A kőkemény realizmus az, hogy az arany 4550-->3900 kört csinált. Eddig. Közben jöttek a mindenféle vietnámi támaszszintek, amiken mint kés a vajon ment át és a hülyemindenki, aki nem látja bele a szép jövőt meg 3,9-4K szinteket vízionál. Aztán tessék. Vagy netán 3,5K-t.Közben semmi sem támogatta az arany felívelést és JELENLEG sem támogatja MÉG semmi a felkör indulását. A pénzmennyiség növekedése valós, ez igaz. Hogy az adósságokat csak elinflálni tudják? Hogy majd egyszer csökkennek a kamatok? És megindul az arany felfele? Nagyon valószínű. Mint ahogy az is, hogy aki korán tárazott be, az most nem őszinte mosollyal nézegeti az egyenlegét és mondjuk egy 10-15% up esetén lesz nullában. Igen, a fényes jövő lehetősége jó eséllyel benne van. De a fényes jövő nem egyenlő a fényes jelennel. Ahogy számomra a siker sem egyenlő azzal, hogy kajak bukó strat pakk mellett fogok 100 usd-t egy-egy mozgásban. Persze aztán kiderül, hogy amúgy shortban volt mindenki hizsen látható volt hogy esik még és végignyerte az esést is a szép jövőt vízionálva és jókor lépett longba és ott is nyert. Ez általában errefele így van. Az a jó, hogy vannak látnokok. Meg sámánok.
Mikor jön el a fényes jövő? Jó kérdés. Nekem fogalmam sincs és megjósolni sem akarom/tudom. ASR-re érdemes hallgatni és ő hónapokat mond. Nagyjából ezt gondolom most én is. El fog jönni. És lesznek látható jelei. De ha már esélyek nagyobb esélye van előbb 3800-nak mint az 5K-nak. De ugye ezek esélyek és nem tuttik.
Mikor jön el a fényes jövő? Jó kérdés. Nekem fogalmam sincs és megjósolni sem akarom/tudom. ASR-re érdemes hallgatni és ő hónapokat mond. Nagyjából ezt gondolom most én is. El fog jönni. És lesznek látható jelei. De ha már esélyek nagyobb esélye van előbb 3800-nak mint az 5K-nak. De ugye ezek esélyek és nem tuttik.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)