Ritkán kommentelek, de néhány gondolat: Akik hozzám hasonlóan úgy közel egy évvel ezelőtt szálltak fel az App vonatra, úgy gondolom nyugodtan ülhetnek a pozijukban. A cég rendben van, a mostani árszinten is nagyjából dupláztak, ha van friss befektetni való, akkor ilyenkor csipegetünk az Appból a piac Úr által kínált kedvező áron. A nernek úgy mindenre is van befolyása és ez érinti a blue chippeket is. Néhány "jól irányzott" mondattal beverik az árfolyamot még az OTP-nél is, láttunk ilyet. A kormányváltást jövőre én azért fenntartással kezelem, szerintem a pénz, paripa, fegyver és mindenis a jelenlegi kormány kezében van, ahhoz hogy ez másként alakuljon nagy "földindulás" kell, persze nem lehetetlen, de ez jelenleg eléggé esélytelen, szerintem. Az App tekintetében számomra hiteles és mértékadó App részvénytulajjal értek egyet, Static, farkasfu, stacstac, Josefarnando79, tmike, hocus-opus, Colombo, és még néhány jól ismert appos arc. Bár osztalék tekintetében nekem más a véleményem: valszeg nem leszek népszerű, de én logikátlannak tartom az ez évi osztalékfizetést, mind gazdaságilag, mind politikailag. A jövő évi választásra való tekintettel a jelenlegi zsetont én is inkább befektetném (feltételezem, hogy van jelenleg még nem publikus célpont) és jövőre venném ki, "ki tudja mit hoz a jövő alapon", lényegesen nagyobb hozammal. Egy biztos, az előző év duplázása után (400+ ról 800+ ra), ha a következő egy évben a megtermelt profit okán szinten megközelítőleg duplázódhat 800+ ról, aminek megvannak a fundamentális alapjai, akkor ez nem egy rossz deal. Sokkal többre tartom a cég növekedése okán beárazódó árfolyamemelkedést. Bognár Balázs befektetési megközelítésével tudok azonosulni, és az osztalék (ha lesz), "csak" egy kellemes mellékhatás. Meglátjuk mit hoz a hét, és a jövő... És most hajrá minuszolók! XD XD
Appeninn Holding Nyrt.