"Az Unione Befektetési Csoport honlapján azt írja magáról,
hogy „egy magánszemélyek által tulajdonolt, 1998 óta az ingatlanpiacon
működő vállalategyüttes”. A nyilvánosan elérhető céges adatbázisból már
több derül ki. Nevezetesen az, hogy az Unione-C 2021 márciusában
átalakult, jogutódja az Unione Holding Zrt. lett. Az 5 millió forintos
alaptőkéjű társaságban minősített többségi (ez a törvény szerint
legalább 75 százalékot jelent) befolyással rendelkezik Scheer Sándor, a
Market Építő Zrt. alapító vezérigazgatója, aki 87,5 milliárd forintos
vagyonával Magyarország 18. leggazdagabb embere." https://mfor.hu/cikkek/ingatlan/magantokealap-szallna-be-az-egyik-leggazdagabb-magyar-szallodaprojektjebe.html
Na pont ezért tértem ki rá, hogy a fundával ne keverjük össze! :)) Van egy elvárt növekedés fundás alapon, de van egy technikai része, hogy követi e az árfolyam? A fundás növekedés ellenére, mindig van technikai korrekció is ráadásul! A 2027-es cél a 2015-től induló, ta-s adatokkal jött létre, a 133.5-s mélyponttal bezárólag! Erre két számítás is ~1800 körüli célárat dobott fel! Ha egy lett volna és nincs megerősítés, akkor fel sem teszem! A 133.5-től induló emelkedő trendet, a mostanit, pedig az ~1800 körüli célárral vetettem össze, hogy mikor érhet oda (2026/06)! Ez lesz az éles, de csak ahogy írtam, a következő emelkedő szakasz (1-2- 3-4 -5), korrekcióját követően lehet pontosítani, technikai alapon! Amennyiben azt akarom megtudni, hogy a mostani emelkedő trend, az eddigi intenzitással haladva tovább, milyen célárat érhet el 2027 végére, akkor az eredmény ~2750 körüli érték jön ki! A kérdés az, bírja ezt a tempót?? Valahol a sárga mezőben érheti el az ~1800-t, ez még pontosításra vár!
Nem fog az App egyfolytában emelkedni, lesznek korrekciók is! A másik dolog, hogy ez egy számítás a ta alapján, hogy hol lehet egy nagyobb lefordulás és időben hol találkozik az erre irányuló kalkulációval! A 2027 vége a legrosszabb verzió, most! A három év alatt, bármi történhet a cég életében. Az sincs kizárva, hogy onnan duplázhat/felezhet, vagy egy split sincs kizárva! Folyamatosan figyelni kell a cég történéseit és persze a globális piacokat is! Ahogy haladunk, úgy kell frissíteni a kalkulációt! Ez nem szentírás, amit felraktam, ez az eddigi adatokból számolt kalkuláció! Lehet kételkedni és cáfolni, de a fundával ne keverjük össze! Azt nem tudom kiszámolni, hogy egy következő fundás hír és annak hatása, merre viszi majd! Többek között, ezért sincs garancia.. Úgy gondoltam, hogy ez világos mindenkinek! r:580
Nem minuszoltam, de lehet lassú nekik a tempó. 2023-ban 31%-kal nőtt a sajáttőke, ha ezzel számolunk (indotekes tempó) 2027-re ~2700 forint sajáttőke jön ki.
Látom azért akadt 4 elvetemült mínuszolód, akiknek még ez a jövőkép sem tetszik... Határidős short-ban ülnek? Lehet egyáltalán határidős kereskedésben shortolni az APP-ot? Feltételezem, ha az azonnali piacon nem lehet, akkor a hatáidősön sem.
Köszönöm az elemzést. 😀 Hogy látod, ha az APP mimimum 2027-ig emelkedik, akkor a BUX is bika marad addig? (Mert gondolom zuhanó BÉT mellett mi sem tudnánk évekig emelkedni.) 😴🤔
Appeninn Holding Nyrt.