Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ne aggódj én az arany kereskedésem vittem nullába , de ma már mínusz 10.000 HUF-on is járt. :-) Lezártam a 4004-es shortot és átálltam longba 4410-en :-) ... ezüsthőz nem nyúltam január óta ott még van egy szép haszon persze %-osan már az sem szép, de még a befektetési alapok hozama felett vagyok. Az arany az kijátszott velem. :-)
Hát lehet, hogy most fog pár olyan dolog történni a régióban, hogy a szeizmográf ki fog tőle akadni, elég csak Rubio fejét nézni, bár lehet csupán elcsapta a hasát valamivel: https://youtu.be/X0f5Z31MVn8
En rossz tozsdezo vagyok. A veszteaeget hagyom futni, remelve, hogy visszajon ellenbem a nyero poziciot hamar dobom mert felek hogy elolvad a haszon. Tegnap dobtam PAASt. Szepen zart jobban mint ag. Hetfo igeretes lesz..Ezust banyak most megelozik az ag arat...jo jel...
Én még azt id el tudom képzelni , hogy csalnak az adatokkal . Ugyanis annyira tudja mindenki hogy most kell az adósság nagy részét újra finanszírozni hogy warsh “ nem emelhet “…A piac megpróbálta rákényszeríteni azzal hogy felverte az államkötvény hozamokat . Erre kojött ez a. adat 😉.persze lehet hogy igaz . De akkor meg év elején kamuztak..
Vannak elemzők akik 3 éves időtávon odavárják 200Usd fölé de láttam már 300 USD-s célárat is . Nem értem hogy lehetne annyi de számolok a lehetőséggel ..
Ez nekem már régi dolog. Amit észrevettél arról már beszéltem rég , hogy lesz olyan hogy a dxy erősödik az arany is . Az SP-t mikor a legjobban szórják lesz egy váltó pont ahol az arany kilő. Hiába van a fejedben 20 dolog ha nem veszed észre az árfolyam mozgásából hogy mi történik . Mint pl én hogy megvolt az alja . Miután már elindult szépen megtippelted . Viszont azt sem árt figyelni , hogy milyen mértékű sp500 esésnél vagy dxy emelkedésnél milyen mértékben esik az arany . Lehetett látni hogy egyre kisebb mértékben követte le . Majd az indexek estek az arany meg helybenállt 4040-4060. Randomly meg akkor állt shortba mikor rövid időre aláöntötték . Figyeld majd ezeket is . Pl. Mindent nem fogok azért megsúgni 😂. Egyébként ez a 4350 ez csak annyiból fontos , hogy itt 2 lehetséges folytatás következhet ..4500,4800vagy vissza 4200, 4100. De most elnézve a kereskedést van benne erő. Na amit észre kellett volna venned . A munkanélküliségi adatok rosszak lettek, ami jó az aránynak ; máris lőttek kb a kamatemelésnek . Vagyis ennyi volt pl a Nándor által írt mantra értelme .. semmi .. mivel olyan gyorsan változik a tőzsde pszicho hogy nincs értelme agyon okoskodni ,. Aztán lehet hétfőn jön egy hír és megyünk a másik iránybA .
Az ezüst záró ára hétfőre jó napot igér, feltéve ha a " dúshajú szöke vezérkos " csöndbe marad vagy a sábát végén- szombatról vasárnapra virradoan- a testvéri szeretet nem csordul túl . Az óvatosság érthető. A vasárnap éjfél körüli távol-keleti nyítás tartalmazni fogja a történeteket és a következő napok írányát - mit gondolna a pésztorok-.. Az arany jó széljárás esetén 4350 alá nem tud menni -szvsz- van benne még egy kör felfele vagy esetleg több kör de sajnos a jövőbe nem látok - szurkálom a sötétbe a lufikat-.
Én most eladtam az aranyat mert ilyenkor szokott jönni megint valami fekete hattyús szarság vagy Trump vagy Irán vagy tökömtudja mi. Hátha leverik és akkor lehet megint venni.:D egyébként most kisebb ellenállási szinthez ért. Lehet lefelé egy kör korrekció. https://ibb.co/TDPKzjJJ
Ezüst a 120al jó nagy csúcsot döntött. Viszont xau/xag arány 40 ig ment vissza.. most 68. Mi lesz ha az arány is új lenti csúcsra tart a 68 as felkorrekció után? Mondjuk a 2011 es 32 es alá megy, mondjuk 25re?? Huhh, az tényleg felküldheti 300ra egy nemesfémralliban...
Ezüston én nem látok túl nagy leasing ráta premiumot. Szóval inkább béta követő effektus ban van úgymond az arany kistesvéreként. Per pillanat. Aztán lehet változik ez. Tessenek figyelni. 😉
Ebből napból nem sokat. De a multkoribol annál többet, és senki se beszélt róla a mainstreamben, se itt, se nagyon sehol, de én azt vettem észre, speciel, azt a különlegesen fura új dolgot hogy zúgott lefelé a NDX és SP - 3%ot is. Az AI szektor is de már nem esett tovább az arany.!!! Oka. Már papír arany se volt a portfóliójukban a nagy alapoknak, amit kényszer likvifaljanak mikor jottt a Mr Margin call effektus. Na ez a kemény story, nem a kád széle
De egyébként mikor orrba-szájba tele volt a net a háromszöges bulival , hogy bármikor kitörhet .. Az ugye 4040-4060 környékén volt . Az is már egy jel lehetett volna short zárásra . S elbohockodtunk ott elég sokat..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)