"""Spiller ma, 16:11Előzmény: #2100 Murdoch .usának az államadósságát kell kezelni ehhez kell a végtelenül nyomtatható dollár..ezért kell ellenőriznie a világkereskedelmet és az teljes energiaipart . És persze lehetőleg uSD-ben számoljanak el.(petrodollár) Ahogy az alvilág és a drogkartellek is.. nem beszélve az elásott, megsemmisült, széfben őrzött dollárok is. Usa befolyási övezete egyre szűkül.. a gyarmatai is kezdenek tudatra ébredni már tudnak nemet mondani.. A villanymozdony gyorsul.. trumpi félék próbálják visszahúzni de már nem nagyon lehet.. csak megy előre.. usát utolérték technológiában..sőt le is hagyta kína. a világ pénzügyi központja sem kizárólag nyújork vagy London. Eu vezetői eladták az eut.. lélegzethez juttatva trumpit.. oroszt lekötötték a háborúval.. kínát próbálják ketrecbe zárni..de ők már érzik az erejüket.. kiépítették új piacaikat.. globálisan terjeszkednek.. 10-20-100 évben gondolkodnak.. befolyásuk van a világ ásványi kincseinak a nagy részére..
Usa olyan mint Móricka, mindenről Kína jut eszébe. Kína az usa legfőbb versenytársa és már az ereje is megvan... kialakított egy szövetségi rendszert.. tudja mindenki ez működni fog.. usa lépéskényszerben van amit fentebb írtam: dollár államadósság, piacok, technológia. ""
Ez az én tömör véleményem is...
Most nézd meg kik lettek megtámadta , és Kinarol leválasztva?
Usa olyan mint Móricka, mindenről Kína jut eszébe. Kína az usa legfőbb versenytársa és már az ereje is megvan... kialakított egy szövetségi rendszert.. tudja mindenki ez működni fog.. usa lépéskényszerben van amit fentebb írtam: dollár államadósság, piacok, technológia. ""
Ez az én tömör véleményem is...
Most nézd meg kik lettek megtámadta , és Kinarol leválasztva?
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)