Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
4163-ig viszont simán leeshet szerdáig, de nem örülnék neki. De annyira rate hike-ot vár mindenki, hogy vagy nem fog megtörténni, vagy már be lesz árazva addigra és ha melléteszik hogy idén nem lesz több, és nagy rali jöhet.
Most vagy elbeszélünk egymás mellett vagy nem értesz a tőzsdéhez..😂. Az élethez . Most mikor új szállítási útvonalak, kapacitások épülnek pl az szerinted mi? Mikor az IRU kijelenti hogy a teherfuvarozás jövője a zöld hidrogén ? Itt amiről Te beszélsz az olyan örömködés hogy Te megmondtad a tutit .. világvége lesz ..
Igazából a piac reakcióját bármelyik esetben nehéz megjósolni . Nem is kell . Láttuk a múltkor mikor napon belül felrántották az indexeket majd beestek. Nemesfém szempontból volatilis hétnek nézünk elébe . De az irány középtávon inkább felfelé néz ki . Viszont ha nem lesz emelés akkor valószínűleg nőni fog a kötvénypiaci nyomás . Mégjobban emelkedhetnek a hosszútávú kamatok. Ehhez jöhet hozzá hogy a nagyvállalati köt ények ék nem tett jót ez az AI boztonsági problémakör . Kicsit valóban elkapkodják . Már a hiszik is Claude-öt használnak állítólag .. Viszont a BoJ emelni kényszerül .
XD akkor Bessentnek már 50 milliárdért kell majd saját kötvényt vásárolnia, mert mindeki dobálni fogja....majd japánt figyeld.... . "Az elnök hangsúlyozta, hogy az ország rendelkezik a világ legjobb
adósbesorolásával, és jelenleg más nemzeteket tesz gazdaggá, amit
véleménye szerint
két perc alatt meg lehetne szüntetni." . Jah a dollárral együtt....bezzeg amikor ingyen kapták a lóvét az értéktelen papírért, amivel felvásárlásokat és beruházásokat, katonai missziókat finanszíroztak az tetszett...ez nem így működik tesókám.
Megkezdődik az új év- 5787 -. Megkezdődik egy új forgatőkönyv írása. A szőke herceg ovatosságra int , van veszíteni való- neki személyesen és a megbízóinak. Ha nem szeretnének veszíteni akkor év végéig mindenben egy " UP" -nak kell történie , rövid távon egy kis oldalazás csuzdával esetleg(ezt mutatja a CHART- viszont az igaz , hogy a multat lehet jól olvasni belőlle) . Ezek viszont nem szeretnek veszíteni.
Miért szerinted nem azt csinálja folyamatosan ..Sokan estek már pofára mert nem kalkuláltak eme aprócska ténnyel.. Ha nem így lenne nem égették volna szénné magukat komoly elemzők is a világvége jóslatokkal.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)