Topiknyitó: kuliominer 2024. 12. 16. 09:23

F.I.R.E. életmód (általánosságban)  

Közkívánatra :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 07:45
Előzmény: #3798  szieszta
kirándulni vagy nyaralni Kubába?
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 07:42
Előzmény: #3798  szieszta
Kubába?
szieszta vasárnap, 00:45
Előzmény: #3793  ORK
Ebben teljesen egyetértek. Egyetemista gyerkőceim szívesen jönnek velünk is kirándulni. Nem kötelező, de olyan programot rakunk össze, hogy jól érezzük magunkat.
Spiller vasárnap, 00:14
Jol csinálod. Normalis szulo igy gondolkodik. Jo ha van sajat eletuk gyerekeknek es mellé meg a szulokkel is kapcsolat. Ne foglalkozz a kamusokkal nem mertekadoak. Gáz ha be kell kamuzni amilyenek lenni szeretnenek. 
Spiller vasárnap, 00:09
Előzmény: #3775  HZsooolt
Ha a tenyek fikaztak mp t arrol nem en tehetek. Te vagy nomad is? Tök egyforman kotekedtek es persze soha nincs meg a lenyeg. Ez lenne a sikeres emberek tulajdonsagai,es vagy a irigy lúzereké? 
HZsooolt
HZsooolt szombat, 17:36
attól hogy a 21 éves egyetemista gyerekeid nem erzik cikinek hogy veled nyaralnak, attól még a jellemző az hogy már nem szoktak szülőkkel nyaralni, inkább a párjukkal vagy baratokkal. Bar nem tudom hogy jon ide hogy nekem volt vagy sem gyerekszobám, a tied meg 30 évesen is abban lesznek ha igy folytatod..
HZsooolt
HZsooolt szombat, 17:21
en nem jártam egyetemista koromban mar a szuleimmel nyaralni, középiskolaban kihalt ez a szokas, nem is akartam volna.... 
ORK
ORK szombat, 17:10
Előzmény: #3792  HZsooolt
21 és 22. Mindkettő egyetemen tanul és egyikük gyakornokként dolgozik mellette, holott hidd el nem lenne rá szüksége. Lehet nem volt gyerekszobád, de nálunk megköszönik, ha eljöhetnek velünk nyaralni. Sőt---Én kifejezetten örülök, hogy elvihetem Őket.
HZsooolt
HZsooolt szombat, 16:53
Előzmény: #3791  HZsooolt
most ugyebár nem 10 éves hanem 25 -30-35 éves embergyerekről beszélek...
HZsooolt
HZsooolt szombat, 16:52
Előzmény: #3790  ORK
hát ha valakinek az a boldogság ha apuci pénzén Kubába megy akkor jól elkényeztetett gyerekről van szó
ORK
ORK szombat, 16:45
Előzmény: #3789  HZsooolt
Nekem nem megy, hogy elmegyek Kubába nyaralni, de Ők menjenek a balatonra, mert nekik erre van keret. Nekem ez nem fér bele. Én örülök, ha boldognak látom Őket. A cégeimet nem tudom átadni nekik, mert nem az Ő életük. Nem is erőltetem. A befolyó pénzből inkább segítem majd a saját maguk választott vállalkozást (ha szükségük lesz rá)
HZsooolt
HZsooolt szombat, 16:40
en is romma stresszeltem magam, de utolag van önbecsülésem meg sikerelmenyem... Balogh Levente is verheti a nyálát hogy milliárdos, de ha apuci nincs akkor semmije nem lett volna... nekem nem hiteles az ilyen.... én az önerőből elért vagyont tisztelem csak ...
ORK
ORK szombat, 16:37
Előzmény: #3785  HZsooolt
Mert fiatalon rengeteget dolgoztam, hogy majd később legyen nekünk. Sok évet vett el az életemből a stressz (valószínüleg). Amennyiben lakhatással és egy vállalkozáshoz szükséges tőkével ezt megspórolom nekik, akkor nekem már megérte. Lásson világot, dolgozzon külföldön, vállalkozzon...ne legyen ezeknek akadálya a pénz. 
HZsooolt
HZsooolt szombat, 16:34
persze majd 10-20 év mulva fogok orokolni 5 bpi ingatlant darabonkênt 100 milliosak jelenértékben...
HZsooolt
HZsooolt szombat, 16:33
en annyiszor hallottam apamtol gyerekkoromban hogy ok a 0 -rol indultak, hogy mar akkor megfogadtam semmi nem kell toluk. 40 éves vagyok évi bruttó 40 milliot keresek, van egy ~ 120 millios kecom amit en vettem hitel nelkul meg egy 220 millios megtakaritasom. 
HZsooolt
HZsooolt szombat, 16:29
Előzmény: #3783  ORK
miért akarod elvenni a gyerekedtől hogy keményen dolgozva a te segítseged nélkül építse fel magát?
ORK
ORK szombat, 16:25
Előzmény: #3781  Freeshark
Növekedésiként nem biztos, de jó osztalék. Venni nem vennék, de tartanám.
ORK
ORK szombat, 16:23
Előzmény: #3779  FatFIRE
"Én polgári kultúrát hoztam magammal otthonról, akár a feleségem. Szóval a pénzt tovább fogjuk örökíteni. Ez alól természetesen lehet olyan kivétel, amikor a gyerek sokkal vagyonosabb, mint a szülei." Magam is ezt vallom. Legyen jobb életük, mint nekünk. Fiatalon sokat kellett tennem érte,dolgoznom, hogy sikerüljön. Örülnök, ha nekik könnyebben indul az életük.
HZsooolt
HZsooolt szombat, 14:38
Előzmény: #3779  FatFIRE
te nulláról indultál az életben vagy kaptál lakást, céget aputól?
Freeshark szombat, 13:52
A Telekomot szerintetek még érdemes tartani?

Topik gazda

kuliominer
kuliominer
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek