Az elektromos már snassz, van egy nukleáris energiával foglalkozó ismerősöm, megfűzőm, hogy egy atomfúziós reaktort tegyenek bele az új mercimbe, arra aztán buknának a csajok. :)
A közkézzel nem foglalkoznék, de az Appeninn népszerűsége a befektetők között, a statisztikám szerint, min. háromszorozódott! Nyilván ez sem lehet hivatalos, csak beszédes...
Nem figyelsz rám , én már nem nyomozok, hanem nyomoztatok.Nagy iroda, csinos titkárnő(nem Marika néni kinézetű, hanem olyan Molly kinézetű ), nagy fizu, merci szolgálati autó, és ehhez sok App részvény is dukál.:)
Miért szemelsz erre ki valakit? Miért kellene egyáltalán összehasonlítani, ismeretlen dolgokat/adatokat egy bemondásodra? hmm Nekem van 1% feletti részvényem, vagy nincs egy darab sem, nem bizonyított, csak bemondás és felesleges duma... Ráadásul aki forintozásról beszél állandóan, annak a háza ég mindig! Remélem érted. Lehet játszani, dicsekedni pár millió eredményével és lehet ~100 millákal is, csendben maradva...
Úgy, hogy egy új Merci fele meg van csak Appeninnből az elmúlt 4 hónap alatt, a Wabe hozamból meg a luxus nyaralásom. Ennek a két részvénynek az osztalékából, meg veszek egy lakást a lányomnak Budán. Tehát köszönöm jól vagyok.
..én nem mondtam, hogy vegyél, meg azt sem, hogy ne! Szögezzük le...? :)) visszatérve a ricsihez.... Az akasztott embert jól ismerjük a trend tetején (két gyertya)! Ha megfordítod őket és a trend alján találod, akkor oda kell figyelni a két gyertyára. (sosem tuti, hogy teszi a dolgát, csak jelez) A trend alja az volt akkor, mert utána emelkedés lett pár napig. Meg egy "medve csapda"... :)) SZVSZ re : kalapács/f.kalapács
Appeninn Holding Nyrt.