Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
USA farolna , de Izrael nem bír leállni . Kíváncsi leszek az afroamerikai és egyéb muszlimok / is/ mikor inják meg Trump bohóckodását azt kitörtek a zavargások . Izraelben már jelentek meg tüntetők.. Érdekes lesz látni meddig tudják húzni .. Amitől félek , hogy Kína gyakorlatilag a látszatra sem adva szervező Taiwan megtámadását . Kb rommá lövik majd .. s ha eszük van idén lesz..
Taktikai atomfegyver beveteset, már én se zárom ki Izrael részéről Iranban....mert fába szorult farkas esete forog fenn... Nem ez volt a terv.... Érzik USA lassan kifarol..... Ergo már csak a narrativat keresik hozzá... Nehéz űgy...
Tudják ők is honnan jött az áldás, az Ukrán dologban... Elég Z es komplett kabinettje sszarmazasat vegignezni... Azért akiket a korrupció ellenes szervezettől már nemtudott megvédene Z azok hova is alijaztak??? Segíts mar:)? Khmmm Ébred a világ pajtás. Jön az. uj világrend. Megmondtam 3 éve már, hogy túlment akkor meg Biden neolib. adminisztráció az akkori visszatérési ponton.!!!!!!!!! Akkor se hitt nekem senki. Hát most rajonnek, nem jósoltam én hulyeseget. Megha alusisakoztak is miatta ezért anno az FF topikban
Mondjuk az igen érdekes lesz Trump ekkora kamatok mellett , hogyan fogja átfinanszíroztatni az adósságot .6 %-nál elvileg bedöglik TACO barátunk..Izrael lassan szarrá van lőve . Egy sótalanító üzem is gatya az 5-ből . Putyin papa szépen küldi a hadianyagot . Állítólag közölték Izraellel ha atom fegyvert használ , az oroszoktól kap egyet ajándékba … Na most ha van akitől a talmudisták kakàlnak az az oroszok.
Pár napon belül illene az ingának ki lengeni . Szoktam klfdieket ős olvasgatni . Van aki szerint 200 USD-s ezüst ár jön idén . Egyet tehetúnk csalikat belógatjuk, azt várunk ..
Erről beszéltem dxy alap esetben számít . De sokszor kb semmit se . Bond talán gyengül .Itt az a lényeg melyik narratívára harap a piac . Eddig az volt az arany majd jó lesz egy válságban . Most kezdik egyre többen , hogyha a gazdaságban minden kaka lesz akkor ez lesz az érték . Még mindig ott tartok kell egy nagy zutty a kilövés előtt .. /3700/ Nálam jobbak szerint ha 4500 felett meg tud maradni irány a../7K/ … szóval érdekes
Ja és az ár csak hab a tortán hogy az olaj emelkedik. Irán nem tárgyal, pedig Trump akarna már. Ahogy mondtam ezt a háborút USA Izrael kezdi el, de majd Irán dönti el hogy mikor lesz befejezve.....igazam lett.!! És a cseresznye a tortán hogy a rövid hozamokat meg esnek??!!! Ez akkora anomália hogy a Mom csillagrendszerbol is rendszerből látszik. Most az én ötletem, hogy valahol valamelyik sulyos szereplő bedolt, vagy szarban van, csak nem publik. Ez csak egy egy megérzés, de a legvaloszinubb megoldás a helyes...Occam elve szerint
Most belegondolva , kellene egy kőkemény leszúrás2 héten belül. Majd indulna a nagy menet . Ezüstben . Szerintem most jöhet a legkeményebb 2 hét . Holnap eladnak . Jövő hétvége bevadulnak . Utána ha nincs eredmény Trumpot leállítják..
Pedig én leírtam a lényeget . Tudja mindenki , hogy bele kellett nyúlni , hogy ne dőljön a nyakunkba a trutyi. Az már egy másik történet , hogy a nagyok kivonulnak a lelkes amatőr kicsik meg megvesznek mindent . Így maradnak a kicsik meg az óriások a táblán . Itt most annyi a dolga annak aki nem daytrader , hogy őrzi a pénzét ..
Figyelj barátom én ezt meg ezt mind nézem :US10Y yield DXY , COMEX registered, GDX / SIL vs gold, MOVE index Repo piac CME margin változás nézem meg még plusz 20 dolgot is. .Közben a versenygazdasagra is van pici ralatasom és már mégis teljesen úgy érzem magam mint akit korhintara ültettek....beleszedulok ebbe az egészbe. Ez az egész global gazdasag és tőkepiaci és reszvenypiac, nemesfem piac,és kötvény piac egy totalis anomália cunami Szóval ennyit erről..
Kényszerpálya, vámbevételek off. Esetlegesen vissza is kell fizetni.
A 10 éves helyett helyett vagy olajat vagy aranyat vesznek. 10-2 különbözet visszament 0.5 alá. A tőzsdék is csak esegetnek inkább. Valami porszem ment a gépezetbe... Lehet nem veszik...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)