ugy néz ki 27.5 volt teteje.lesz itt még csavar.azért aki gyüjtött 1 misi darabot egy biztosan volt 25ft os .valszeg böven 20 alatt.na annak már megvan a nyugdija
Vicces vagy!! De maradjunk a realitás talaján , akár 100 Ft is lehet jövőre, ha megvalósul a deal. Persze a hitetlenek és károgó varjak köpködhetik a papírt, de több mint fél milliárdos forgalommal ezt nem lehet spekának nevezni. Ha év végére 22 ft körül megállapodik már akkor is szép. Aztán jövőre eltűnnek a kételkedők és köpködők negyven 40- 50 ft körül. Nyilván lesznek hullámok , amit meg lehet játszani speka pénzzel, da talán végre elindul valami, amit még nagyon kevesen tudnak 😉
Oszti-, és osztielőlegfizetésben reménykedőknek, javaslom alaposan átolvasni a most Dec 29.-i rkgy-re közzétett határozati javaslati anyagot! Különös tekintettel az Igazgatóság ebben az anyagban, ezekkel kapcsolatban közzétett magyarázatára, és az oszti és osztalékelőleg fizetéssel kapcsolatos NEMLEGES állásfoglalására!!!
Ki nem szarja le az osztalékot meg az előleget, ha bejön ide Tiborc , vagy akármelyik ner huszár, ahogyan kezdik rebesgetni👍 Akkor nem 25-30 lesz, hanem minimum 50 -60 első körben!!
Ok. Egyebként ez egy jo felvetés reszedről. Azt is tudjuk hogy a ceg sosem tamogatta az osztalékot, szoval szerintem sem akarnak most pénzt kiadni a cégből. Nem vagyok jogász ezert nem tudom hogy kell ertelmezni az altalad betett PTK paragrafust. Biztos vannak köztünk jogaszok. Meghagyom nekik az értelmezést.
NUTEX mindenkinek