Én egyenlőre csak szemezek a céggel, már csak a helyi kötődés miatt is... Jó kis növekedési papír, viszont a 21.5ft EPS-t eléggé kevesellem, ezért nem veszek még ezen a szinten.
Köszönöm viszint kivanom.Holnap azert nem lesz ám jóidő, meleg ruha kell.Most itt Kanizsán is kabatban jottem le s még így is fáztam.Tegnap még ingben járkáltam csak.Otthon meg bekaocsoltam a fűtést is.
Köszönöm! Jó lazulást, pihenést!! Az idő gyönyörű lesz a hosszú hétvégén 😉 Mi is tervezünk haverokkal motoros túrát, lehet kis horgászatot is. Másik verzió, a kedvesemmel Pádisra , környékére 👍 Igen asszem Labanc úrnak is van Goodwil, még talán pár hónapja együtt elemezgettük.
Elnézést Fiftififti Ur csak elobb lejottem presszoba mint szoktam mert sokaig nem maradok mivel holnap koran indulunk ...holnap a clubb is csak korlatozottan ad informaciokat.Gratulalok az eredményéhez.Ma nem kapcsoltam be.Van kis deltám is, amugy, az a pharma nincs de mintha Labanc Ur ajanlotta volna már...ha jol emlekszem de nem biztos.En most arra leszek kiváncsi mikor tortenik meg az első őrizetbevétel.Figyeljuk a hireket mert szerjntem mozgalmas lesz a het maradék része.Jojjon máskor is tobbszor a clubba, szeretettel várjuk.
Na Toka úr, sok píz jött a házhoz 😃 Tegnap és ma áruba bocsátottam az összes Bét nevű részvényem, mind a 980 darabot 13600ft átlagon, amit még novemberben-decemberben írtam és vettem is 6700 átlaggal. Akkor írtam nemsokára lesz 10.000ft, persze jó néhányan lehúrrogtak😃 Bár az informátorom szerint ezt még korán volt eladni, de nekem ez több mint elég ebben a zűzavaros időszakban 😃 Remélem így járok az év elején és azóta is vásárolt Goodwillpharma papírommal is. Már egy zsákkal van belőle 610 és átlagon ,fél év múlva ezt is duplán adom el 😃😃 Nem tudom miért ,de valamiért kedvelem ezeket az brutál eredményes, viszont egyelőre érdektelen cégeket!! Most figyelem mit kellene venni a rengeteg készpénzből, még az is lehet hígítok akko- n😃 Deltát veszegettem egy ideje, úgyhogy szinte nullán vagyok átlagommal , de már újra rengeteg van, több nem kell belőle. 4ig, opus, app még bottal sem😃 További jó spekát 👍
Raus Ur 12 e volt a tiszta nyeremény...1 jo froccsot mar bedobtam....most nezek vmi harapnivalot azt majd ottjonrol feltoltom a mait meg 2 napra elore is vettem mert holnaptol par napig nem leszek..
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi