a nominalis lakasarak ami nem garancia egy tulfujt piacon az az igazi kockazat hitelt folvenni majdnem minden hulye tud szaguldo lakaspiacon a tornadoban a pulykak is tudnak repulni
egyszer probaltam ez egyik natur erosember havernal ki egy ilyen 160 kg golyot felemelni hat nem sikerult :D az kurva nehez doltek a rohogestol hogy mit ossze szenvedetem azert :DD
a munkajovedelmi vagyonod nem erdekel ( szep munka) latnad a familiam vagyonat videken, egyke vagyok egy birodalom amit kapok majd de egy erdekel? benne laksz abba a nyavajas lakasba?
Drága Melos, soha nem az a kérdés, hogy nézed-e a piacot, hanem, hogy érted-e. 2020-ban az V. kerületi Kálmán Imre utcában levő lakásokért átlagosan 623 ezer forintos négyzetméterárat fizettek (a Parlamentnél, a Kossuth Lajos téren kereken 1 milliót), de a legtöbb ember ebben semmilyen bizniszt nem látott. Ők csak lenézett öreg házakat láttak, amiért az akkori áruk felét tartották volna elfogadhatónak. Most, amikor szembesülnek a valósággal, nem az a válaszuk, hogy levonom a szükséges tanulságokat és megvizsgálom, miért gondolkodtam rosszul. Dehogy. Haragszanak azokra, akiknek bejött és megtorlást követelnek, ami lehet a vagyonadótól a mindenféle tiltásokig bármi. 🤷🏻♂️
megen csak kakuktojas vagyok a forumon nalam bizony valos teljesitmeny es ertekteremto munka volt a gyarapodas zaloga
Törölt felhasználó2025. 11. 12. 12:38
erdekesek a hozzaszolasaitok sokan nem a szemelyes munkatok a szakertelmetek vagy az alltalatok iranyitott cegetek munka teljesitmenyet emelitek ki hanem hogy mennyire jol jartatok az ingatlan bummal erdekes
"Másrészt ha annyira okos vagy akkor sejthetnéd a mostani pénz nem az akkori pénz. " Magyarazd el Fatfirenek és Tihanernek, hogy a keherélt ft miatt az V keres 2000 millios négyzetméter ar micsoda.... raadasul Fatfire is okos az elmult pár év V keres duplazasa vajon kik altal tortent meg, kiknek van volt ennyi zséjük? hat főleg a politikai NER udvarrendszernek... ennyit arrol hogy mitol mennek az ingatlanarak bizonyos részeken és mennyire lehet tervezni...
voltak aranykorok. Vettem 100nm utcafronti üzlethelyiséget parkolóval 9.ker jó helyen kb 8éve. 16,5millióért 60% 0,2% os hitel. Most minimum 100at ér. És közben akkor eladtam 6.kerben sajátot 23,5millióért ami nekem 13,5ben volt.. és 12,5ert vettem amire költöttem 3at és eladtam 31,5ért. Sporttáskából fizettek.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)