Orbán Viktor az első számú politikus az egész világon , megértem hogy irigykedtek hogy nektek nem jutott egy ilyen fenomenális szuper hős ,látom minden szavát isszátok szépen megjegyzitek és ügyesen vissza tudjátok mondani 👏 Azt remélem tudod ,hogy chuck norrist csak a mi Viktorunk tudta legyőzni 🇭🇺 🇭🇺 ❤
Nicolae bácsit jól ismerem sokat járt nálunk sok közös fotónk van róla ahogy a nagy mamám kezét csókolgatja mert vitt neki csabai meg gyulai kolbászt ,ezt a kettőt szerette meg a barackos sió levet imádta szívogatni a kis tasakból de elég ügyetlen volt mindig ki fojt a szája sarkán ilyenkor mindenki nevetett remélem ezt tudtad róla
Orbán al dumneavoastră l-a susținut pe acest George Simion psihopat, care urăște maghiarii. Citați din acest ziar murdar maghiar care îi laudă pe Orbán și pe Orbán, cât de perspicace este Orbán. Noi, românii, vă disprețuim pe dumneavoastră și guvernul dumneavoastră, că guvernul dumneavoastră este capabil să susțină un partid românesc care urăște maghiarii. Aici, în sala Clubului Toka, arată că sunt la fel de degenerați în mici privințe precum este guvernul dumneavoastră în mari privințe. Sunt niște ticăloși cu inimă putredă. Și priviți de sus clasa muncitoare transilvăneană și românească? Cum îndrăzniți să vă românizați?
Știm cinismul ascuns în spatele deghizării mincinoase. Știi numele Ceaușescu? Ei bine, voi vă înclinați spre asta. Știu exact că voi sunteți scandalagii pe forumul Portofoliu, nu vă prefaceți proști. Încă o iapă bună de 50 de lingușit pentru Orbán! Văd câtă hârtie murdară citați.
Tisztelt ben papa próbálom értelmezni az írását ,tehát ön egy román nemzetiségű embernek vallja magát aki kedveli a székely fiúcskákat ,nincs is ezzel semmi baj . Sötét arrogáns bunkó vagyok majom nem az asszony ogrénak szokót becézni ,mivel nagyon ritkán iszom szerintem alkoholistának nem hívnám magam . Nagyon helyes jól teszi hogy ki akadt ez volt a célom hogy fel hívjam mások figyelmét arra ami itt napok óta megy , szakmai benyögések mögé rejtett fenyegetések Toka úr pocskondiázása Magyarország lejáratása , köpdösése amibe most ön is jelentős szerepet vállal azzal hogy Magyarország első számú emberét akit a megváltó küldőt nekünk hazug vádakkal illeti . zászló zászló szívecske
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi