Én is várom, félevesben itt is volt ingstlanleertekelés atsorolas miatt, tán most ilyennel nem jonnek elo, akkor a masodik félév pozitivba rakhatta ezt.Lejottem a Cukiba iszok 1 froccsot azt emegyek pékségbe.
A Vajda-Papír Csoport 3 éves, 40 milliárd forintos stratégiai beruházási programot indít a hatékonyság, fenntarthatóság és kapacitásbővítés, valamint új piacok megszerzése érdekében.
Mégis újjáélesztik a Zalakerámiát, egy magyar milliárdos a megmentőBátor vállalást tett az ország 36. leggazdagabb embere: a Zalakerámia tófeji üzemének a megvásárlásával csempegyártásba kezd Szatmári Zoltán. A milliárdos nevével épületgépészeti és fürdőszoba-felszerelési üzleteknél lehet találkozni, és ő termeli a Szatmári Malom lisztjeit is.
Hát ez nem jó, foleg hogy osztalékjavaslat(legalább) miatt vasaroltak sokan, hogy arra meghuzzák azt aki nem ért hozzá arra rásozzák.Ettol fuggetlenul nem rossz cég, de most már MP a 2/3-ot billenti.Vica, láttam vasaroltal akkot is, hát kivancsi leszek, ha ott nem nyultak bele akkor egy nagyon jo masodik félévnek kell jonnie, arra erdemes komcentrálni, a neot teljesen arnyekolja még a holdingstruktura de elohozzák majd-ezt jelezte az uj brand a neo structure.A neo joval nagyobb mint ami latszik, az idei év teljesitményét már tobb projekt huzza-a vasuti is nagyon nagy.Ma az erdekes ki ul be az ig-be.A tokeemelés kapcsán meg lesz e konkretum.Tudom sokan felnek tole pedig egyes wing eszkozok bevitelevel lenne a wing tozsdei jarmuve-ha az ipari park vagy a szallodaportfolio bekerulne azt már a piac a wing jarmukent kezelné.Kivancsian várom a kgy javaslatokat, ha a holgy jon az igen jo mert amihez ert az a transzformácio-de Bence is jo.Veres Ur nagy meglepetés lenne, de Ö szerintem a kovetkezo fazisban erkezik.
Nezze ez rendben van.Majd akkor számolja ki hogy az allamadoság mennyivel nőtt, abbol mennyi aranyat tudna venni.A kulonbozetet befizetheti a kasszába.Naponta 1 millio euro buntetést fizet az ország, abbol is vehetne aranyat, de keressuk a jegybanki alapitványok pénzet, melybol vehetnénk aranyat....
Jelentősen, 40%-ra növeli befolyását az Alteoban a Mol, ezzel párhuzamosan eladja 15%-os részesedését a Waberer's-ben - jelentette be szerdán az olajcég. A pénzmozgással nem járó ügylet tehát egyszerre három tőzsdei társaságot érint.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi