Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
75 lenne a cél de a szokásos cikk cakkra számítsunk .71 igen ellenállás mert onnan még visszaeshet . Ha fölé megyünk —> 75, ->>87../azért az kemény dió/
Telekom idegesít , pedig szinte “ biztos” , hogy nem ütik ki a certit .. Logikailag nálam nem üthet ok ki . Aztán lehet szimplán túl okos ak hittem magam azt elnéztem😳. Nincs belőle még…
2 verzió van .. 1: MSCI miatt mivel maradt a súlyozásuk a BUXon , játszanak a “ fiúk” egy sávban - ergo holnap vagy hétfőn visszahúzzák OTP-t , MOL-t .és/vagy 2: Atipikus , az USAban a pénz , ha ott mennek a nagyok , akkor szórják a “ gagyit” / dax főleg de BUX is / először . Vagy csak nem veszik.. ilyenkor másnap hozzákorrigálhatunk/felfelé/
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)