Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
MOLnál egyenlőre nem érzem azt , hogy kifutott a volna magát .—4500?.. Nem hiszem hogy rövid távon lemegyünk ha csak nem jön valami “ nagy hír—>” béke …
Hát, lehetne már feljebb mert ha USD-t vettem volna helyette akkor pluszban lennék :-) Így meg már lassan két számjegyű a mínusz és sima ETC nem tőkeáttelés.
Ma rövidre venni 62.5 körül “ kellett” ha valaki bevállalósabb.. Egyenlőre nem állunk ezüst ügyben rosszul. Ez a hét el is döntheti az év irányát . Rövid távon bullos eddig még . 61.7-nél nagyon nem látom értelmét venni , mert ha a 62.5 elesett örülünk ha 60 felett marad . A beton biztos támasz 55-56.. Nem hiszek az 50-be . Bányászok szép hasznokat tesznek el . Nem hiszem hogy mégegyszer bagóért lekötik előre a termelést .Talán a nagy piacmozgató alapoknak, bankoknak sem “üzlet” .. Illetve évvége erősebb szokott lennie a nemesfémeknél ..
Haha en is beszalltam ma... Molban pedig varom a 4500 at. Haha. Ezustben azonban nem tartom elkepzelhetetlennek az 50 et... eddig az elmult evben csokkeno tetok... 110- 90-70...A sormintaba beleillwne az 50. S utana fel 150 re... De elotte visszateszt 70-75 ig..
Nekem lövésem sincs hol fordul és tippelni sem tudom. Új pozit nem nyitottam, figyelek és ha lehet lépek. De esélyes a FEDig nem lépek, majd meglátjuk.
Vagy újra az lesz mint 1980-ban Japán és USA "megegyezett" - "Japán stagnálni kezdett" - ha nem linkeli az időpontot akkor 50:58 perctől. https://youtu.be/uDTlJk67tfo?t=3000
Nem emelehetnek kamatot Nándi!! Pengeélenbtancolnak már így is a komplett reálgazdasági szereplői USA ban. Tok indegy mit mond Trump.... Kamatemelés nemehwt, kamatvagas meg erős lenne. Szóval semmi se lesz. AdAtvezerelt uzemod, meg a többi bullshit fel órás parasztvakitas, de a enyeg hogy kamatemelés nem lehet...nem bírja ki USA reál gazdasaga. Ne bonyi ez csak a számok mögé kellene nézni. Az emberek hazudnak, politikusok nagyon, és FED főleg, számok viszont nem hazudnak.
Igazából teljesen felesleges itt tippelgetunk mennyi lesz , ha lesz mi lesz . Annyira kiszámíthatatlan a piac viselkedése , hogy majd meglátjuk . Aztán lehet másnap megy a másik irányba mert jön egy másik narratíva .
A vágást a magam részéről elképzelhetetlennek tartom, hiába akarja Trump, az a FED függetlenség végének deklarációját jelenti. Arra még látok nagyon-nagyon halvány esélyt, hogy nem emelnek, de héja kommentet adnak.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)