Igen, most olvastam Laban Ur, nagyom jo.Kozben aruljak am a péri repteret s itt kanizsan is a reptér korul lesz vmi s még 2 helyen zajlik fejlesztés...nem tudom ez osszefugg e vhogyan de fura az egyezoseg tobb reptér tekintetében.
A Budapest Főváros Kormányhivatala visszavonta a Travel Teachers Kft. utazásszervezői engedélyét, a pórul járt utasok kártalanítása körül azonban komoly zűrzavar alakult ki.
A kormány felbontja a Krausz Ferenc Nobel-díjas kutató alapítványával kötött 261,7 milliárd forintos szerződést, és a már kifizetett 22 milliárd forint visszautalását is kezdeményezi.
Kármán András pénzügyminiszter bejelentése alapján ismét visszatérhet a kisadózó vállalkozások tételes adója, ismertebb nevén a kata, amely néhány évvel ezelőtt még több százezer kisvállalkozó egyik legnépszerűbb adózási formája volt.
Komoly feszültség alakult ki Mráz Ágoston Sámuel körül az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, ahol a Nézőpont Intézet vezetőjét több kollégája is kritizálta, egyesek pedig etikai vizsgálatot is indítanának ellene – írja a 24.hu
Hát...hónapok óta beszélek vmiről.....nem értitek.... a választast is megjosoltam a presszoban 2 éve még majdhogy egyedul voltam a veleményemmel ...de idén marciusban már mindenki a presszoban tiszás szavazo volt...nem tisza parti!...tiszás szavazó!Mondtam tegnap Emelkedő Csillagok és Döglött Kutyák!....a presszóból még a gazdaságot is tudom prognosztizálni, különosen a fogyasztást es az épitőipari szegmenst.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi