Topiknyitó: kuliominer 2024. 12. 16. 09:23

F.I.R.E. életmód (általánosságban)  

Közkívánatra :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Spiller 2025. 11. 11. 10:17
Előzmény: #2163  Törölt felhasználó
Persze jönnek. Te vagy ezeknek a személyes kudarcuk.. ők megmondták nem lehet. Asszony basztatja őket, te azt mondtad nem lehet ez meg csinálja.. egy válasz van..igende ő NERes...jaaa Másrészt még van sok kis kádárfióka megszokta  komcsi faternak nagyfaternak elég volt csak magasan nyalizni poziban lenni és jöttek a cuccok.. budai lakás telkek.  Haver megszerelmesedett elvett egy csajszit kiderült a faterja egy főkomcsi. indulásnak kaptak jó áron egy budai társasházban lakást,  majd kaptak önkormányzati telket amire építhettek a 2/a ban..  később ingyen megkapták a telket rendszerváltáskor mert a ház a srácé volt a telek önkormányzati ez jogilag nem fért össze bérletit kellett volna fizetni inkább jóvírták..  De közben volt olyan szóltak főelvtársaknak vannak balatoni új parcellázású telkek, haverék  szereztek 30ezerért egyet  a vége a Balatonba lógott. Aztán kezdtek ráébredni a még főelvtársabbak nekik is kell de parti... de már ki voltak parcellázva volt gazdájuk. Mit csináltak? Feltöltötték a Balatont lett még egy sor telek a haverék telke már a 2. utcában lett.  Szóval ezek a fiókák és fiókák fiókái még itt vannak akik öröklött zsigeri gyűlölettel vannak a nemzeti kormány ellen.  Van egy fogorvosom akinek egy nagyon jó lakása van a budai hegyen, ő mondta egyik politikus főkomcsival cserélte mert nagyon be voltak szarva. Fillérekért megvették a használatba kapott lakásokat nyaralókat és utána fostak visszaveszik tőlük. 
Szóval csermanek szelleme köztünk van. 
HZsooolt 2025. 11. 11. 10:04
Előzmény: #2178  Törölt felhasználó
persze hogy meglehet, csak fatfire és spiller irigykedik ;) mert nekik ez nem adatott meg...
Törölt felhasználó 2025. 11. 11. 10:03
Előzmény: #2176  HZsooolt
meg lehet csinalni
HZsooolt 2025. 11. 11. 10:03
Előzmény: #2173  Törölt felhasználó
arról a rosszindulatról beszélsz amit lentebb írtal nekem? ...
Ciki mi hogy 40 évesen te sehol nem voltál még, aztan jött a NER...
HZsooolt 2025. 11. 11. 10:00
Előzmény: #2167  Törölt felhasználó
40 éves és Budapest 
Spiller 2025. 11. 11. 09:58
Előzmény: #2159  Goldstein17
erről van szó. Nekem is van ugyan csak egy Doxa nagyapámtól de szeretem kézbe fogni, lepattintani a hátulját nézni a szerkezetét hallgatni. A régi tárgyaknak lelkük van a maiak már csak technológiai csúcstermékek vagy rossz esetben tervezett avulású fogyasztási cikkek.
Az embernek éreznie kell a gyökereit.  Sok fényképem van néha nézegetem. Mindenszentekkor 4 temetőbe megyek az én családi oldalamon ebből 3 vidéken van. Jó tudni honnan nőttem ki mint fatörzsnek gyönge ága . 
Törölt felhasználó 2025. 11. 11. 09:51
egyebkent kicsit bennem van  bar lehet hogy nagyon is   hogy egy ora az olyan mutyur hogy aki hulye hozza az csak egy sima oranak nezi  aki erti es ismeri na az ertekeli is   ez amolyan sunyi felmero teszt
Törölt felhasználó 2025. 11. 11. 09:36
Előzmény: #2168  Goldstein17
Mint az nyilvánvaló, nem az eltérő életcélokat kifogásoltam, hanem a nyilvánvaló rosszindulatot. 
Törölt felhasználó 2025. 11. 11. 09:35
Előzmény: #2171  Spiller
" Mostanában órát csak ritkán veszek fel "
oké
Spiller 2025. 11. 11. 09:32
Előzmény: #2155  Törölt felhasználó
A ruházat és a személyes tárgyak egyfajta egyfajta jelvények. Egy üzenet a külvilág felé. Engem nem vonz a talmi csillogás én szellemi ember vagyok, lehet lázadós össze vissza felveszek mindent, én leszarom csak kényelmes legyen,  dizájnelemek aki valamilyen stílust követnek, én az elithez tartozom.....
Elég szánalmas amikor valaki olyan órát visel ami nincs harmóniában a figurával. 45kg-os ember vékony csuklóján 50mm-es dizájn óra vagy  rolex amikor a környezet ezt nem adja ki.  De ez sem szentírás, ha valakinek az az álma akkor nyomassa.. Van ilyen nyomi videós aki azt fejti ki melyik celebnek milyen órája van. Kezd belejönni de alapból lájkvadász cucc.  Azt jelzi az emberek egy része azt gondolja ha olyan órát vesz mint pl kozsó akkor kozsóvá válik. (mondjuk a reklámok egy része is erre hajaz.) Volt egy őszinte reklám régebben. Old Spice. Egy jó formájú fekete srác mondta nézz rám és most magadra, soha nem leszel ilyen de legalább az illatod (amúgy ez sem igaz mert van saját illatod és nem egyformán ugyanaz az illatod ugyanazzal a parfűmmel). 
Az óra ugyanez. 
Már induláskor analóg digitális automata kvarc.. 
Formára: kerek-négyzetes, lapos, dizájn.  elegáns sportos, félkilós 5cm-es... aranyszín acél vagy a kettő együtt? Fém szíj vagy szilikon?  Feltűnő színű szíj? 
Praktikumra még bejönnek az okosórák is a képbe. 
Ma már az okosórák is tudnak mindenféle felületet választhatsz milyen legyen a megjelenése ugyanez a telefon is. 
Funkcióra: Pontos legyen..kinek mi.. engem zavar egy automata óra 2-5perces késése sietése. 
Én szeretem a személyes tárgyakat. Mostanában órát csak ritkán veszek fel van több féle stílus de alapból a nem nagy max 40mmes sportórákat hordom.   
Árak:  80 ezres Seikotól felfelé van minden  
Törölt felhasználó 2025. 11. 11. 09:30
koszi a valaszt megtiszteltel
Törölt felhasználó 2025. 11. 11. 09:27
Előzmény: #2167  Törölt felhasználó
kulfoldon 35 re ha jo vagy meg lehet csinalni a nullarol is de ahhoz a tarsadalom 1%-hoz tratozol 
 es szep teljesitmeny
Goldstein17 2025. 11. 11. 09:26
Nem tudsz kimozdulni a saját koordináta rendszeredből, nem érted hogy a te céljaidtól eltérő célokkal is nekiindulhat az ember az életnek. Felkűzdötted magad anyagilag, ez dícséretes, a számodra legkényelmesebb életet éled, nagyszerű! De elárulnád végre, hogy a másképp gondolkodókat miért nevezed hordának? Miért gondolod, hogy irígykednek rád? Pszichológusnál jártál már a problémáddal? Szerintem valahol ott lehet a megoldás.
Törölt felhasználó 2025. 11. 11. 09:25
Előzmény: #2164  HZsooolt
mennyi si volt 130 lakas es 200 megtakaritas?
 hany eves vagy es melyik orszagban melozol?
Törölt felhasználó 2025. 11. 11. 09:25
Előzmény: #2164  HZsooolt
Tudom, hogy a hozzád hasonló fiúk ezt nem hiszik, de az írásokból elég jól lejön, hogy kinek mekkora lehet a zakója. Téged én is körberöhöglek. 😂
Törölt felhasználó 2025. 11. 11. 09:23
Előzmény: #2162  HZsooolt
van szobakonyham tiptopp felujitva tehermentesen Pesten, 58 milla megtakaritasom, sok-sok millas ingatlanugyleteket kotottem mar meg rengetegszer ingatlan speka ( vesz felujit felad ertekesit vonalon) .Sok millas szerzodeseket irok ala.  Nem hiszem hogy derogalna vagy kasztidegen lenne nekem. 
De ezt majd a kivulallok dontik majd ugyis el, szerintem egy atlagembernek lovese nincs az orakhoz hogy mi mennyi
mint mondtam honapok ota tanulom ezt a piaci szegmenst 
regebben meg nem mondta volna egy orarol na az mennyi is
most mar kezdem elvezni ezt a piacot
HZsooolt 2025. 11. 11. 09:21
ezt pont annak a Spillernek írod, aki ugyanígy nem hiszi el nekem se a jövedelmem se a megtakarításaimat.... ahogy te se... 
szóval? 
Törölt felhasználó 2025. 11. 11. 09:16
Előzmény: #2148  Spiller
30+ éve jönnek szembe ugyanazok a kérdések, sejtetések és egytől egyig akörül mozognak, hogy amit elértem, azt valamilyen külső körülmény folytán értem el. Örököltem, a szüleimtől kaptam, csókos voltam és természetesen szerencsém volt (mindig ugyanaz). Semmi problémám nincs azzal, ha valaki jóindulatúan érdeklődik, hiszen a legtöbben egyetlen olyan embert sem ismernek, aki a húszas éveiben új házat építtetett a megkeresett pénzéből. Szóval megértem, tényleg. De a rosszindulatú sunnyogás olyan választ kap, amit megérdemel. 🤷🏻‍♂️
A horda azt sem érti, hogy nem a véletlen műve, amiért nincs értékes kapcsolati hálója. Ha valaki hülye és rosszindulatú, akkor csak a hozzá hasonló selejttel tud barátkozni és ez így van jól. 😂 
HZsooolt 2025. 11. 11. 09:14
Melosként nem lenne túl "önazonos" sznobkodni egy fél milliós órával... a többi tárgyaló feled is furcsány nézne...
ku@ázd el, az legalább örök emlék :)) 
Goldstein17 2025. 11. 11. 09:09
Egyébként ezeket az órákat ugyanúgy szervizelni kell meghatározott időnként, mint az autókat. Az enyém már túl van egy nagyszervízen, amit halogattam de állítólag már nem lehetett tovább, két évvel ezelőtt 180.000 forintba került nagy kedvezménnyel, amit azért kaptam, mert több mint 25 éve ugyanoda hordom az órát szervizelésre a Baross utcai Omega szervízbe.

Topik gazda

kuliominer
kuliominer
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek