Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Sziasztok! Én ma megszabadultam a kis ezüstömtől. Felhúztam magam a KH Webtraderen. Telekom longot meg szívom rendesen. 2500 lett a záró. Ki fognak ütni holnap jó eséllyel, ha így megy tovább. No nem baj, készen állok venni a másikból.
Egyrészt .. Másrészt segít lefordítani megérteni azt amikor mondjuk csak az árfolyam értékét nézem félóráig mondjuk .. 4590,91,92,3,96 stb . Átkonvertálja az ember agya egyből hogy mi a szitu.. ki így ki úgy 😉😂
Miért nézed a TA t most? Már te is fiam Brutus? Hagyjátok most, nemesfemekenel. Egy 10Ybond emelkedésnek, egy USA penzugyminiszteriumi hosszu oldali beavatkozásnak vagy egy BoJ kamatemelésnek, stb, stb.... 100 szor nagyobb súlya van.
Kötelező minimumok érintve. 4600-ás sávtető ill 70 USD . Shortosok ak rossz hír hogy ez a 2 felhalmozási sáv 😂 . Ill 75 től lesz hivatalos az ezüst longtrend ..😂😂
Ok okozatot cseréled össze. Elobb volt a fiskális és makro probléma, azutána kezdtek a háborús szart kavarni ennek megoldására szerte a világban..... De amúgy igazad van, de ezen gondolkodj el, amit mondtam és Te érteni fogod. 😉
Elhiszem. Biztos változott. Devitivakkal.Én mikor anno kutattam. Akkor még chatGPT se volt, és akkor, egy csomó időm ráment tényleg sok időm, ahelyett hogy a fiammal fociztam volna, hogy kideritsem minden egyes uncia fizikai aranyra 200 unciának megfelelő szintetikus, papiralapi követelés jut a határidős piacokon és az OTC piacokon. De elfogadom, ezen nem veszünk ossze mint ASR el. :))
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)