Nincs köztünk véleménykülönbség, és csak halkan jegyzem meg, hogy ebből én még hosszú ideig nem várok kiforrott rendszert. Itt most mi, a felhasználók vagyunk azok, akik ezt kénytelen-kelletlen elkezdhetik forralni kifele, hacsak nem csapják földhöz, és mennek át máshova. Én úgy értékelem a helyzetemet, hogy csapdahelyzetben vagyok, mert jelentősebb értékpapír állománnyal náluk vagyok, költségesnek és strapásnak ítélem, hogy átmenjek ezekkel máshoz, ahol egyébként ismét csapdában leszek. Úgyhogy én nagy levegőt veszek, összeszorítom a fogam, és kitartok. Oszt majd megláttyuk. Ha végképp nem megy, akkor még mindig válthatok később.
Alapvetően egyetértek (bár a Zótépét mint ügyfél nem szeretem, befektetőként persze igen). Általánosságban az a helyzet hogy az egyéb multik kedvezőbb csomagot tudnak ajánlani a bankokhoz képest a munkavállalóknak (az elvárt eredménytermelés mellé kevesebb PEREX fér be), szükséges így nincs minőségi utánpótlás, ez meg nyomot hagy a kiszolgálási színvonalon, lletve ahogy írod a fintechek felől is egyre nagyobb a nyomás, így az ügyfelek elvárják a csillivilli front rendszereket, ami szintén pénz, energia. Ettől függetlenül egy nem kiforrott rendszert nem jó ráereszteni a userekre, mert abból nagy felhasználói élmény csökkenés lesz.
Nem lesz népszerű, amit írok. Szerintem az OTP nem visszaélt, ő is kiszolgáltatott. Kiszolgáltatott a mai modern világnak, a mai üzleti környezetnek. Hatalmas a nyomás, hogy a bankok big beautiful applikációkkal rukkoljanak elő, ha kell, ha nem, mert akkor nézik őket valamibe. Különösen, mivel az online fintech-eknek az van, és érthetően az lett a mérce. Ez idáig még rendben is van. Jön a bank, megveszi a sok szakmailag erősen monokróm java programozót. Körülnéz, hogy ki monnya meg nekik, mit kéne programzani. Itt elakad. Fel van higítva a szakembergárdája, de mérhetetlenül. (Nem OTP jelenség, állítom hogy generális magyar bank jelenség, én vagyok/voltam másik bankoknál is, ugyanolyan híg a gárda, én prémium banking tanácsadóhoz már hosszabb ideje nem is fordulok, kár az időért és fáradságért). Na szóval, itt elvérzik a dolog. Nincs megfelelő emberük a gátra. Mennyiség se nagyon van, de minőség az meg szemlátomást végképp nincs. Az OTP hosszú ideje kínlódott ezzel a fényességes projekttel. Kábé fél évvel ezelőtt egyszer már kudarc lett a bevezetés, egy elhalasztással meg lehetett menteni a mundér becsületét, de ez nem megy a végtelenségig, most már muszáj volt elindítani a cuccot. Pedig nagyon vérszegény. A régi se volt egy hibátlan rendszer, de legalább funkcionálisan viszonylag használható és főként ismert, bejáratott volt. Az újról meg most derülget kifele, hogy mi mindent nem tud. De üzleti presztizs kényszer lett, hogy most már be kellett tolni a kedves ügyfelek arcába. A régi szőnyeget meg ki kellett húzni alóluk. Tudom, nem fehér meg fekete. Szándékosan sarkítottam. De szándékom szerint vegyük észre, hogy a szar projektjével az OTP végülis kényszerpályán mozgott, és nem azért lettünk kiszolgáltatottak, mert az OTP gonosz. Bár persze tudjuk, hogy gonosz :-))
Kedden ismét mediterrán ciklon alakítja a térség időjárását.A ciklon előoldalán érkező élénk, erős D-i irányú szél fokozatosan a délkeleti, keleti országrész területére helyeződik át, miközben délután, este, az északnyugati térséget eléri a hideg É-i széllel érkező hidegfront.A déli országrészben, napközben 10 fok fölé emelkedhet a hőmérséklet, míg északon marad a hidegebb idő.Borongós, csapadékos időjárásra készülhetünk szórványosan, időszakosan előforduló csapadékkal. Alapvetően országszerte eső lesz a jellemző. Az ország északi és nyugati tájain hullik nagyobb mennyiség, míg a keleti, délkeleti térségben kevesebb, időszakosabb eső a valószínűbb.
Ebben teljesen igazad van! Csak az már milyen munka amit csináltak! Visszaéltek a helyzeti kiszolgáltatottságunkal! A helyzetem speciális, mert csak nyomdás papírom van, remélhetőleg júniusra nem rágják meg az egerek! Csak jobb lesz a pepper lassan! Azért nem gondolom, hogy benyelik vigyorogva a blamát! Sokba került ez nekik...tudom semmiség forintban! De az otp röhög a magyar pénzpiac!
Nekem van Erste is meg OTP is .. Eddig az OTP-n ment a real de az érdemi pénzt főleg az Ersténélbkerestem . Értelmesebb a telefonos app. Illetve ott certizgettem. Mikor tudtam hogy jön a Single Marketing az OTPnél . Akkor úgy terveztem meg a portfólióját , hogyha valami miatt nem tudnék hozzányúlni hosszabb ideig , akkor se legyen gondom . ..
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi