem fog tudni nemet mondani úgy sem.
kockaveto1 kedd, 17:11
z 722
kockaveto1 kedd, 16:59
Előzmény: #6190  kockaveto1
annak se, hogy más topicokban farkasfu a téma. Ki van tiltva, ráadásul vissza se akar jönni. 
kockaveto1 kedd, 16:56
r.722
kockaveto1 kedd, 16:56
Előzmény: #6189  tmike
hát én nem örülök neki...
tmike kedd, 16:46
Előzmény: #6188  Counter
😃😃😃
Counter kedd, 16:33
Sziasztok,
https://ibb.co/album/tp05VT
Gondoltam tájékoztatom a topic-ot olvasókat...
Wolfalfa74
Wolfalfa74 kedd, 15:45
Szerintem zárásra fordul , alig van eladó!
Wolfalfa74
Wolfalfa74 kedd, 10:32
Előzmény: #6183  Eisenburgprofesszor
714 lufi eladó lufi vevő
triple kedd, 10:32
Asszem 52mio EUR cash, 1000 feletti részvényre jutó tőke érték, eredményes ingatlan business :)
Toten
Toten kedd, 10:31
Előzmény: #6183  Eisenburgprofesszor
713/716
Eisenburgprofesszor kedd, 10:18
Hogy állunk? 
Wolfalfa74
Wolfalfa74 hétfő, 20:57
Előzmény: #6181  tmike
Nekem még van egy kis tartalékom így nem aggódok ! Ha véletlen lentebb megy ott is veszek! Tudom , hogy alulértékelt papír , előbb utobb jó lesz! 
tmike hétfő, 20:47
Előzmény: #6180  Wolfalfa74
Mégse veszi rajtunk kívül nagyon más. Én ma az utolsó mobilizalhatő tőkém is elsütöttem itt. Nyomdát nem adok. Van még kis telekomom pici mínuszban, de ott a jelentést mégváron.  

Topik gazda

farkasfu
farkasfu
5 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek