Két héttel ezelőtt már a Fitch is rontotta. Most meg a Moody's. A WIG index is eléggé lejtőre került már több mint egy hónapja. Nálunk családilag egész jelentős lengyel kitettség van, Poland ETF, Kelet-Európa ETF, OTP Quality bef.alap (PL,CZ,HU). Azt hittem, majd kinövik. De most már egyre inkább úgy nézem, itt az ideje kiszállni.
Nagy talány az egész! Szerintem sok tőzsdés emlegetni fogja a papír teljesítményét! Lehet negatívan állok mindenhez általában:) Csak józan ésszel...kell oda befektető???!
Az Oktoberfest helyszínéül szolgáló Theresienwiese (Terézia-mező) 42 hektáros, ebből a fesztivál 31 hektárt foglal el. Ezen idén 14 nagy és 21 kis sátor várja az érdeklődőket, ahol sörök rendkívül széles választékával találkozhatunk. A fesztiválon literes korsókba csapolják a sört, melynek ára az Oktoberfest hivatalos honlapja szerint 14,50 euró és 15,80 euró között (5600 forint és 6200 forint) között mozog, de belefuthatunk 17,80 eurós búzasörbe is. A tavalyi fesztiválon 13,60 és 15,30 euró között alakultak az árak, vagyis egy év alatt átlagosan 3,52 százalékos áremelkedés történt.
Én sem értem mi van ott is mcbull!Furcsa az Opi idei árfolyammozgása nekem is!Szép vasárnapot mindenkinek,használjátok ki a vénasszonyok nyarát még,ki mire akarja!
Vasárnap: A pára- és ködfoltok reggeli feloszlása után derült vagy fátyolfelhős, napos idő ígérkezik csapadék nélkül. Az északkeleti és a délnyugati tájak kivételével nagy területen élénk, néhol erős lökések kísérik a déli, délkeleti szelet. Délutánra jobbára 30 fok köré melegszik fel a levegő.
Jó estét kívánok az itt lévőknek! Csak ezen az opuson gondolkodom folyamatosan, hogy miért nem megy semmire a részvény!? Meg van a mennyiség amit venni szükséges...ezért nem akarják tartani az árfolyamot! Elengedték egy időre, úgyis bedobják a csalódott emberek akik elfáradtak vagy pénz szűkébe kerültek! Végig tömték még a szertári sasokat is!
Nem szép a szőlő de sok es finom..kiváló alapanyag...már szedi is az illetékes szakértő...én majd finom itókát kapok érte..bár a fehéret jobban szeretem.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi