Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Bár vettem kis CBK-t ma, szerintem még nincs vége a korrekciónak. 25, az kizárt. Ezüstnél persze soha nem egyszerűen, de felfelé az irány. Kamatcsökkentésre készül a drágaságunk már, így nagyobb esés szerintem nem lesz. Ha kicsit lekonyulgat, én venni fogom.
Ez hülye duma hogy túl lett húzva pont az USAból beszèlnek 😂. Mindegy mindenki eldöntheti kinek hisz .. Concordenak , Deutsche Banknak , BOA fadxom ki lesz még okos . Azt kijön a fasza jelentés ..
Az irigység ..👀. Magyarul túl jó. Ők meg zsákolják ezerrel… Sokan kinézték megvenni .. De nem jött össze . Ez jó hír azt kell mondjam . Zsákolják a fiúk … Na kíváncsi leszek lesz -e idén 40 felett . Szerintem lesz
Reméljük megvolt a cbk alja. Annyi az indoklás hogy nagyon túl volt már húzva, év elejétől duplázott az árfolyam. Ezt nem tudta feldolgozni a bank of america
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)