nekem az OPUS a jövő tavaszi dolgok miatt már túl kockázatos - korábban sokat foglalkoztam a fundás elemzésével és úgy emlékszem, hogy az építőipar súlya hatalmas arányú a teljes bevételben és eredményben, lehet hogy most már nem így van, mostanában nem néztem
ÉPDUFER-ből kimaradtam
VERTIKAL-ban bízom - 2-3X-ozást várok tőle - meglátjuk
azt elfelejtettem leírni a a HSZ-emben, hogy sokféle jó út létezik - ezerféle portfólió összetétellel és kereskedési stratégiával lehet jó hozamokat elérni - nem azért írom be a portfólióm összetételét, hogy okoskodjak, vagy hogy azt jelezzem, hogy ez az egyetlen nyerő út, hanem azért, mert hátha valakit érdekel egy funda alapon összeállított, kockázatos, de ugyanakkor kiegyensúlyozott portfólió - ha valakit érdekel, az elolvassa, ha pedig nem, akkor görget egyet
Az MBH takarékot senki nem nézi/nézte? Nagyot ment feéléves alapján 900-1000 körüli fair értéke van, bár elég illikvid, de 800 alatt azért lehet veszegetni
Pontosan nem emlékszem az elejére, de azt hiszem bármilyen elérhető intézményi hozamot jelentősen meghaladtál a portfólióddal az elmúlt 3 évben. A 4ig-re egy fillért nem tettem volna, hogy 4000 fölé megy mikor venni kezdted. Szerintem érdemes figyelni a portfóliód összetételének változását. Másolni nem feltétlenül, de alapos megfontolásra mindenképpen érdemes.
Szia. Én 2 nap alatt (hétfő,kedd) 60k gyűjtöttem, úgy hogy még tudtam volna többet is az árfolyam elmozdulása nélkül. Figyelve a kereskedést napi szinten azt látom hogy ha nem többen áhítoznak a papírok után, akkor napi 30-40k reálisan begyűjthető. Ebben az esetben azért úgy vélem hogy még ez év végére meglehetsz szvsz..! Bár szerintem hamarosan hír érkezik. Meglátjuk.
a héten és múlt héten is tudtam gyűjtögetni - sajnos kevés az eladó, ezért nagyon lassan megy, de kitartok - az első APP gyűjtögetésem is közel 1 évig tartott
OFFTOPIK:
jelenleg ezeket tartom: 4IG/AKKO/APP/VERTIKAL/RICSI TL/KP 42/10/23/4/3/18%
az idei évi tervemet sikerült teljesítenem
így állnak a mostani papírjaim az év elejéhez képest - január eleji árfolyamhoz képest:
APP ugyanott van, VERTIKAL ugyanott van, AKKO mínusz 25%-ban van, 4IG plusz 318%-ban van, RICSI ugyanott van, de a kötési ár emelkedés miatt mínuszban van - 2024-ben meg pont az APP és az AKKO ment nagyot - ezek nem a pozikon elért eredményeket mutatják, hanem csak a mostani árfolyamot az év elejei árfolyamokhoz képest
most kéne okosnak lenni és megmondani, hogy mostantól mi lesz a nyerő, 2026-ban mi megy majd nagyot - én folytatom az átcsoportosítást a 4IG-ből az APP és AKKO részvényekbe és újra végignézem az összes BÉT papírt, hogy mi lehet még igazán alulértékelt és vásárolható, a jövő tavaszi dolgokat is figyelembe véve - ha kitaláltam és bevásároltam, akkor jelezni fogom az új pozi összetételemet
ha valaki azokat a papírokat tartotta az elmúlt 3 évben és olyan arányban, mint én, akkor az állampapírokét jelentősen meghaladó hozamokat tudott elérni az elmúlt 3 év alatt
Korrekciót nem számoltatok, úgy hogy napi 3-4 ft kell :) Az indikátorok szerint még az idén beleférne 800 fölé menni, akár 888 is! Ez nem azt jelenti, hogy el is megy, ezt tisztázzuk le gyorsan! ...csak megvan a realitása az eddigi mozgás alapján (ta)! A gyengébbek kedvéért részletezem, mert majd jönnek és trollkodnak itt karácsonykor! Nyilván ha új aljra megyünk még, akkor csúszik, mert onnét méri majd a ta.... Egyelőre emelkedik 690-ről, ezzel számolunk.👍 Egyelőre részidőt nem néztem.
Appeninn topik