Ezt kaptam...kedvesek🙃...a singlemarket meg sz....r......Emirates kedvezmény Prémium ügyfeleinknek!
Az Emirates légitársaság újra az OTP Kedvezményprogram partnerei között
Tekintse meg legfrissebb ajánlatunkat!
Az OTP Bank prémium ügyfeleként új, exkluzív ajánlat érhető el az Ön számára az OTP Kedvezményprogramban.
Fedezze fel a világot az Emirates kedvezményeivel!
Repüljön Budapestről Dubajba, majd onnan tovább a világ több mint 140 lenyűgöző úti céljára, és élvezze a kedvezményes árakat az Economy, Premium Economy és Business Class osztályokon. Az ajánlat csak az Emirates weboldalán történő foglalásokra érvényes 2026. január 31-ig, és kizárólag Budapestről induló járatokra. A részleteket és a felhasználási feltételeket a mobil- és internetbankban találja.
Teljessé vált az NFC elven működő érintésmentes fizetési lehetőségek palettája a Gránit Banknál: az okosórás fizetések mellett mostantól karkötővel és gyűrűvel is fizethetnek a pénzintézet ügyfelei. A bank ráadásul most ingyenesen biztosítja a karkötőket azoknak az ügyfeleknek, akik legalább két ügyfélajánlást teljesítenek 2025. december 19-ig.
Újabb italboltok nyílhatnak Szaúd-Arábiában a nem muszlim vevőknekA tavaly Rijádban 73 év után először megnyitott italbolt után felröppent két további nyitásának a híre. A boltok szigorúan nem muszlim külföldieket szolgálnának ki.
Nekem csak maradék minimális pár darabos mennyiség volt Deltából, én is gyorsan eladtam most. Bár a Portfolio nagyon dícséri, hogy mekkora fantázia van benne, de én boldog vagyok, hogy pici veszteséggel túl tudtam adni rajta. Jobb ma egy veréb, mint holnap kettő.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi