Mondom Te jobban tudod, hova repültünk...John F. Kennedy International Airport-ra is volt közvetlen járat, de ott még életemben nem jártam...De Te tényleg nagyon okos vagy, azt is megmondod 1993. májusban merre jártam az USA-ban.... Vicc vagy...
Szerintem meg a jegyárak majd eldöntik, hogy hány átszállással és mennyi idő alatt lehet eljutni az USA bármelyik nagy repterére...Évtizedekkel ezelőtt repültem MIAMI-be közvetlen járattal Budapestről, a közvetlen járatok megszűnése csak nehezebbé, drágábbá és időigényesebbé tette az utazást USA-ba...
Jól hangzó lehetőség, de sajnos nem praktikus, vagy csak akkor, ha Philadelphia az uticél. Az USA imigration érkezési procedúra miatt nem javasolt ott átszállni belföldi járatra, hanem sokkal praktikusabb az európai átszállás és onnan a végcél.
"Hat év szünet után újraindult az American Airlines közvetlen járata Budapest és Philadelphia között, amelyet Vitézy Dávid közlekedési miniszter a magyar gazdaság és turizmus szempontjából mérföldkőnek nevezett. A kormány kiemelt feladatként kezeli a repülőtér kapacitásbővítését és megközelíthetőségének javítását, beleértve a kötöttpályás kapcsolat megvalósítását. A Budapest Airport vezérigazgatója szerint évente több mint 600 ezer utas utazik átszállással az USA-ba, így a közvetlen összeköttetés régóta fennálló piaci igényt elégít ki. A nyári szezonban a járat mintegy 60 ezer ülőhelyet kínál, és nem kizárt, hogy az október utáni időszakban is forgalomban marad." Gondolom ezt még az előző kormány intézte, csak ne adják el a repteret....
Tegnapi mixen 3 lett meg..tét vissza...sajnos 2 dontetlen lett, igy ma raktam 2 dontetlent rá.Orom is van Bimbo nyert kozel 60 ezret...igy ma O vasarolja a sört, bort én viszem.Mindjart indulunk le.Most gyorsan beugrottam haza borért meg par cuccért...ezt raktam ma..a Toka clubb delutan mar korlatozottan mukodik majd... https://kepkuldes.com/image/tedgJsf
MP folyamatosan Sulyok T-on tarja a nyomást.A kormány a kegyelmi ugyet tarsadalmi ugyként kezeli.Nem akar aktatologatást.-esetleges buriokratikus idohuzast hogy az ugy elveszitse tarsadalmi erejét.Igy is fog véleményem szerint eljárni ST elmozditasa ugyében, folyamatos nyomás alá helyezi.Sulyok lehet elobb utobb belatja, hogy mártirszerepre ne nagyon készüljön.A megfosztás tényleg megalazobb mint a lemondás-főleg annak tudatában, hogy az apr12 es a korulotte levo esemémysorok biztosan bekerulnek a torténelemkonyvbe vastagbetüvel.
Inkonzekvens. Miért nem tartotta magát ahhoz, hogy átadja a másik hatalmi ágnak, a kormánynak, ha kap hivatalos kikérőt? Nem értem, miért tért el ettől az elgondolástól. És nem értem, a kormány meg miért nem írt egy kikérőt napok óta.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi