Toka Úr, a gond azzal volt, hogy a cég konkrét pénzügyi teljesítményével szemben a Club az alábbi érveket hozta fel: kilép vmi háromszögből, tavaly sem fizetett osztalékot, anélkül pedig sz@rt sem ér, illetve az újonnan alakított projekt cégen keresztül fogják kilopni az osztalékot mert a Jellinek már csak olyan. Lássuk be, ez nem egy tőzsde fórum szintje.
én nem szavazok egyik irányban sem és vagyunk páran így! Vagy megelégszel a felével, vagy feltenném a kérdést inkább, hogy miért kell erről szavazni? Döntsd magadtól, én még várok egy kicsit a döntésemmel. Köszi!
Nem tudom Static Ur, mi bűnt kővettünk el.A forumleirásból azt gondoltam, hogy lehet válaszolni arra ha valamikor megemlitenek vagy kerdeznek.Azért olyan sok a hozzászolásunk mert ennyien kérdeztek vagy uj meglátást mondtak.Igérem többet nem irok, Geri-t es engem is bohocként irtak itt le..sajnalom, hogy ezt nem nehezményezte.Arra szeretném azonban kérni, hogy ha szavazásra bocsát egy ilyen fontos kérdést, akkor meg kellene jelolni a véghatáridőt a szavazás végére.Természeresen bármi is legyen az Ön döntése, én szeretettel várom a Club-ba is.Tisztelettel:Toka Ur
Ok. 25+ után úgy tekintem, hogy a Toka csapat nem felel meg a topikleírásban szereplő egyetlen kitételnek: ne nyomd fullba a kretént. Szavazás az előzmény hsz. - ednél.
Ha nem is gazdagodtam meg, de 620-as átlaggal vagyok 90k-val, amit eddig hozott az kb az éves költésem, olyan szarul csak nem járok már. De szvsz az út elején vagyunk még.
Ismétlem, elbizonytalanításnak szánták, csak szerettek volna megmenteni a ...gazdagodástól. Egyszerű terelés, köszönjük kocsma lakók, vagyis topikosok.
De mi szükség van erre, hogy teleszemeteljék itt a topikot? Eddig jó véleménnyel voltam róluk, jó elemzőnek tartottam őket, de látom már, hogy csak 🤡-ok.
Nem volt ez rossz feltétlenül, elég sok mindenre fény derült, köszönhetően a kötözködésnek, én például pozitívabban látom az összképet, pedig eddig is bíztam benne.
Appeninn Holding Nyrt.