Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nekem megvan az érzékem hozzá , mikor hol kb mi fog történni . Én elolvasom Laci regényeit úgymond magyarázatnak , de nem akarok mélyebben megérteni minden betűt . Felesleges . Az a környezet . De azon belül a konkrét mozgásomknál jól jöhet a TA szerinti megerősítés , de nem érdemes annak a megszállotjává sem válni . Kivéve ha valaki daytrader. Akkor ír magának egy kis algoritmust ami be jelez ahol kell 😂😂.. Sokszor az okoskodás elviszi a figyelmet a lényegről , a konkrét árfolyamról…
Irtam, hogy egy tisztességes korrekció onnan indul, hogy az emelkedés felét visszaadja. Az 4300 körül elvileg megvolt/van. Ez persze nem jelenti, hogy automatice rakéta.
Nagyon durva a 4. 8% 10Y U.S Bondra .Na ki milyen konzekvenciat von le ebből. Kíváncsian várom mindenki válaszát.... Itt válik el az öcsi a a búátol ki csak kereskedik a a TA alapján, a mainstream megmondo emberek követve , alapkezeleok bofogessei alapjan. Vagy értik is mi van a felszín alatt strukturális törésvonalak mentén
Ez már tekinthető komolyabb korrekciónak . Csak nem játsszák el hogy visszateszik .4K-rá. Minden manipulált . Ezt a mai mozgást semmi nem indokolja . Kivéve amit mantrázok: el volt előre döntve . Kell a lendület .
Valószínűleg az emelést akarja elkerülni fenyegetőzéssel. Bár nem lehet tudni, Trump kinevezettje, lehet hogy nem az volt a baj Powellel, hogy nem vágott kamatot, csak azt hogy nem szólt előre, mit akar csinálni és nem tudták lekereskedni a MAGA bennfentesek. Lehet, hogy a kamatvágás is jó, a kamatemelés is jó és a változatlan kamat is jó, ha Trump tudja előre.
Szerintem az arany/ezüst akkor fog/tud beindulni, ha nyilvánvaló lesz hogy Warsh nem emel (ez most elég kérdéses - lehet egyet emel) és/vagy nyilvánvalóvá válik a money printer beindítása. Printer vagy összeomlás között választhatnak.
Pont ez erősíti az aranyat . A fordított carry trade ill a kezelhetetlen adósság , elszálló kamatok..Illetve s nagyok már betáraztak… nem hiszem ; hogy kis bulira készülnek . Semmi nem indokolja ezt a mai cirkuszt…
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)