Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Gratula Én paraszt shortban vagyok a CBK-val ... visszavegyem-e még ma? Egyebként minden esik , nem tudok mit eladni hogy ezt bővítsem, így max a tegnapi eladást tudom visszavenni. Jó az olaj is megy kicsit, de azt tartanám még. A gáz 4% esést azt még próbálom értelmezni ... nem voltam gép előtt ma eddig ...
E kettő nem zárja ki egymást, teljesen más tészta. Használom az "icut" én csak így hívom. A chartokon nem tesszem rá a publikációnál, mert nagyon zavaró. Így sem értik sokan és nem akarom elterelni a figyelmet a lényegről! Az icuval figyelheted az ellenállás/támasz szinteket, de a kettő közötti hullámokhoz több kell.
Arra figyelj, ez nem ördöngösség. A tőzsde első sorban üzlet! Húzzák húzzák a részvényeket és amikor fontos technikai szinthez ér, akkor előjönnek a hírek. Először még jók, aztán érdekes módon jönnek a bizonytalanságot terjesztők. A részvény meg korrekcióz, miközben már megnyitották a shortokat. Én már ezt többször lecsekkoltam, főleg az árupiacon, mert a mi piacunk a BÉT, az nem globális...:) A lényeg amit akarok mondani vele, hogy nagyon is számít a technikai elemzés, mert az szerint kereskednek. Főleg robotok dolgoznak és ki irányítaná őket? :) Sajnos a ta-ba is belenyúlnak, a régi elmélet egy részét átírják már, ebben a számítógépes korszakban! Az elliott 5 elméletét, már úgymond kijátsszák egy új szerint, én sem tudom mindig, hogy melyikkel dolgozzak, hogy stimmeljünk. Az AI meg nagyon jó, hogy megvezessék az embereket...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)