Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Az is benne van a pakliban még, de amit már írtam, 3800-3900 környéke reális. Az innen már csak egy ugrás. 4550-től még hihetetlennek tűnt, aztán leolvadt kb. 10% elég gyorsan és még érdemi megálló sem látszik. A forduláshoz még hiányzik egy végső nagy szakadás meg a depressziós szakasz. Van még tér bőven lefele, akármit rajzolgatnak. 1 éves hozam még mindig 25%. A 4170-et megint megpróbálja épp, nézzük kitart e. Ezt a szintet mondjuk pöpecül bemondtad. Kellene neki egy taco, amire egyre kisebb az esély, na meg egy jó délutáni adat.
Ők jósoltak tavaly ilyenkor 2500-as aranyat 1 éves időtávon, amikor 3300 környékén járt. Elég jól megtippelték az irányt. Most valószínűleg közelebb állnak a valósághoz.
És most épp most gondolhat a robot hogy csak a bal oldalát kell ütni ... nem lesz áram az AI-nak? ... visszajöttem 21.5%-ra de most kezdődik az After Hours itt is megszoktak bolondulni ... https://ibb.co/LzHK41Px
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)