Igen ez is lehet jó beszálló, vagy egy-két zavaros nap után még alacsonyabban... de én semmiképp nem egy papírba, vagy certibe tolnám a dellát, hanem pl. több iparágba egy adott régión belül.
EU-s, de méginkább magyar blue-kba vagy midcap-ekbe súlyoznék, ha meg nincs túl sok ilyened már. Ha a magyar politikából látszódik az euroövezeti csatlakozás, akkor jók leszünk. Vannak elnyomott, ner világból szabaduló, lemaradó papírok is. Szerintem össze lehet válogatni egy csokorral.
szerintem attól hogy nem emlékeznek rá, attól még hatott rájuk és úgy gondolom hogy minél több az élmény annál jobb, de a kva patakpart is élmény. tehát a lényeg hogy csináljon ezt-azt, nem az hogy mennyire drága-szenvedős. mitöbb, szerintem neki is jobb, ha türelmes apu van és egy apu aki a nyaralás végére idegállapotba kerül. :D
~6 év alatti kisgyerekkel nyaralni? minek? az étkezés, az elindulás, a minden csak szopó. délre már nyűgös, aztán 2-3 órás alvósprogram, este 7-től meg megint használhatatlan. napi nettó legjobb esetben 2x2 óráért egész nap szpni? :D majd viszem ha már napközben nincs alvás, ha ki tudja törölni a seggét saját maga, ha elalszik magától, ergó ha nem nettó szopi. addig jó a közeli játszi, a nagyinál a patakpart meg ilyenek. és mondom ezt úgy hogy a környezetemben mások meg viszik az 1-2-3-5 évest külföldre is rendszeresen. há' mások vagyunk
F.I.R.E. életmód (általánosságban)