Jo reggelt, elindulunk, mert nem fagyott le...majd kozben megállunk kávézni vhol, itt nem esik semmi.Odaértunk jelemtkezem majd.
Törölt felhasználó2025. 02. 13. 07:08
Jó reggelt! Fehér lett az udvar :) USA futures: NASDAQ +0,44% Dow +0,18% S&P +0,21% Ázsia Nikkei 225 +1,44% Hsi +2,56% Ezek a csupa zöld dolgok remélem jönnek a Bétre, Daxra!
Anyukám mindig is vulkáni zsidó volt :)) Elküldött postára csekkeket feladni… 5Ft-ra el kellett számolni, de még a bevásárló kocsiba való 10 Ft-osért is tartotta a markát XD Mondta nekem: zsebpénz kell oldjam meg… nagyon minimálisan tartott pénzügyileg. Apámnak megtiltotta pénzt adjon nekem külön…persze néha adott:) Hamar rájöttem az utcában mindenhol nőnek a sziklakerti növények… meg az udvarban is burjánzottak. Nem győztem gyűjteni a tejfölös dobozokat és ültettem azokat tonna számra. Virágosoknak eladtam 30-50 Ft darabját. A földet egy üres telekről hordtam talicskával… élmény volt a Farkasréti temetőnél üzletelni… XD
Nekem a gyomok ették meg :( próbáltam húzgálni, vegyszerezni… szomszéd kerítését végig telibe burkoltattam… a gyom magok ne jöjjenek át könnyen… sose vág füvet azaz gazt és derékig ér. Gondoltam rá valami Jurassic parkot szeretne létrehozni, nem csodálkoznék előkerülne egy raptor belőle XD Nem baj legalább már nem látom :)
Már sajnos sem nagyszüleim, sem a szüleim nem élnek. (Mondjuk én is alig.) Nagymamám mesélte, hogy mikor apukám gyerek volt és át akarta küldeni a boltba, hogy hozzon már valamit, azt mondta, hogy csak pénzért megy át. Nagymamám odaadta neki az 1-2 Ft-ot. Mikor jött az ebéd apukámnak nem terített meg nagymama. Apukám meglepetten nézett. Nagymama azt mondta neki, 5Ft az ebéd. Mivel te pénzért mentél át a boltba, én is pénzért főzök, adok neked ebédet. Utána már nem kértek pénzt a gyerekek a boltba menésért.
Áh én a gyepemet kinyírtam… pedig volt lazítva, locsolva, gyeptrágyázva. Most tavasszal megint nekifutok :) Nem adom fel új stratégia van… Kezdem elölről nem érdekel! Akkor is frankó lesz. Nem fogok csak azért sem gyepszőnyeget lerakatni! Főleg nem műfüvet… egyszer ráléptem nyáron ismerősnél életidegen volt… rendesen égetett. Nem fogom az udvart műanyagba húzni… ránézésre frankó legyen. Szóval nekem most az a nagy célom a kertben, minden tanácsot elfogadok!
Amúgy nem hülyeség XD Sok infjúenszeeer ad tuti foci tippet pénzért… az a cigány ferraris gyerek is. Csak itt Farkasfu fémjelzésű chartokat rajzolna… lehetne kérni longos shortos verziót. Fórumra Ő rakja be személyesen extra lóvé, ha vaker is van hozzá extra zsozsó! Megélhetne abból is… annyi bolond követi XD
A szomszéd gyereke is igy voltak mentek este az apjukhoz a vacsoráért , mondta az apjuk kapnak egy százast fejenként ha nem kérnek vacsorát ,meg örültek a gyerekek keresnek egy százast mentek lefeküdtek ,reggel amikor fel keltek mentek a reggeliért mondta az apjuk kétszáz lesz a reggeli 😎
Amúgy mindig avval jön 20 éve nyomja itt… azt nem értem a mocskos stílusa miatt még nem tiltották ki. Értem a 20 évet, de az valami előjog? Vagy anno megtanultál valamit az jó… és kész. Kérdésem: Hol vannak a 15 évvel ezelőtti követői vagy a 10 évvel ezelőtti vagy az 5 évvel ezelőtti? Válasz a kukában, mind elvesztette a lovettáját jött a duma gondolom nincs gari meg nem szent írás, de az a tuti minden más szar… kizsigerelte, felhasználta Őket! Mind eltűnt… max 1-1 van, aki csoda folytán túlélte mellette. Molból is anno kibaszták nem szeretik, ha ott terjeszti a tanait… ugyanazt nyomja…
A szőlő metszés nehezebb terep mint a részvény piac, apám simán ki akart tagadni amikor metszetem a Pölöskei muskotályát , anyósom meg szerintem évekig ezért sózta el a vasárnapi ebédet mert szerinte én miattam pusztult ki egy tő otelló 😃
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi