Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka csütörtök, 21:05
Labanc Urat is felfuggesztették.Varjuk majd vissza szeretettel.
Toka csütörtök, 20:58
Előzmény: #25798  Nacky
Aaa...ez nem tudom mit változtat meg....kis puki egy nagy stadionban... vagy Soros terv🙂
Nacky csütörtök, 18:33
Előzmény: #25795  Toka
jobbulást !!!
Toka csütörtök, 17:15
Előzmény: #25794  Nacky
Szerintem kiderul majd igaz vagy nem..kellemetlen lesz annak akinek nem lesz igaza.Tegnap kicsit tovabb presszoztam...meg is faztam..ejjel lazam is volt.Agyban vagyok..gyogyulgatok.
Nacky csütörtök, 17:12
Előzmény: #25790  Nacky
Érdekes hogy egy sofőr össze vissza járkál egy gyárban  , ahol most vagyok ott több mint 1200 kamera van , ma  a cégünk sofőrje megérkezett a teherautóval és kb 20 centivel  túl logót a kerék a fehér vonalon úgy , hogy semmit és senkit nem akadályozót  , nem telt el 5 perc jőt a biztonsági szolgálat meg a belső üzemeltetés előrébb alították 20 centit . ami érdekes azt mondja a sofőr , hogy hordóba dobálták az aksikat  ,de hát egyszer megtelt a hordó akkor hogy szedték ki a legalsót, te is tudod 40 literes hordónak is nehezen érsz le az aljára  ,és abba szinte semmi nem fér el 🤣🤣🤣
Toka csütörtök, 17:10
Nem Tokuci...TokaCig😇
Toka csütörtök, 17:08
Lengyelország támogatja az Európai Unió pragmatikus bővítését, és teljesen megalapozottnak tartja Örményország integrációs törekvéseit – jelentette ki Donald Tusk lengyel miniszterelnök, miután Varsóban egyeztetett örmény hivatali partnerével, Nikol Pasinjánnal.
Toka csütörtök, 16:40
Előzmény: #25790  Nacky
Hát majd kiderül, azokat a szallitgatásokat jol lehet bizonyítani és akár cáfolni is.
Nacky csütörtök, 16:35
Előzmény: #25787  Toka
Nekem kedden kelet vizsgáznom , 140 kérdés volt . Nekem kel a tűzoltókkal a kapcsolatot tartanom ez naponta 40 oldal papír munka 😁 minden nap munka lap kb  8 oldal  , a többit nem is mondom . Én nem dolgoztam a Samsungnál ,de ezt egyszerűen nem tudom elképzelni , egy ilyen gyárba olyan szabályok vannak amit egy átlag ember el sem tud képzelni , amit említ hogy nem jó helyre eresztették le a szennyező vizet egyszerűen lehetetlen 3 különböző színű csatorna fedél van  csak a hülye rontja el  ! 
Toka csütörtök, 16:14
A Toka Clubb nem csupán egy fórum– hanem gazdasági fórum, ahol a jövő formálódik.Itt találkoznak a piac meghatározó szereplői, befektetők és döntéshozók, hogy valódi párbeszédet folytassanak a gazdaság aktuális kihívásairól és lehetőségeiről. A Toka Clubb olyan inspiráló közeget teremt, ahol az ötletekből együttműködések, a kapcsolatokból pedig sikertörténetek születnek.Exkluzív meglátások, magas szintű előrejelzések, gyakorlati tudás és első kézből származó iparági információk – mindez egy helyen.Ha számít, merre tart a gazdaság, és szeretnél a döntések közelében lenni, akkor a Toka Clubb a te fórumod!
TOKA Clubb-ahol a gazdaság kezdődik!
Toka csütörtök, 16:06
Előzmény: #25786  Nacky
Hát én nagyon sok gýarban jártam, itthon is meg kulföldön is.Vannak ám Toka Úrnak komoly auditori vegzettségei is....van egyszerübb meg van ritka is....más kerdés hogy már nem dolgoztam vele kb 70.vagy 68...kb.. evem után.
Nacky csütörtök, 15:59
Előzmény: #25779  Toka
Te dolgoztál ilyen gyárba  ? 
Toka csütörtök, 15:23
Toka csütörtök, 14:29
Ez a fiu már vagy 50 kisboltot derittett fel...kilátók, vendégházak, kisboltok...most ősi civilizációk nyomában...
https://www.facebook.com/share/r/1AkMNhqPTT/
Toka csütörtök, 12:49
Az Allianz negyedik negyedéves nettó nyeresége 7,7 százalékkal volt magasabb az előző év azonos időszakához képest. A gyorsjelentés közzététele után 1,2%-os csökkenést mutat a részvényárfolyam a frankfurti tőzsdén, alulteljesítve a 0,3%-os mínuszban lévő DAX-ot.

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek