A bolondokháza igazgatója panaszkodik asszisztensének: -Most mit csináljunk? Az új beteg Napóleonnak képzeli magát, s nekünk már van Napóleonunk. Van egy ötletem, főnök! Zárjuk össze őket, s akkor majd rájönnek, milyen zavaró két Napóleon. Az igazgatónak tetszik az ötlet, összezárja a két beteget. Másnap berendeli vizsgálatra az újonnan érkezettet. -Nos, még mindig azt hiszi, hogy ön Napóleon? Az újonc kacéran: -Maga kis csacsi! Még éjjel megegyeztünk Napóleonnal, hogy ezentúl Josephine leszek. 😁😁😁
Nem vagom ki, egyszer már megigertem, hogy soha tobbé nem vágom ki mivel Ön rendes ember.Azt vegyék észre hogy nincs app részvényuk most, most akkoznak, maguknak nincs pozitiv chart mert nem erdekuk a stabilizálodás, novekedés.Negativot meg maguknak nem mer betenni.Ott az egész tarsaságuk Akkoban most.Arra a Pityura is figyeljenek.Persze majd megbékél Farkas Úr, Ő egy igazi Napoleon:Üdv:Wellington Toka Úr
Toka Úr! Gondoltam reagálok erre ,legfeljebb kivág megint. Szerintem nem logikátlan az írás. Sőt nekem még kiolvasható belőle egy kis béke jobb is, persze ennek van némi ára,de nem hiszem hogy ez betarthatatlan lenne. De nem adok Önnek tanácsot,mert biztosan nagyobb tapasztalata van mint nekem. De én egy próbát tennék. Hátha eljönne egy kis béke..
Akkor jo tarsaság lennél, mert meginnám a tiéd is.Kozben Farkas Úr már az egész közösséget fenyegeti.Mondjuk a logikai láncot nem sikerült felépitenie, tul hosszan irt...belekeveredett. Ezt írja Vaktik Akko forumában: Azért elárulom neked, hogy miért vagyok itt most!
Először is, mert van akko részvényem és egyben elnézést kérek azoktól, akik nem tehetnek róla, de végül is ők is szemet hunynak, tehát részesei a következő dolgoknak! Másodszor, Toka és társai a fő ok, hogy itt vagyok! Látom te is csatlakoztál. Hát tedd! Próbáltam a napokban észhez téríteni, de nem veszi a lapot! Még az app topikban is írtam neki, ha befejezi ott az acsarkodást, bár Joceknak ez tetszik, akkor elmondom, mire lehet számítani technikai alapon a CIG-nél, mivel érdekelt benne! El is mondtam előre, a bizalom jeléül, de pár óránál nem bírta tovább és folytatja! Szóval a lényeg, hogy nem foglalkoztam volna nyilvánosan itt az akko-val, mert a chartokat enélkül is láthatják egyesek, de ha csatát akar, akkor legyen! Múltkor elmondta, hogy 16 misit vettem ki a zsebéből, ez most már sokkal több, ha ezt ő úgy gondolta, hogy én miattam volt! Segítek neki azért, ahol csak tudok! "Minden papírjánál"! Mielőtt valaki félreértené, nem teszek olyat, hogy fals elemzést adok ki, csak annyi a bűnöm, hogy elmondom a szitut róla, amit máskülönben lehet nem tennék! Nem is fogom abbahagyni és nem csak az akko-nál! Köszönjétek Toka-nak és "társainak"!
Múltkor, amikor a trollok megszállták az app topikot az esésben, szóltam, hogy nem kéne, mert át fog terjedni a majré a többi részvény/topikra is! Már terjed is és én is segíteni fogok! Hangsúlyozom, csak valós, nem ferdített elemzéseket teszek fel. Amennyiben tényleg nem indokolt az esés, akkor nem fogok feltenni semmit! Csak kérésre talán.. Amúgy felvázoltam az akko-nál a felfelé trendet is, hogy hol mikor, de annyira elvakultak vagytok már, hogy azt észre sem veszitek! Nem nehéz tudni, hogy kinek mi fáj, ha csatát akartok, akkor megkapjátok! (szóltam)
Csak valósat, hiteleset fogok felvázolni, de ez elkerülhető is lenne, ha netán fáj és nincs rá igény!! Annyi a bűnöm, hogy nem kérte senki az elemzést és mégis adni fogom, de én sem kértem a fikázást, trollkodást, stb! Lehet csatázni, ha ez jó, csak kár, hogy ártatlanok is megisszák a levét! Tokan-ak meg annyit, sakkozhat itt, nem csak a kocsmában, de szólok, h nyertem sakk bajnokságot és tőzsdei ta-s versenyt is! Nem kell hülyének nézni a másikat! Másolhatod ezt is a topikjaidba! Waterloo is egy csata! Nem kéne több szerintem, de ez nem csak rajtam múlik.... Jó kereskedést!!
Vaktyúk a clubb legszorgalmasabb olvasója, ezért számára ma "lelkes rajongó" címet adományozok!Gratulálok az elismeréshez, további jó munkát kívánva:Toka Úr
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi