Követem a klubbot. Ezért is tartom komolytalannak a hsz-eid amiket ide irogatsz. Nem igazán tudom beilleszteni az ottani írásaid mellé ezeket. Más a hangnem. Így hitelét rontod a klubbnak is amire mindíg azt mondjátok hogy objektív. Mindegy. CIG-et pl Ti ajánlásotokra és Marika miatt vettem. Itt megygőződésem hogy lesz komoly hír (oszti vagy akvi). És lóvé van ,jók a számok. Tehát fundásan is rendben van amire Ti is sküsztök. Erre most jössz a rajzokkal amiben azért Farkas fű magasabb szinten van szerintem.
Nem kell elhinni… De gondolom követed a clubbot… látod a Toka management kockázati alap egész jó eredményeket ér el… Ricsi rotyózást is megjósoltam előre, most lehet benne hinni utánam cikkezett róla a portfolió… nyitott szemmel kell járni a világban :)
Dongatto Úr, már ne haragudjon de Maga elárasztott több topikot is a negativ dolgaival, szegény Antal Ur a masterben vagy Risk...Úr a glosterben mar szolt is, hozzáteszem a tesztan kivul e 2 papirban legkisebb a kitettségem.Nem volt szép Öntől na.. ha mondjuk kicsit visszakap belőle az sem lehet megterhelő... én Geri véleményére nagyon adok s azt gondolom, hogy inkább szakmai alapon kozelitette meg a témát.
Appeninn Holding Nyrt.