A szomorú illetve a megdöbbentő az , hogy évekig megkapták a chat tolat mégsem vették a fáradtságot , hogy tanuljanak , tudják hadznni , megértsék stb . Olvasva a kommenteket borítékolom hogy sok ember értelmezni se tudja ..
A kertszakmai részben még járatlan vagyok, próbálok netről, ismerősöktől beletanulni. A szőlőmetszés is nagy kihívás. Az irtás bár fizikailag nehéz, de aztán látom az eredményt: volt tuskó, nincs tuskó.
Tudod mikor volt a carry trade , akkor jöttem rá hogy milyen kevés a jó tőzsdés. Most meglep ez a hiszti a chat tok miatt. Minden második ember rajzol pedig..
S ami a legszebb benne , hogy be se jött , mert előbb fordult, mint be is írtam nekik . De Ők csak a nagy fehér Gandalfnak hisznek. Nem jött be de követelik . Ezek se százasok ..
Amúgy Ja …Rajzol bárki chartot minden szar, Ő jobban tudja…Labancé nem jó (túl jó a talalalti aránya kb 90%)…. meg járja a topikokat mindig úgy veszi fel a chartot, hogy neki jó legyen, belemagyaráz mindent… hátha átcsatornáz befektetőket… nem ismeri el, ha elcseszi “Nincs Gari csak Geri” XD Teljesen másképp mozognak a dolgok sokszor, mint amit rajzolgat.. Cigben már nem számolom, hányszor kiáltott Farkast! Meg egyéb más helyen… spontán kitőrt az Appeninn, amit Labanc megjósolt azt sem ismerte el…persze nem mert azt nem Ő mozgatta azt a kitörést… Masterben is ott írta a hülyeségeit, és Labanc megint tudta hol fordul elég pontosan… Ő még előző nap is rimánkodta le… Az appeninnt úgy nézte ki magának, hogy egy családi ház árával tudja mozgatni… se árjegyző.. se kommunikáció.. se semmi, ami be tudna kavarni. Jó is volt addig amíg Dániel nem járt a bíróságra, meg elsunnyogta az osztit… most is sunnyog… mindegy, de ezt az nem látja, aki nem akarja… egyre magasabban az árfolyam csökken a forgalom… több pénz kell a mozgatáshoz, kevesebben ugranak be neki, egyre több a kiolvadó… ezért egyre kisebb minden hullám esik be a forgalom. A trend kifullad és putty… Likviditása nincs a papírnak 90-150e darabokkal ott ülnek nem tudnak kiszállni… Farkas meg minden hullámban ki be ugrált eddig, most meg ott van a 2018-as szint ahol rengeteg beragadó van. Armando is írta feljebb mennek dobálják rájuk … mindegy nem is érdekel közben engem kiállt ki hazugnak csalónak ez a felháborító…
És ha véletlenül még ez sem lenne nekik elég, nyugodtan tereld őket a közelembe. Hétvégén csülkös bablevest főz a nejem. Félévenként egyszer bírom rávenni, mert mindíg megfogadja, hogy soha többé nem főz ilyet. Amit az elfogyasztása + olasz rizling után művelek, az tömeg pusztító. - Szerintem is vegyi fegyver. Ha abba bele futnak, abból belélegeznek biztos lehetsz benne nem fognak többé kocsmatöltelékezni senkit!
Itt egy vérprofi kommentje Ricsiből:nézzük: "Na igen, amikor feltette a grafikont, hogy hova is lemehet az árfolyam, aztán sokaknak nem tetszett, és levette. Pedig meg kellett volna hagyni.... Na meg így akkor a többi topikba se lesz. Bravó szektások."
2020ig szeretem ott lenni a covid után nagyon sokan kezdtek ki költözni .2019 ben télen volt hogy csak a szomszédot láttam egy hétig szinte senki nem jött arra .
Jaj már a ricsisek is várják a csártokat....Ricsit kifejezetten profiknak ajánlanám, s azoknak akik magával az iparággal is tisztában vannak.. miattunk nem rajzol csártokat a Papa..mintha a Ricsi foglalkozna a csártjaival....ha nem rajzol majd rajzolunk nekik mi😇
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi