Keresni akkor keresel mikor realizálsz .. Sokan vannak itt a fórumon akik attól érzik magukat királynak , mert itt meg ott vettek.. Nézegetik évekig az egyenleget ..Nincs is ezzel gond addig még kedvenc papîrjuk egy - két- -pár szép nap alatt be nem szakad 😂 Ugye az OTP is mint nem is oly rég láthattuk gyorsan le tud esni , ha úgy alakulnak a dolgok.. 👀
Az nekem még messze van. Pali is írta itt, hogy éves szinten nem tartana nyomdát, mert gondolom többet keres más papírokban. Személy szerint engem is csak osztalékig érdekel, vagy most jön egy nagyobb emelkedés nézelődök tovább! Sok lehetőség jön tavasszal, szeretnék párat megfogni.
Nyomda 2027-ben lesz érdekes. 2026-ban választás ergó az dobni fog az osztalékon. Pár osztalék van benne.. Nekem drága, de kinek mi :) Több, mint 2 éves időtávra érdemes venni. De nekem csak OTP-m meg Wabim van.
-Hogyan szökhetett meg a 113-as elítélt? - kérdezi a börtönparancsnok.-Kulcsa volt, parancsnok úr - válaszolt a foglár.-Honnan lopta?-Nem lopta, tisztességesen nyerte tőlem, kártyán.
Jó napot kívánok!( Mindenkinek) A nyomdát én is felfelé várom. Érdekességként megjegyzem, hogy az alteo is egy pénteki nap után kedett száguldozni. Hasonlót várok most a nyomdától is! A múlt hétről annyit, hogy aki ügyes volt tudott szépen pénzt keresni. Meg kell szokni a hektikus papír mozgásokat! Moziztam...nyomdám éledezik! Remélem 2 hét bőség jön!
Országos előrejelzés: szombat estig Reggel a Dunántúl északkeleti részén és Budapest körül lesz csak felhősebb idő, végül ott is feloszlik a felhőzet, másutt derült lesz az ég. A déli óráktól délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, míg az északkeleti, keleti tájak fölé fátyolfelhők húzódnak. Csapadék nem lesz. Nagy területen megélénkül, néhol meg is erősödik a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 és 10 fok között várható. Késő estére -6 és +3 fok közé csökken a hőmérséklet.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi